- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Bi de beyaz tenli pambik gibiiii
Bida yapmayik
Alin size motivasyonAhahhaha selin koptum ya ahahah
Şimdi miAlin size motivasyonkakin şimdi sporaa
Şimdi mi
Tam da pijamalari giyip kicimi devirmisken mi
Yidirtir mi bizeYisekk mii aciikk
Devrildi valla yan devrildi hem de kalkmaz o şimdiDevirme kiz kiçi kaldirr
Yidirtir mi bize
Hem onun doğum günü bugun
Devrildi valla yan devrildi hem de kalkmaz o şimdi
Gamyoncu koydum senin adını bundan sonraOoyy pamikk şekerim iykii doğmuş balli fistiğim benimmm
Vinç gibi ellerim var benim men galdiririm
O dili koparırım kızzzBi de beyaz tenli pambik gibiiii
Bida yapmayik
Kız kalkamam, spor ağrılarına hazır değilimmm daha ama cumartesiden sonra başlayacağım, popom düzlendi kızzzz..Alin size motivasyonkakin şimdi sporaa
Kız senin popo duzlense nolurO dili koparırım kızzz
Kız kalkamam, spor ağrılarına hazır değilimmm daha ama cumartesiden sonra başlayacağım, popom düzlendi kızzzz..
Yok kız söz elbisemi giyince popo dümdüz yaa offf ama o kuşağı arkadan bağlayıp kamufle edicemKız senin popo duzlense nolur
Masallahi var her halukarda
Bize foto att tamam miiYok kız söz elbisemi giyince popo dümdüz yaa offf ama o kuşağı arkadan bağlayıp kamufle edicem
Ay inşallah kuzum.. Kayınvalidem nişan elbisemi görmüş, anlaşılan o gün prenses gibi olacak demişBize foto att tamam mii
Melek gibi olursun sen masallahh
Gamyoncu koydum senin adını bundan sonra
O dili koparırım kızzz
Kız kalkamam, spor ağrılarına hazır değilimmm daha ama cumartesiden sonra başlayacağım, popom düzlendi kızzzz..
Ay inşallah kuzum.. Kayınvalidem nişan elbisemi görmüş, anlaşılan o gün prenses gibi olacak demiş
Üşeniyorum sanırım :) Bugün telefona 30 day squat sı indirdim bakalım yarın başlıcam devamını getirebilirim umarım .Niye devamını getiremiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?