Bundan sonra asla bırakmam taş gibi olana kadar spora squata devamBırakmazsan yarar. Sen azimli bir insansın belli ki yoksa 0 25 kiloyu da veremezdin. Kendini motive et ve sahip olacağın harika vücudu düşle.
Senin gibi fazla kilo veren üstüne de doğum yapıp fıstık gibi olan bir arkadaşımız var.SekerPancarii İstedikten sonra her şey olur.
yumurta hiç sevmiyorum, her gün çikolata yiyorum, dikkat etmem lazım artıkCanım beslenmene dikkat et derken hiçbi sey yeme demiyorumkiii :)
Protein et peynir süt yoğurt
Proteinden daha az ama mutlaka karbonhidrat
Böyle beslenmelisin
1 parça çikolata yiycegine bi kase yogurt ye mesela
Ya da kilo almak istiyorsan içine iki üç tane cicibebe kır tatlı isteğini giderir hem :)
Hergün olmazzzzzyumurta hiç sevmiyorum, her gün çikolata yiyorum, dikkat etmem lazım artık
ne güzel ya dikkat ediyorsun ben de çikolata yememeye çalışacağım bundan sonraHergün olmazzzzz
Ben de bugun annemlerin evlilik yildonumu olduğu için bi dilim bişi yedim
Vayyyyyyyy raftingci guzeli bizd3 koltuk indir kaldir yapalimVovvvv çok guzellll
İncecik kollarin var kız zaten senin etin budun neee
Bende rafting yaptım ihihihihi
Gel dedim gelmiyosunVayyyyyyyy raftingci guzeli bizd3 koltuk indir kaldir yapalim
Gel dedim gelmiyosun
Seninle rafting yapardık suya duserdik ben seni kaldirirdim
hahaGeberene kadar squat yapsam böyle kalçalarım olur mu acaba
ahh ahhh nasıl olucakŞöyle bir vücuda sahip olsam daha ne isterim ki
Nasıl olacak bilmiyorum düzenli spor yaparak azıcık benzeyebiliriz belkiahh ahhh nasıl olucak
çok ağrım olduğu ilk günlerde yapamıyorum benKızlar adet günlerinizde de spor yapıyor musunuz . Ben squatın daha 2. gününde adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?