fitim fitsin fit (squat)

bende başladım buna.bugün 4.günüm...merdivenden iner ve çıkarken,oturup kalkarken,yürürken bildiğin anaaam anaaam nidalarıyla hareket ediyorum.=) yürürken bir yandan yaşlı bir yandan penguen misali gibiyim.=) uzun zamandır spor yapmadığıö için epey hamur kıvamında olmuşum.umarım çektiğim bu ağrılar 30 günlük proğrama değer.durmak yok tabii ki de...

Yüklenmeden dolayı olmuş olabilir. Kaçarlı setler halinde yapıyorsun?
Belirlediğim kesin birşey yok canım 30 günlük programı yapıyorum. Ama sağlıkçı bir tanıdıgımla konuştum normal dedii.
Sen nasıl bir set uyguluyodun

Iyi geceler kızlar gormeyenler için aranıza yeni katıldım merhabalar :)

Kendimden bahsetmem gerekiyor sanırım onu atladım. 24 yaşındayım 165 boyunda ve 50 kiloyum. Mükemmel bir genetik mirasa sahibim: basen:) Kendilerinden kurtulmak istiyorum selülitle beraber tabiki.

Bildirime gelirsek bugün çooook yoğun bir gündü benim için ve aynı zamanda çok ham bir vücuda sahibim. Bu yüzden 30 squat yapabildim sadece. Sayamadigim kadar çokta merdiven inip çıktım. Ayrıca spor hareketi olduğunu bilmediğim ancak hergün sürekli yaptığım hareketler var. bağdaş kurar gibi yapılan ancak bacaklarin daha doğrusu ayakların diğerinin üstüne konduğu şey işte ondan yaptım bol bol:)

BİLDİRİM ZAMANI !!
9. Gün :
90 squat
60üçgen
100 işeyen köpek
55 mekik
120 oturarak bel sağ-sol
45 yan uzan bacak aç,kapa(her bir bacak için)

Hosgeldin:)
Bende o dediğin mükemmel mirasa sahibim

Benim elime kredi karti verip alisverise gonderen annem kredi karti ekstresini gorunce buyuk firca yicem

Benim elime kredi karti verip alisverise gonderen annem kredi karti ekstresini gorunce buyuk firca yicem
bende öyle oldum geçen ay
babam ödeme yapmaya gıtmıs annem pek bi şey harcamaz kendi kredi kartından nasılsa bi şey harcanmamıştır dye yanına para almamıs, bi gitmiş ki ........... işteee yanii :

bende öyle oldum geçen ay
babam ödeme yapmaya gıtmıs annem pek bi şey harcamaz kendi kredi kartından nasılsa bi şey harcanmamıştır dye yanına para almamıs, bi gitmiş ki ........... işteee yanii :
Valla ya kredi karti olunca parasinada bakmiyom ha bu guzelmis aliyim falan

neler aldın neye hazırlık bu bakim yoksa öylesine mi neler aldınnn
Oylesine aldim kiz taki aldim camasir pantolon sandalet 2 tane tisort aldim duz kolye takip kullaniyom bu aralar sonra parfum bi tane de askili aldim sort aldim daha aklima gelmiyyyy

Dinledigim sarkiya serkan kaya ask ne demek bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…