- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
aslında bugün başlamayı düşünüyordum senin konunu görünce yazmak istedim. ben 1 ay önce squat a başlamıştım 2 hafta yaptım sonra bıraktım hatta ilk fotomu çekmişim motive olmanız için paylaşabilirim isterseniz
evet ip atlıyorum ben birde ayak bileklerime ağırlık bağlıyordum nasıl hırs yapmışsam artık
Herkes paylaşım yapmak istemeyebilir, kilo fazlası olan arkadaşlar nasılsa ben olamam deyip sporu bırakabilir. Herkes birinci bizim gönlümüzde
ben bılırımPo yazarsin kacinci oldugunu nerden bilicen bakayimmmm
canım paylaştımda buradan fotoyu kaldıramıyoruz diye sildim istersen özelden göndereyim .özelden foto atabiliyormuydukIvet iveeeeeeet isteriiiiikkkk
Elbette gönderebilirsin. Hem de sadece sen ve gönderdiğin kişi görmüş olur.canım paylaştımda buradan fotoyu kaldıramıyoruz diye sildim istersen özelden göndereyim .özelden foto atabiliyormuyduk
ben görmedimmmcanım ben squat programı varya 30 günmüydü hergün arttırarak yapılan onu tam hatırlamıyorum 2 hafta yaptım galiba belki devam etseydim sonucu daha çok beğenirdim . kendi uyguladığım programda zaten squatta vardı seninde dediğin gibi ek olarak yapılmalı bencede
bana da özeldennncanım paylaştımda buradan fotoyu kaldıramıyoruz diye sildim istersen özelden göndereyim .özelden foto atabiliyormuyduk
canım paylaştımda buradan fotoyu kaldıramıyoruz diye sildim istersen özelden göndereyim .özelden foto atabiliyormuyduk
Bilemezsin poposu kalkıkben bılırım
aaa nasıl olur acabaaKizlar her ayin 1 inde ölçülerimizi mi alip yazsak ne gibi değişiklikler var bakarız ne dersiniz
O zaman yere yakınkalkık diil işte diil diil diiiil
yere yakınlardan kork dıye bı laf vardır bılır mısınO zaman yere yakın
Kizlar her ayin 1 inde ölçülerimizi mi alip yazsak ne gibi değişiklikler var bakarız ne dersiniz
Evet bilmez miyim benimde yakın yereyere yakınlardan kork dıye bı laf vardır bılır mısın
Bilmem mi G.tü yere yakın kendini sakın demişler.yere yakınlardan kork dıye bı laf vardır bılır mısın
söz meclısten dısarıEvet bilmez miyim benimde yakın yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?