Askim benimmmmmmmmmmmKız ben seni de yerim
Ben aktardan aldim tadi biraz kotu ama limon sikiyorum icine :) normal demlige kiyuyorum sicak suyuda koyup bekliyorum demlendiginde de iciyorum canim. Iyi bayramlar :)Selamm bayanlar hepinize iyi bayramlar.bir sorum olacakti yesil cay olarak ne kullaniyorsunuz poset caysa hangi marka ya da poset caylar faydali midir sizce faydasini gordugunuz yesil caylari yazarsaniz cok sevinirim demliyorsaniz da nasil demlediginizi...gerci aktardan aldigimiDa guzel olur mu nasil anliycaz fayda yerine zarar gormek istemem simdiden tesekkurler
iyi bayramlar oncelikle. Aktar cayi aci geliyorsa dogadan yaseminli yesil cay oneririm. Hem de harika kokuyor.Selamm bayanlar hepinize iyi bayramlar.bir sorum olacakti yesil cay olarak ne kullaniyorsunuz poset caysa hangi marka ya da poset caylar faydali midir sizce faydasini gordugunuz yesil caylari yazarsaniz cok sevinirim demliyorsaniz da nasil demlediginizi...gerci aktardan aldigimiDa guzel olur mu nasil anliycaz fayda yerine zarar gormek istemem simdiden tesekkurler
HoşbuldummTrambolin ailesiiii
Senin arkadaşın geliyo mu kız bura dikkat edemedim pekkk
Hosgeldin trambolinli kizz
Hoşbuldumm
Yok kiz gelmiyo ise basladi da gece gunduz calisyomus bende gormuyorum hic haftalardir.Trambolin ailesiiii
Senin arkadaşın geliyo mu kız bura dikkat edemedim pekkk
Hosgeldin trambolinli kizz
Hoşgeldin tatlişBen de katılmak istiyorum aranıza
HoşbulduumHoşgeldin tatliş
Ee spor yaptın mi:)Hoşbulduum
Ee spor yaptın mi:)
İyi bakalim :)Yapıyordum ama bir süredir yapmıyorum bayramdan sonra tekrar başlıcam :)
1.57 50 kiloyumİyi bakalim :)
Boy kilo kacc
Kilon güzel tatlim1.57 50 kiloyum
Göbeğim gitsin istiyorum :))Kilon güzel tatlim
Squat mi istiyorsun yoksa başka skintili bölgen var mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?