fitim fitsin fit (squat)

zaten oraarama. .dır..nay..ydP m pek umrumda değil ben ki 2 üyeliğimi kazene mail atıp açıkla adımı diyen biriyim
bu kadarda hatamı bilirim ama iftiralar çirk
sizi çok seviyorum ondan tamamen gitmek istemedim :)
Ama varya senin olduğunu duyunca çok sasirdm altında bi artniyet aramadım
c..r..y..p adlı üye çok üzerine gitti marganin

Ama varya senin olduğunu duyunca çok sasirdm altında bi artniyet aramadım
c..r..y..p adlı üye çok üzerine gitti marganin
evet ona çıldırdım da açıklattım zaten o öyle biri benden de durduk yere nefret etti
bi ekurisi var onu savunmak için muhalefet partileri gibi saldırıyor herkese
çok çirkin bi tavırdı
benimki baska nedenden aslında salaklığım bildirmemekti kk ya

Yamkprnses mi onun arkadaşı
Dione nin de üstüne fazla gidildi bi ara
Salak salak şeyler donuyo

Norwem boşver herkesi sen burda ol sadece eğer gitseydin çok üzülürdük biz seni çoookk seviyoruz

Ebbuş benim yerime de ye kız, gerçi meyve ile pek aram yok da şöyle kocaman bir hamburger de yiyebilirsin hani Ben de napiim canım işte, bugün evdeyim, pinekliyorum.

Ayy bugün saatler geçmiyo kiiizz ben bu yaşima kadar 2 hamburger anca yedim kiz oda menü bile değil hamburger ekmeği arasi köfte gibi bisi severim ama yemiyorum pek

biri hamburger mi dedi
Ramazandan 1 gün önce yeme şerefine nail oldum, 4 aydır yememiştim. Annem şoka girdi kadın ben yerken, görmemiş gibi saldırdım

Ayy bugün saatler geçmiyo kiiizz ben bu yaşima kadar 2 hamburger anca yedim kiz oda menü bile değil hamburger ekmeği arasi köfte gibi bisi severim ama yemiyorum pek
Yenmez mi yaaaaa
Gelin size pirasa pişiriyim hadi kuzucuklar aayy en sevdigim yemeklerden birisi
Pırasayı yemek olarak hiç sevmem ama böreğine bayılırım. Canım çektiiiiiiiiiiiii

bende bayılırım bi kere de iftar yaptım eve söyleyip
izin vermiyorlar ki evdekiler
azcık mideme çöktü ama iftarda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…