fitim fitsin fit (squat)

Ay pardon :) Bi önceki cümlede yazmıştım ya, anlaşılır sandım. BBL=Brazil Butt Lift

BBL i ve Jillian'ı Bu başlıktan öğrenmiştim ben de:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...l-butt-lift-jillian-killer-buns-thigs.540215/
Jillian'ın 3 seviyelik 30 günlük egzersizlerini 10gün kadar yaptım, çok sarmadı, sıkıldım aynı videoyu her gün her gün duymaktan, takıntı oldu, daha o söylemeden ne diyeceğini biliyordum falan. Hoşuma gitmedi.
Sonra gittim Brazil Butt Lift in tüm setini indirdim internetten.İngilizce, türkçe dublaj ve alt yazı yok. Eğer ingilizce sorununuz yoksa veya "aman nolcak harekete bakıyorum ben, anlamadığım lafları dinlemekten sıkılmam" diyorsanız yapın gitsin.
Şu anda poponuzun olduğu şekle göre toplamak için 2 aylık 3 ayrı egzersiz takvimi var. 2 ayda taş gibi bir vücut vaat ediliyor egzersizleri yaptıran Leandro. Günlük olarak 30 dakika ile 1 saat 10 dakika arası bir zaman ayırmak gerek, gününe göre. 1 gün tatil.
İlk 4-5 gün tuvalete oturup kalkarken bile Leandro'ya küfredebilirsiniz. Fakat tamamen değiyor :))

Burada da hangi popoya hangi takvim gerekli ve bazı önce-sonra resimleri var: :)
http://katiheifner.blogspot.com.tr/2012/05/which-brazil-butt-lift-workout-schedule.html

Son düzenleme:
Bbl ne kız türkçe konuş biz de yararlanalimm
La Lune bu yazını ilk sayfaya koysun
İse yarıyo mu diyenler gelir okur :)

Brazil butt lift kisaltmiş bebitom bugün reglimin ikinci günü bugünü biraz hafif yapicam hem birden yüklenmemiş olurum 2 gun sonra asıl dönüş yapiicuuumm

işte istediğim gaz :) bi iki gündür tembellik yapiyorum bugün 55 squat hedefim. Yaninda yaptığım ismini bilmedigim hareketlerde bonus :)

Basen gidiyor harika bi popoya sahip oluyoruz da selulitte gidiyor mu peki? Birde tüm squatlari bi anda mi yapiyorsunuz? mesela 100 tane yapicaz 50 sabah 50 aksam olur mu?

Tebrik ederim :) Aynen devam et, yaptığının karşılığını alıyorsun kesinlikle :)
Selülit gidiyor ama selülit sırf egzersizle 1 ayda tamamen yok olmuyor. Kesin kararla devam edilirse ve su alımına, kola filan içmemeye , uykuya dikkat edilen kaliteli bir yaşam sürdürülürse bu BBL'in 4 ayda falan hepsini bitirebileceğini düşünüyorum ben.
Yani şöyle diyim, geçen ay ben kafaya bunu taktığım için anneme gidip arkadan görüntüyü inceletiyordum nerede selülit azaldı nerede aynı filan diye Bulgularım şu şekilde, 1 ayda bacaklarımın arkası popomum alt kısmındaki selülitler bayaa azaldı, anca elimle çok sıkıştırınca görünecek kadar. Popomdaki selülitlerin görüntülerinin derin olan yerlerinde derinlikleri azaldı, az olan kısımlar yok oldu. Sağ ve sol yanlarda iki tane girintim vardı, onların derinliği de biraz azaldı.
Ek olarak, sanırım 15. günden sonra, her gün kuru fırçalama ve Nivea'nın popo ve basen için q10 li kremini masaj yaparak sürmeye başlamıştım.Aşağıdan yukarı ovalayarak. Baya faydasını gördüm bunların selülit azaltma konusunda. Bunun yanı sıra da kahve tüketimini minimumda tutup, her gün bol su ve 2 bardak yeşil çay içiyordum.
Ben tüm squatları bir anda yapmaya çalışıyorum ama bir noktadan sonra sayısı baya artınca bölüyorum. Mesela 150 ise, 50 sabah uyanınca 50 öğlen, 50 yatmadan önce yapıyordum.
Dün 60 ı 30 x2 olarak arada 5 dakika bırakarak yaptım mesela. Açıkçası biraz kafama göre :) Hiç yapmamaktansa böylesi iyi, yeter ki yapılmış olsun :)
Genel motivasyon cümlem," "Ay daha fazla yapamıycam!" dediğin ana kadar yap, sonra bi 5 tane daha yap ve öyle dur :) "

Başımın belasi selulit ya:) cok yok ama insan bi hareket yapinca herseyden bir anda kurtulayim istiyor:)
Ben birak inceletmeyi spor yaparken bile birine gorunmemeye çalışıyorum evde. Sanki dalga gececekler hevesimi kaciracaklarmis gibi geliyor.
Selulit için ise yaradigini kesfettigim sey kese idi. Sert sert kese yapiyordum dusa girince baya farketmisti.

Bende squatlari hizli olmamak kaydiyla bi anda yapip bitirmek gerekir diye dusunuyorum. Sanki parca parca olunca etki etmeyecekmis gibi. Ama dedigin gibi hic yapmamaktansa:)

Birakmadan düzenli yapabilsem bi ay baska bisey istemiyorum; )

Brazil butt lift kisaltmiş bebitom bugün reglimin ikinci günü bugünü biraz hafif yapicam hem birden yüklenmemiş olurum 2 gun sonra asıl dönüş yapiicuuumm
Ay ne cahiliiim

Kızlar urfa suructa patlama olmuş
Onlarca gencimiz öldü
Sizden ricam duanizi eksik etmemeniz
Ve bunu yapan kobani
Bunlari içimize sokanlar düşünsün. Biz duamizi edelim..

http://katiheifner.kadinlarkulubu.com.tr/2012/05/which-brazil-butt-lift-workout-schedule.html canım bu sayfa açılmıyo ya Buradaki bilgilere başka nerden ulaşabiliriz bir de ilk başta hangi videoyla fln başlanmalı

http://katiheifner.kadinlarkulubu.com.tr/2012/05/which-brazil-butt-lift-workout-schedule.html canım bu sayfa açılmıyo ya Buradaki bilgilere başka nerden ulaşabiliriz bir de ilk başta hangi videoyla fln başlanmalı

Buraya kopyalayınca adresi değiştirmiş pardon :/ Şimdi açılıyo mu?
Kadinlarkulubu yazan yere blogspot yazarsan olacak. İşte popo şekline göre bu sitede adı yazan takvimi google dan aratırsan hangi egzersizi hangi gün yapacağın çıkıyor :)

http://katiheifner.blogspot.com.tr/2012/05/which-brazil-butt-lift-workout-schedule.html

Kizlar ananemi yogun bakima kaldirdik. Geceden beri onunla ugrasiyoruz. dua edin lutfen yarin cikarsa bende spora baslayacagim.

Sağol canım gördüm hatta 60 günlük bir prograM buldum Burda yazan egzersizler bbl nin egzersizleri dimii onları yapıcaz ? Örneğin cardiyo axe yazıyo

La Lune bugün aklıma geldin yemin ederm bu kız gelemiyo bi skintisi mi var dedim mesaj aticaktm sonra rahatsız etmiym telaşı vardır dedim
Şimdi de mesaj attimmi ariymmi kararsız kaldım
Neyi var annenin

Kızlar merhaba. Dua eden herkese çok teşekkürler. Ananem düne göre daha iyi bizde eve geldik. Yarın da Salihliye, oradan da İstanbul'a gideceğiz. Bende bugün biraz spor yapayım dedim.

Bildirim zamanı:
* 20 min high intensity workout
* 100 squat
* 30 işeyen köpek(yana)
*30 işeyen köpek (arkaya)
*30 istiridye
*30 üçgen

Ezgiciğim bitanem sen açar mısın mesajları? Ben düzene girene kadar.
Bende foto yüklerim hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…