- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Sen de katilmaz misin :)Spor yapanları alkışlıyorum
Ellerine saglik canimBen yemek yapmaya kaçar. Hepiniz öpüldünüz.Hem de kocaman.
Sen de yap bizde seni alkışlayalım ne dersin?Spor yapanları alkışlıyorum
Sağol kuzum gel beraber olsun. Yağsız mücver var.Ellerine saglik canim
Mucvere bayilirimmmSağol kuzum gel beraber olsun. Yağsız mücver var.
Mucvere bayilirimmm
Geliyorum hemen
Simdi yola ciksam yarin oglene falan orda olurum
Merhaba hoşgeldin.evet bende varım
Merhaba. Sizde zayıf, şekilsiz ve selülitli poponuzu yuvarlak Victoria's Secret mankeni poposu yapmak istiyorsanız şöyle buyurun.
Eki Görüntüle 1379924
Önceliğimiz bol bol su ve yeşil çay.
Ve de en önemlisi SPOR.
30 gün boyunca listedeki sayıda squat hareketi yapacak ve bildirimde bulunacağız.
Peki squat hareketi dediğimiz şey nedir?
Hareket bu kadar basit görünmesine rağmen çok fazla kas çalıştırıyor. Ertesi sabah(eğer ısınmadan yapmışsanız) kas ağrısıyla uyanmanız muhtemel. O yüzden önce mutlaka bir ısınma videosu ile başlayın.
Tavsiye:
Squat yaparken taş gibi kızların oynadığı sizi gaza getirecek bir video açın.
Ve mutlaka bir soğuma videosu ile bitirin.
Topik de motivasyon bol. Elimden geldiğince resim yüklüyorum.attığın fotograflar bile gaza getirici kendime zayfılamak ve egzersiz için topik açmıştım bununlada devam edicem çok sevdim hadi yaz gelmeden toplanalım
Merhaba hoşgeldin.Boy, kilo, problemli bölge ve spor geçmişiniz var mı onu öğrenelim önce.
Hosgeldinnn:)hoşbuulduuukk
boy :158
kilo:65
sorunlu bölge basen kalça popo bacak altı kısımlar yani
ip atlıyorum ve inanılmaz zayıflatıyor squats ta yapıyordum ama bacaklarım çok acıdığı için bırakmıştım zor bir hareket ama yol arkadaşları bulduğuma göre daha bir azimli olacağımı düşünüyorum şuan malum günümdeyim ama yinede yapmayı çok istiyorum
Malum günündeysen yapma canım. Jillian verelim sana önce onunla istediğin kiloya ulaş sonra bacağını şekillendir. Kaslar şiştiği için kilo problemi olan arkadaşlar, bacakta kalınlaşmayı squata bağlayıp bıraktılar. Öyle olmasın ne dersin?hoşbuulduuukk
boy :158
kilo:65
sorunlu bölge basen kalça popo bacak altı kısımlar yani
ip atlıyorum ve inanılmaz zayıflatıyor squats ta yapıyordum ama bacaklarım çok acıdığı için bırakmıştım zor bir hareket ama yol arkadaşları bulduğuma göre daha bir azimli olacağımı düşünüyorum şuan malum günümdeyim ama yinede yapmayı çok istiyorum
Günlük spor olarak ne yaptıysak onu bildiriyoruz. Beslenme düzeni olanlar yediklerini de yazıyorlar. İki türlü takipakşam mı sabah mı günlük mü ne zamandan ne zamana bildirimde buluncaz ve neleri bildircez kısa bir özet geçerseniz sevinirim
Malum günündeysen yapma canım. Jillian verelim sana önce onunla istediğin kiloya ulaş sonra bacağını şekillendir. Kaslar şiştiği için kilo problemi olan arkadaşlar squata bağlayıp bıraktılar. Öyle olmasın ne dersin?
Evet 30 gün ama senin kilo fazlan az olduğundan daha kısa sürede sonuca varırsın. Hele de yeme düzeniyle desteklersen.sanırım o hataya bende düştüm olabilir bende jillian videosu var başlarım ona malum günlerden sonra ozaman şu bacaklarım incelsin popom ahaa yukardaki fotodaki hatunlar gibi olsun ahhhh ahhh çok mu şey istiyorum ya
jillian 30 günlüktü sanırım egzersizi ama idealimdeki kiloya ulaşınca squata başlarım artık diye düşünüyorum önerileriniz neler ??
Günlük spor olarak ne yaptıysak onu bildiriyoruz. Beslenme düzeni olanlar yediklerini de yazıyorlar. İki türlü takip
Evet 30 gün ama senin kilo fazlan az olduğundan daha kısa sürede sonuca varırsın. Hele de yeme düzeniyle desteklersen.
Önce ideal kilona ulaş sonra squat, thigh master gibi egzersizlerle bacağını inceltiriz, şekillendiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?