Sagol bitanem brnim cok tesekkur ederim:) esmer guzeli olmussun valla bayildim ben gorunce:)Ay o kadar şey yazdim gitmedi yaa
İyiyim bitanem kapkara oldum iyce
Aşkım iyi ol En iyisini hakediysun sen
Bende ozledim adasimm ozlenmezmi ya ne kadar zaman gecirdik ebbusuda ozledimmm op onu benim icin:)Slm fistiklar annemlerdeyim bende burdan da iftara kvdemlere gidcez yazdiklarinizi okudum tatlilar adaşim hoşgeldin canim özledim gitme bida tatlişim kardeşin içinde koyarim askim foto hem selin de görmemisti oda bakarkiz melekes bi ara bende sürüyodum yüzüme koluma hem tenim açılsın diye hemde tüy sararsin diye ama uzatiyo killari diye okudum bida sürmedim diğer fistiklar hepinizi öpüyorum ♡♥♥♥♥♡♡♡♡♥
kızlar kendimi spora verdim bugüno zaman ne olsun bildirim gelsin
10 dk dans ısınma için öyle ortaya karışık
40 jumping jack
30 ip atlama
60 high knee
50 normal squat
50 sumo squat
20 şer köpek işeme hareketi
30 ar arkaya tekme
30 ar yukarı tekme
30 ar yan yatıp bacakları açıp kapattım
30 yarım mekik
30 tam mekik
10 ters mekkik
20 makas hareketi
soğuma
rihanna gibi mi oldun kuzumAy o kadar şey yazdim gitmedi yaa
İyiyim bitanem kapkara oldum iyce
Aşkım iyi ol En iyisini hakediysun sen
kzı canım sıkıldı dedim biraz spor iyi gelir ne zamandır yapamıyorum sağol balımmmSagol bitanem brnim cok tesekkur ederim:) esmer guzeli olmussun valla bayildim ben gorunce:)
Bende ozledim adasimm ozlenmezmi ya ne kadar zaman gecirdik ebbusuda ozledimmm op onu benim icin:)
Masallah deadimm sana :)
yerli rihannarihanna gibi mi oldun kuzum
Oyfff süper bi donus yaptinn"))kızlar kendimi spora verdim bugüno zaman ne olsun bildirim gelsin
10 dk dans ısınma için öyle ortaya karışık
40 jumping jack
30 ip atlama
60 high knee
50 normal squat
50 sumo squat
20 şer köpek işeme hareketi
30 ar arkaya tekme
30 ar yukarı tekme
30 ar yan yatıp bacakları açıp kapattım
30 yarım mekik
30 tam mekik
10 ters mekkik
20 makas hareketi
soğuma
Aynen bi de yeşil lens takiyom ya benrihanna gibi mi oldun kuzum
fıstık seniOyfff süper bi donus yaptinn"))
Aynen bi de yeşil lens takiyom ya ben
sağol fıstığımOyfff süper bi donus yaptinn"))
Aynen bi de yeşil lens takiyom ya ben
Yok askm cikarmiyorumsağol fıstığımtatlıbikız havuza girerken çıkarıyorsun değil mi lensleri ben bayadır lenslerimi takmıyorum benimki dereceli hemde ama gözüm kızarıyordu son zamanlarda takınca şimdide numarası değişti galiba önce doktora gitmem lazım senin gözlerinde kızarıyor mu acaba çok sık takıyor musun yoksa canın isteyince falan arada mı takıyorsun
norwem ama hala bembeyazimkuzum adı üstünde bleaching krem
beyazlatıyor açıyor ama o beyaz etki 10 dk sonra gidiyor teninden kıllarla mecbur tende açılıyo
Alma almaAhahahahahben de alcaktim tuy sarartici deniz havuz suyundan mi ne hemen çıkıyo tüyler ...... almiyim mi şimdi zaten zenci gibi oldum ;D
Ben öyleyim kız sulardan dolayi tüylerim hemen çıktı ama bronzlaşınca almadım duruyolar öyle
allahalla enteresan yanorwem ama hala bembeyazim
Kuzum benimmmm bende iyiyim cok sukur seni aramizda gordugumuzde daha da iyi olucaz bebegimmmHosbuldum hayatimmm.. Iyiyim cok sukur sen nasilsin?
Donucem insallah lunecim spora basladim zaten ama yuklenmiyorum cok hamlamisim zaten ama birakmiyorum artik.. Bense sizleri cok ozledim lunem.. Iyi geldi kendimi dinlemek bana yeni kendine geliyorum desem yeri..
Tamam atayim norwem kolumuda yolliyim aradaki rengi gorallahalla enteresan ya
bana foto atsana bidene çekersen
nasıl kalır ki
bekliyom kuzumTamam atayim norwem kolumuda yolliyim aradaki rengi gor
Sorunlu bölgen nedir :)Bende başlayacağım ama neye nasıl başlayacağım bilmiyorum.Yardımcı olan var mı ?
Sorunlu bölgen nedir :)
Boy kilo kac
Oo baya zayifsin ya.. spordan önce kilo alman gerek sanırım. .Sorunlu bölgem mi direk ben bütün olarak sorunluyum
1.67 boy 44 kiloyum aşırı zayıflıktan şikayetçiyim sanırım dikleştirecek bir tarafım yok kemik yığınıyım
Oo baya zayifsin ya.. spordan önce kilo alman gerek sanırım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?