fitim fitsin fit (squat)

hem orucum hem rejimdeyim tv karşımda carte dor reklamları motive olduğum konuda hamburger ve pırasaları böreklerden bahsediliyor allahhhııııımmm yapmayın uleyn karnım acıktı

hem orucum hem rejimdeyim tv karşımda carte dor reklamları motive olduğum konuda hamburger ve pırasaları böreklerden bahsediliyor allahhhııııımmm yapmayın uleyn karnım acıktı
aslında lune yok ortalığı boş buldu bizimkiler yasaktı hamburger börek konuşmak
pişt kızlar yapmayın böyle şeyler iftara saatler kala

Lune nerede kızlar, tayin işi olmuştu onu biliyorum. Gitti mi oraya?
lune çok yoğundu en son salihlideyim demişti sanırım ordan izmire geçecekti tamamen taşındı mı hiç bilmiyorum ama tikka çok giremediğimden hiç karşılaşamadım onunla bende soracaktım ama o da çok giremiyor bu aralar girince bizide aydınlatır zaten

Yaz gelince herkes bir yana dağıldı valla, benim düzenim çok bozuldu mesela.. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Oraya buraya gidiyoruz ailece, daha ne olduğumu anlayamadım.
Sen naptın kuzum?

Yaz gelince herkes bir yana dağıldı valla, benim düzenim çok bozuldu mesela.. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Oraya buraya gidiyoruz ailece, daha ne olduğumu anlayamadım.
Sen naptın kuzum?
bende hastane köşelerinde sürünüyorum tikka ramazanın ilk gününden beri çalışmıyordum bu hafta çalıştım birtek raporluydum üniversite hastahanesine gönderdiler hastaydım ya hergün kan verdim buaralara giremedim tabi şimdi daha iyiyim yarın yine kan vericem kontrol amaçlı yine ya yollardayım ya hastahanede hastalık çok fena allah sağlık versin hepinize annemler geldi tabi bu arada evimde kalabalık ondanda gelemiyorum öyle yani bende başkada bişey yok senin heberlerin benimkilerden daha mutluluk verici hayırlı hayırlı

Kıyamam ya, bir iyileşemedin, bütün direncin düşmüştür. E neyin varmış belli mi? Ben de ilk atandığım sene hastaneden çıkamıyordum, ayılıp bayılıyordum. Annenlerin gelmesi çok güzel olmuş ama.. İnşallah en kısa zamanda Rabbim şifa verir.

sağol canım ya direncim düşük olduğu için bademciklerim sürekli şişti faranjit oldum sinüzit oldum baya çektim midemde kötüydü bulanıyordu ağrıyordu falan sonra çok ilaç yüklemesi benim bünyeye ağır geldi toksik hepatit diye bişey geçirdim kısacası karaciğer enzimlerim yükselmiş normalden çok çok fazla karaciğerim iflas edebilirmiş allah korusun da neyseki öyle bişey yok boğazımda hala ağrıyor tabi ama artık ilaç falan içmem kendi kendime iyileşmem lazım zaten doktor ağrı kesici bile içmen yasak dedi bir süre her gün kan verdim iki hafta boyunca şimdi kontrole geldim enzimlerim tam normale dönmemişti daha yarın kan vericem yine inşallah normale dönmüştür bende baya çektim işe başladım hasta geçti ya inşallah bir daha gelmez hastalık falan

Neler atlatmışsın ya Allah korusun kuzum, artık yavaş yavaş normale döner inşallah, önemli olan sağlığın işi şimdilik düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…