sırf aceleden almıştım mendilleri zaten hiç iyi değil bebak deneyeceğim baktım şimdi netten temizleme sütünü alayım hemen teşekkürlermakyaj temizleme mendili cildinizi çok tahriş eder
kendinize bir de yumuşak pamuk alarak bebak temizleme sütünü deneyin derim, önce küçük boyunu alırsınız, yüzünüzde beğenmezseniz elinizde nemlendirici olarak kullanıp bitirirsiniz ziyan olmaz
rica ederim umarım memnun kalırsınızsırf aceleden almıştım mendilleri zaten hiç iyi değil bebak deneyeceğim baktım şimdi netten temizleme sütünü alayım hemen teşekkürler
canım 2051. sayfada anlattım neler yaptığımıYaşasın squatBaşka hangi egzersizleri yapıyosun canım ?
Canım benim daha ne fotolar bekliyo sizi bi bilsennntatlibikiz bacakların çok hoş görünüyor ten renginede bayılıyorum ya ben süt beyazı olduğumdan herhalde beyaz beyaz pek beğenmiyorum ya bronzlaşamıyorumda tabi sen biraz bronzlaşınca daha da harika olacaksın tatilin tadını çıkarda o sigaradan biraz uzak dur ya sellülit yapıyor o güzelbacaklara o cilde yazık balımm
süpersinbugün 5. günüm 70 tane squat yaptım
Canım tatildeyim okuyamıyorum çok sayfalaıı bakıcam şimdii sağolcanım 2051. sayfada anlattım neler yaptığımı
17. günümdeyim farklı egzersizlerde yapıyorum ama ben sıkılaşmayı ve kalçamdaki değişikliği farketmeye başladım. daha öncede 1 aya yakın yapmıştım etkisini o zamanda görmüştüm. 1 aya tamamlayınca kimbilir ne olacakben şimdiden biraz zorlanmaya başladım ya :)
ne zaman etkisini gösterecek çok merak ediyorum
yaa ne kadar güzel darısı başıma17. günümdeyim farklı egzersizlerde yapıyorum ama ben sıkılaşmayı ve kalçamdaki değişikliği farketmeye başladım. daha öncede 1 aya yakın yapmıştım etkisini o zamanda görmüştüm. 1 aya tamamlayınca kimbilir ne olacak
amiiin canım inşallahyaa ne kadar güzel darısı başıma
Süperbugün 5. günüm 70 tane squat yaptım
bildirim
150 squat ve diğer 7 egzersizi 50şer kez yaptım
bu sefer zorlanmadım kızlaaar
geriye kaldı 13 gün 3 ü mola kaldı 10sonuçlar için sabırsızlanıyorum
1 aya kadar:)ben şimdiden biraz zorlanmaya başladım ya :)
ne zaman etkisini gösterecek çok merak ediyorum
ya senı yerım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İhmal etme canım girebilirsen internete bizi de ihmal etmee:))Kızlar yarından itibaren bir hafta internetim olmuyacak o yüzden giremiycem kendinize iyi bakın
Bugünkü bildirimim:
Toplam 16 km yürümüşüm gün içinde
Bugün squatta 12.günüm dinlenme günüm. Ama dün çok yoruldum 110 squattan sadece 30unu yapabildim bugün kalan 80 squatı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?