fitim fitsin fit (squat)

evet bende varım, şimdik yapmaya gidiyorum ilk günüm bugün olsun

attığın fotograflar bile gaza getirici kendime zayfılamak ve egzersiz için topik açmıştım bununlada devam edicem çok sevdim hadi yaz gelmeden toplanalım

Merhaba hoşgeldin. Boy, kilo, problemli bölge ve spor geçmişiniz var mı onu öğrenelim önce.

hoşbuulduuukk

boy :158
kilo:65

sorunlu bölge basen kalça popo bacak altı kısımlar yani

ip atlıyorum ve inanılmaz zayıflatıyor squats ta yapıyordum ama bacaklarım çok acıdığı için bırakmıştım zor bir hareket ama yol arkadaşları bulduğuma göre daha bir azimli olacağımı düşünüyorum şuan malum günümdeyim ama yinede yapmayı çok istiyorum

Hosgeldinnn:)

akşam mı sabah mı günlük mü ne zamandan ne zamana bildirimde buluncaz ve neleri bildircez kısa bir özet geçerseniz sevinirim

Malum günündeysen yapma canım. Jillian verelim sana önce onunla istediğin kiloya ulaş sonra bacağını şekillendir. Kaslar şiştiği için kilo problemi olan arkadaşlar, bacakta kalınlaşmayı squata bağlayıp bıraktılar. Öyle olmasın ne dersin?

sanırım o hataya bende düştüm olabilir bende jillian videosu var başlarım ona malum günlerden sonra ozaman şu bacaklarım incelsin popom ahaa yukardaki fotodaki hatunlar gibi olsun ahhhh ahhh çok mu şey istiyorum ya

jillian 30 günlüktü sanırım egzersizi ama idealimdeki kiloya ulaşınca squata başlarım artık diye düşünüyorum önerileriniz neler ??

Evet 30 gün ama senin kilo fazlan az olduğundan daha kısa sürede sonuca varırsın. Hele de yeme düzeniyle desteklersen.
Önce ideal kilona ulaş sonra squat, thigh master gibi egzersizlerle bacağını inceltiriz, şekillendiririz.

Günlük spor olarak ne yaptıysak onu bildiriyoruz. Beslenme düzeni olanlar yediklerini de yazıyorlar. İki türlü takip

tamam ozaman akşam yemeğinden sonra yazarım neler yaptığımı iyi günler ozaman kendi topiğimden de vazgeçiyorum madem iki yönlü takip varsa burda orda kendime hiç arkadaş bulamadım malesef

çok teşekkür ederim yardımlarınız için ya ... şu thigh master onu ilke defa duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…