fitim fitsin fit (squat)

M miniginiz Hoşgeldin canıım

Kızlar hep yazmayı unutuyorum bayram geçicek neredeyse Hepinize iyi bayramlar

evet çok durgun
bir-iki hafta önceki kadar bildirim gelmiyor
özel günüm sebebiyle birkaç gündür yapamadığım için bugün gaza geldim
50 mekik, 200 de simitlerim için hareket yaptım
Su an biri ev taşıyor biri bayram gezmesinde biri ailesinin yanına gitti
Ben kalabalık bi yerde kalıyorum
Falan yani kimse bildirim veremiyor bu ara :)

heyyooo topik sakinleri nasılsınız lune gelmeden toparlanma vakti ramazan bayram bitti yavaştan bildirimlere başlayalım diyorum artık bildirimleri özledim ya

Güzeller size birşey sorabilir miyim ? Sizler zaten maşallah istediğiniz kilodasınız ona göre sporlar yapıyosunuz Benim hedeflediğim vermem gereken bir 8 kilo daha var Sizler kilo verme döneminde neler yapmıştınız

Canm benim gunlugum vardı orda bahsetmiştim bul bulustur bi istersenn:)) şimdi disardayim sen bul :)
Diyet başarı oykulerinde

Selam. :)
Ben şu verilen squat programının 4. günündeyim şu an. Rest day, kafa rahat :)
Onun dışında Brazil Butt Lift egzersizlerini yapıyorum.
Geçen yaz Squat challenge ın 30 gününü bitirmiştim, yine BBL ile birlikte, hayatımda olduğum en iyi vücuttaydım.
Bir çok yakınımdan da iltifatlar alıyordum. Öneririm :)
Squatlar işe yarıyor mu cidden, popo dikleşiyor mu filan diye soranlar olmuş, elbette yarıyor.
Özellikle bacak, popo,karın ağırlıklı çalışmak istiyorsanız hele, BBL ile birleştirin 1 ayda kesin çözüm(Yalnız acılı oluyor biraz. O bir ayın her gününü hissediyorsunuz, 31.gün efsane oluyor )

Bbl ne kız türkçe konuş biz de yararlanalimm
La Lune bu yazını ilk sayfaya koysun
İse yarıyo mu diyenler gelir okur :)

Brazil butt lift mii hmmm ben buna bi bakiniyim saol canim bende yapmıştım bi ara Bbl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…