suya agırlık verdım o yuzden
evlenınceonu da yaparm ınsalalh :)Hem iç hem dış nemlendirme. Hamilelikte de çikolata yağı gibi yağlarla vücudu her gün nemlendirmek lazımmış.
Yarın merak ettiğine pişman olma sonraGörmen lazım aslında alıtında da var resimler. Göremiyor musun hala?
Göreyim bakalım. Merak ediyorum doğrusu. Bu da sana motivasyon olur. Tartıyı çekerken iki ayağın da üstünde olsun
Görmen lazım aslında alıtında da var resimler. Göremiyor musun hala?
Göreyim bakalım. Merak ediyorum doğrusu. Bu da sana motivasyon olur. Tartıyı çekerken iki ayağın da üstünde olsun
Koy bu bilgiyi bir kenara elbet bir gün lazım olur.evlenınceonu da yaparm ınsalalh :)
fit bi gelın adayı olarak eşimi beklıyım
Yakında teyze olursanız bende onu denerim :))Hem iç hem dış nemlendirme. Hamilelikte de çikolata yağı gibi yağlarla vücudu her gün nemlendirmek lazımmış.
Hayııııırrrr göremiyorum valla meraklandimmm
Hayııııırrrr göremiyorum valla meraklandimmm
Önce bir fit olalım da hele, deneriz vakti gelince.Yakında teyze olursanız bende onu denerim :))
ınsallah o gunlerı de goruruz hep bırlıkteeKoy bu bilgiyi bir kenara elbet bir gün lazım olur.
Vazgeçtim bugün gönder hatta şimdiYarın merak ettiğine pişman olma sonra
Tamam iki ayağımda üstünde olacak söz
Amin canım inş. Yaza kadar planlarımızda yok ama canı veren Allah. Ondan gelene boynumuz kıldan ince.ınsallah o gunlerı de goruruz hep bırlıktee
senı de goruruz o gunlerını ınsallahh
İşyerinde tartım yokVazgeçtim bugün gönder hatta şimdi
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, gidene üzülme daha iyisine yer açıyordurevlenınceonu da yaparm ınsalalh :)
fit bi gelın adayı olarak eşimi beklıyım
allah saglıklı evlatlar nasıp etsın canm benmAmin canım inş. Yaza kadar planlarımızda yok ama canı veren Allah. Ondan gelene boynumuz kıldan ince.
Yakınlarda eczane vardır amaİşyerinde tartım yok
Ben önce anne olsam olmaz mıÖnce bir fit olalım da hele, deneriz vakti gelince.
aynenn oyleeeAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, gidene üzülme daha iyisine yer açıyordur
Amin bitanem. Senin gibi tatlı bir kızım olur inş.allah saglıklı evlatlar nasıp etsın canm benm
Bu deli napıyo desinler dimiiiiYakınlarda eczane vardır ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?