fitim fitsin fit (squat)

kızlar kendimi spora verdim bugün o zaman ne olsun bildirim gelsin
10 dk dans ısınma için öyle ortaya karışık
40 jumping jack
30 ip atlama
60 high knee
50 normal squat
50 sumo squat
20 şer köpek işeme hareketi
30 ar arkaya tekme
30 ar yukarı tekme
30 ar yan yatıp bacakları açıp kapattım
30 yarım mekik
30 tam mekik
10 ters mekkik
20 makas hareketi
soğuma

Ay o kadar şey yazdim gitmedi yaa
İyiyim bitanem kapkara oldum iyce
Aşkım iyi ol En iyisini hakediysun sen
Sagol bitanem brnim cok tesekkur ederim:) esmer guzeli olmussun valla bayildim ben gorunce:)
Bende ozledim adasimm ozlenmezmi ya ne kadar zaman gecirdik ebbusuda ozledimmm op onu benim icin:)

Masallah deadimm sana :)

Sagol bitanem brnim cok tesekkur ederim:) esmer guzeli olmussun valla bayildim ben gorunce:)

Bende ozledim adasimm ozlenmezmi ya ne kadar zaman gecirdik ebbusuda ozledimmm op onu benim icin:)

Masallah deadimm sana :)
kzı canım sıkıldı dedim biraz spor iyi gelir ne zamandır yapamıyorum sağol balımmm

rihanna gibi mi oldun kuzum
yerli rihanna fıstık olmuş ya esmer esmer

Oyfff süper bi donus yaptinn"))
rihanna gibi mi oldun kuzum
Aynen bi de yeşil lens takiyom ya ben

Oyfff süper bi donus yaptinn"))

Aynen bi de yeşil lens takiyom ya ben
sağol fıstığım tatlıbikız havuza girerken çıkarıyorsun değil mi lensleri ben bayadır lenslerimi takmıyorum benimki dereceli hemde ama gözüm kızarıyordu son zamanlarda takınca şimdide numarası değişti galiba önce doktora gitmem lazım senin gözlerinde kızarıyor mu acaba çok sık takıyor musun yoksa canın isteyince falan arada mı takıyorsun

Yok askm cikarmiyorum çünkü hiçbi sey göremiyorum. .
Bi de gün boyu takarim 1 kere mikrop kaptım sadece.. havuzda da dalınca gözümü açamıyorum tek sorun o bi de çok su sicramamasina dikkat ediyorum çünkü kuruyo resmen gözümde..

Dead bebegim bu hasta halin mi? Harika bildirim vermissin. Cok gecmis olsun umarim iyilesirsin.

Alma alma allahim o goruntu o kadar komiktiki kuzenim yerlere yatti gulmekten yaaaaa

Kuzum benimmmm bende iyiyim cok sukur seni aramizda gordugumuzde daha da iyi olucaz bebegimmm

Bende başlayacağım ama neye nasıl başlayacağım bilmiyorum.Yardımcı olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…