- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ah canimmbugün 19. günüm
160 squat yaptım
iyice zorlanmaya başladım
sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var
teşekkür ederim ilgilendiğin için , aslında mümkün olduğunca aktifsiniz şöyle yoğun zamanınızda bile, koyduğunuz fotoğraflara bakıyorum, spor videoları izliyorum, ama bir yanım çılgınlar gibi yan gelip yatmak istiyor, 160 squatı yapana kadar o kadar sıkılıyorum ki :)Ah canimm
Takımımızın en yoğun olduğu dönemde geldin
Herkesin işleri var tabi şu an eskisi kadar aktif olamıyoruz
Üzüldüm bak şimdi
Ama sabret mesela ben 1 haftaya kadar memlekete gidicem spora başlıcam
Şekerpancarı da başlicak
Lune evi taşıyınca başlar
Dead zaten maşallah var son günlerde :)
Prenses nil anca geziyo
Melekesim in de azcık sorunları var bu ara..
Yoksa takım olarak yüksek motivasyon a sahibiz
Ay ne kadar sicak bir karsilama buAy bi şeker gelmiş
Ay ne kadar sicak bir karsilama bu
Allah allah beni biriyle mi karistirdiniz acabaHmm gözüm bi yerden ısırıyo bu sekeriii
Allah allah beni biriyle mi karistirdiniz acaba
Bu guruba girdim zaten uye olmadan onceden de takip ediyordum burayi uye olunca hemen burdaki herkesi takibe aldim :) cunku bende aranizda olmak istiyorum cok fazla selulitim var gitsin istiyorummmHmmm bugün üye oldunn veee hemen beni izlemeye aldinn niden acabaa
Bu guruba girdim zaten uye olmadan onceden de takip ediyordum burayi uye olunca hemen burdaki herkesi takibe aldim :) cunku bende aranizda olmak istiyorum cok fazla selulitim var gitsin istiyorummm
Boyum 1.62 kilom 44 ama cok selulitliyim yaaaa zayif ama selulitliHmm öyle mi peki kilo boy yaş nedir tatlim spor geçmişin varmı???
Boyum 1.62 kilom 44 ama cok selulitliyim yaaaa zayif ama selulitlidaha once ara ara spor yaptim ama biraktim simdi duzenli yapmak istiyorum
Yarindan itibaren baslarim ilk sayfaya da baktim ordaki squat programiyla basliyayim diyorum. Daha oncede yaptim squat ama duzenli degildi :)Boyuna göre kilon az ama spor arti beslenmeyle düzene girersin tatlim ne zaman başliyosun spora
Ee kendinde bi değişiklik görüyor musun canımteşekkür ederim ilgilendiğin için , aslında mümkün olduğunca aktifsiniz şöyle yoğun zamanınızda bile, koyduğunuz fotoğraflara bakıyorum, spor videoları izliyorum, ama bir yanım çılgınlar gibi yan gelip yatmak istiyor, 160 squatı yapana kadar o kadar sıkılıyorum ki :)
sırf disiplini ve düzeni seven biri olduğum için başladığım şeyi devam ettirmek veya bitirmek istiyorum sonuna kadar
yoksa şimdiye kadar çoktan bırakmıştım :)
Hoş geldinYarindan itibaren baslarim ilk sayfaya da baktim ordaki squat programiyla basliyayim diyorum. Daha oncede yaptim squat ama duzenli degildi :)
Hosbulduk, evet uzun suredir takip ediyordum en sonunda katiliyim araniza dedim :) bir suru sey denedim olmadi en son bu nick oldu bende boyle yaptim bir sorun olur muHoş geldin
Bizi hep mi takip ediyordun
Nickime çok benziyoda nickin
Yarindan itibaren baslarim ilk sayfaya da baktim ordaki squat programiyla basliyayim diyorum. Daha oncede yaptim squat ama duzenli degildi :)
Yoo sorun Olmaz tabi neden olsunHosbulduk, evet uzun suredir takip ediyordum en sonunda katiliyim araniza dedim :) bir suru sey denedim olmadi en son bu nick oldu bende boyle yaptim bir sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?