- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
oyy saol canm benmmAmin bitanem. Senin gibi tatlı bir kızım olur inş.
O kiloyla hamile kalırsan sana zararı olur kuzum. Oturup kalkamazsın, üstüne binecek yük fazlalaşacak. Ama yine de takdir senin. Yatağınızın başını bekleyecek değilimBen önce anne olsam olmaz mı
O kiloyla hamile kalırsan sana zararı olur kuzum. Oturup kalkamazsın, üstüne binecek yük fazlalaşacak. Ama yine de takdir senin. Yatağınızın başını bekleyecek değilim
Ne güzel işte. İş yerinde gülmek, mutlu olmak kadar güzeli var mı? Genelde herkeste bir karış surat.nasip kısmet diyelim o zaman
Ayy çok güldüm yine
sen okula baslamadın mı canmNe güzel işte. İş yerinde gülmek, mutlu olmak kadar güzeli var mı? Genelde herkeste bir karış surat.
harıkasın canım benım tam gaz devammmmay baya yazmışsınız ben bir iki üçgen yapmaya başladım 11 inden sonra sayı olarak squat programına göre üçgen yapıyorum ona göre glirim artıkjillianım level 3 tamadır bugün zaten bol squatlı öldürdü beni akşama da bacak hareketlerinin olduğu bir 10 dk video ve leslie 1 mil planlıyorum resimler harika motive oldum gaza geldim ya
Zaten ben gülünce ters ters bakıyorlar banaNe güzel işte. İş yerinde gülmek, mutlu olmak kadar güzeli var mı? Genelde herkeste bir karış surat.
sen okula baslamadın mı canm
kolay gelsın sanaBugün dersim boştu tatlım.Yarın başlıyor maraton.
ay baya yazmışsınız ben bir iki üçgen yapmaya başladım 11 inden sonra sayı olarak squat programına göre üçgen yapıyorum ona göre glirim artıkjillianım level 3 tamadır bugün zaten bol squatlı öldürdü beni akşama da bacak hareketlerinin olduğu bir 10 dk video ve leslie 1 mil planlıyorum resimler harika motive oldum gaza geldim ya
Tatlıcım ben sana lanarey diyeceğim. O nickini çok beğeniyordum çünkü. Keşke değişmeseydinbugun kaldıgım yerden spora devam edicem
Ben yemek yapmaya kaçar. Hepiniz öpüldünüz.Hem de kocaman.
de tatlım sorun deil.. cnm bunnunda anlamını cok begeniyorum ben oyuzden degiştirdimTatlıcım ben sana lanarey diyeceğim. O nickini çok beğeniyordum çünkü. Keşke değişmeseydin
Neler yapacaksın bakalım?
Bugün dersim boştu tatlım.Yarın başlıyor maraton. [/QU
plank bu ne oluyor yade tatlım sorun deil.. cnm bunnunda anlamını cok begeniyorum ben oyuzden degiştirdim
plank ile baslayıp squatla devam edicemdiger hareketlere halim kalırsa yapıcam bu ara yorgunum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?