fitim fitsin fit (squat)

anladım canım inşallah bişey olmaz zaten yeşilde sana çok yakışıyor bende yeniden deniycemdenumaram değişmiş bulanık görüyorum

Dead bebegim bu hasta halin mi? Harika bildirim vermissin. Cok gecmis olsun umarim iyilesirsin.
lunee midem ağrıyor sadece şükür ki başka bişeyim yok oruç tutamıyorum ama sık sık bişeyler yemem gerekiyor yoksa mideme kramp giriyor bayramdan sonra midem için gidicem onun dışında iyiyim tahlil verdim cuma tüm değerlerim normale dönmüş gibi bir tanesisınırda oda iner dediler hem yine spor yaptım bugün bildirimimi yazayım hemen bakayımda

Sporumu gece yaptım bildirim vermeyi unutmuşum
7. GÜN:
80 squat
50 üçgen
50 işeyen köpek (her bir bacak için)
45 mekik
100 oturarak bel sağ-sol
35 yan uzanıp bacak aç-kapa (her bir bacak için)
20 düz plank

Hepinize iyi günler dilerim!

Süpersin sen de canm:))

selam kızlar , yeni gelenler var sanırım hoşgeldiniz..
ben rahatsızlandığımdan beri spor yapamadım , sadece geçen akşam bari squat hariç diğer 50şer kez yaptıklarımı 25er kez yapayım bari dedim kendimi iyi hissetmek için tek bacağıma yaptım başım döndü yine hemen uzandım devam edemedim canım o kadar sıkılıyokii.. sporu bıraktığımdan beri içim sıkılıyo bana inanılmaz motivasyon yaratıyomuş.. zaten hayatımda can sıkıcı olay çok , kendimi unuttum unutacağım çoğu konuda , tek sporum vardı tutunduğum bana iyi gelmişti ama yapamıyorum..
o günden beri oruçta tutmadım iyi beslendim kendimi yormadım.
bakalım ne olacak puf canım sıkkın hepinize çok imreniyorum şuan .. o bildirim yaptığım günler ne mutluymuşum oysaki

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bomba gibi dönersin. İnanıyorum !

inşallah tatlım çok sağol

sende 16 yaşındasın sanırım tebrik ederim seni gençsin ve spora başlamışsın umarım bu alışkanlığın bir ömür sürer
Çok Teşekkür ederim abla . İnşallah öyle olur. Başta sağlık için yapıyorum. Dizlerimde hafif ağrılar vardı eskiden. Doktora gittiğimde tek dediği egzersiz ve spor yapmalısın. Çünkü dizlerimdeki bağlar kuvvetli değilmiş. Gerçekten spora başladım başlayalı çok etkili oldu. Çok yararlı. Önlemi erkenden almak en iyisi.

Herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz ben bilge Tatilim bitti tamamıyla aranızdayım artık Yalnı bir sorunum var. Benim squat da 18.günüm dü o gün squat yaparken çökünce sol üst baldırım da uyuşma oldu. Ben de bıraktım ertesi gün de böyle oldu. Bu yüzden 3 gündür squat yapamıyorum Bu konuda bilgisi olam var

BİLDİRİM ZAMANI !!
8. GÜN :
85 squat
55 üçgen
50 işeyen köpek(her bir bacak için)
50 mekik
110 oturarak beli sağ-sol yapma
40 yan uzanıp bacak aç-kapa(her bir bacak için)

İyi sahurlar
Canım şu beli sag sol yapma hareketini nasıl yapıyosun ?

aynen canım benim devam et hiç bırakma taşş gibi olursun taşş

canım vallahi bilmiyorum biz genel olarak bı sorun yasamadık hoşgeldin bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…