- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ama varya senin olduğunu duyunca çok sasirdmzaten oraarama. .dır..nay..ydP mpek umrumda değil ben ki 2 üyeliğimi kazene mail atıp açıkla adımı diyen biriyim
bu kadarda hatamı bilirim ama iftiralar çirk
sizi çok seviyorum ondan tamamen gitmek istemedim :)
evet ona çıldırdım da açıklattım zaten o öyle biri benden de durduk yere nefret ettiAma varya senin olduğunu duyunca çok sasirdmaltında bi artniyet aramadım
c..r..y..p adlı üye çok üzerine gitti marganin
Yamkprnses mi onun arkadaşıevet ona çıldırdım da açıklattım zaten o öyle biri benden de durduk yere nefret etti
bi ekurisi var onu savunmak için muhalefet partileri gibi saldırıyor herkese
çok çirkin bi tavırdı
benimki baska nedenden aslında salaklığım bildirmemekti kk ya
Yamkprnses mi onun arkadaşı
Dione nin de üstüne fazla gidildi bi ara
Salak salak şeyler donuyo
merhaba kızlar uzun bir süreden sonra merhaba
artık valla buraya girme hevesim bile kalmadı
arkamdan iftiralar atmışlar
onlara bi yanıt yazdım
ama cevap vermicem ne yazarsa yazsınlar amaçlarının insanları çıldırtmak olduğu belli :)
ama sizin için burda olma kararı verdim üyeliğimi iptal etme niyetim vardı
bende sizi çok seviyorummmmNorwem boşver herkesi sen burda ol sadece eğer gitseydin çok üzülürdük biz seni çoookk seviyoruz
Selamlaaarrr, ohh özlemişim buranın havasını..
Oyy oyy, napıyon bakalım kuzum?Selammm baliimmm özledimmbabanin iyi olmasina çokkk sevindim ve mutlu olmana
Oyy oyy, napıyon bakalım kuzum?
Ebbuş benim yerime de ye kız, gerçi meyve ile pek aram yok da şöyle kocaman bir hamburger de yiyebilirsin haniAcıktım kuzum yaaebbuşa muz yediriom sen napiyosun balim
biri hamburger mi dediEbbuş benim yerime de ye kız, gerçi meyve ile pek aram yok da şöyle kocaman bir hamburger de yiyebilirsin haniBen de napiim canım işte, bugün evdeyim, pinekliyorum.
Ebbuş benim yerime de ye kız, gerçi meyve ile pek aram yok da şöyle kocaman bir hamburger de yiyebilirsin haniBen de napiim canım işte, bugün evdeyim, pinekliyorum.
biri hamburger mi dedi
Gelin size pirasa pişiriyimhadi kuzucuklar aayy en sevdigim yemeklerden birisi
pırasa mı hayır
Ramazandan 1 gün önce yeme şerefine nail oldum, 4 aydır yememiştim. Annem şoka girdi kadın ben yerken, görmemiş gibi saldırdımbiri hamburger mi dedi
Yenmez mi yaaaaaAyy bugün saatler geçmiyo kiiizz ben bu yaşima kadar 2 hamburger anca yedim kiz oda menü bile değil hamburger ekmeği arasi köfte gibi bisiseverim ama yemiyorum pek
Pırasayı yemek olarak hiç sevmem ama böreğine bayılırım. Canım çektiiiiiiiiiiiiiGelin size pirasa pişiriyimhadi kuzucuklar aayy en sevdigim yemeklerden birisi
Tabii olucaksinn
Bunlar bu şekilde dunyaya gelmedikii
Hatta daha güzelini olursunnn:)
Bende kalkıp iki squat yapiyim
bende bayılırım bi kere de iftar yaptım eve söyleyipRamazandan 1 gün önce yeme şerefine nail oldum, 4 aydır yememiştim. Annem şoka girdi kadın ben yerken, görmemiş gibi saldırdım
Yenmez mi yaaaaa
Pırasayı yemek olarak hiç sevmem ama böreğine bayılırım. Canım çektiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?