- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
Bende bir yukarıdaki mesajında senden bahsetmiştim tam güzellik sanada selam nasıl gidiyor is hayatiselam bebekler
ya ok yoğun bebeğim.. bu belki bahane değil ama inan hıc vaktım kalmıyor.. 8 gibi evde oluorum yemek ye duş al diyene kadar zaten uyuyorum.. sabah 8 de geri iş başı, 6.30 gibi uyanıyorum ki anca hazırlanıyım diye.. herkes zayıfladığımı söylüyor, müsait bi zamanda fotoğrag paylasırım bakarsınz siz de:)Bende bir yukarıdaki mesajında senden bahsetmiştim tam güzellik sanada selam nasıl gidiyor is hayati
ya ok yoğun bebeğim.. bu belki bahane değil ama inan hıc vaktım kalmıyor.. 8 gibi evde oluorum yemek ye duş al diyene kadar zaten uyuyorum.. sabah 8 de geri iş başı, 6.30 gibi uyanıyorum ki anca hazırlanıyım diye.. herkes zayıfladığımı söylüyor, müsait bi zamanda fotoğrag paylasırım bakarsınz siz de:)
senin nasıl gidiyor? çok özledim
ya ok yoğun bebeğim.. bu belki bahane değil ama inan hıc vaktım kalmıyor.. 8 gibi evde oluorum yemek ye duş al diyene kadar zaten uyuyorum.. sabah 8 de geri iş başı, 6.30 gibi uyanıyorum ki anca hazırlanıyım diye.. herkes zayıfladığımı söylüyor, müsait bi zamanda fotoğrag paylasırım bakarsınz siz de:)
senin nasıl gidiyor? çok özledim
Bu tempo yoğun canım anca alışirsin benimde aynı işte çalış dur bide sınava falan girdim yine uzmanlık için yoğunum bu aralar bakalım bende bayram falanda girdi araya bayagi bende ugrayamiyorum bende özledim ya senin çok yoğun ya kilo vermen normal ama dikkat et hasta falan olma da tatlimbekleriz senin fıstık fotoları tabiki
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAşkitom nasilsin
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napim işteyim canımmmmmm
Bende diyetteyim 4 kilo aldim kiizzbugün sporda yapcam ayy burda beraber spor yapmamiz motivasyon açısından o kadar önemliymiş ki şu bi aydr bi başlıyorum bi bırakıyorum sporu ama bu sefer birakmicam bacaklarım selulit doldu
Arkadaşlar bu ara zor bir dönemden geçiyorum, spor yapamıyorum. Düzgün bir şekilde gelemiyorum bile.
O yüzden kusura bakmayın topiği kapatacağım.Diğer arkadaşlar da belki daha işlerine yarayacak bir sayfaya yönlenebilir bu şekilde.
Hoşça kalın.
zor dönemi en kısa sürede atlatırsınız inşallah, sizden birşeyler öğrenip motive oluyordum, en kısa sürede dönmeniz dileğiyle sağlıklı günler dilerim....Arkadaşlar bu ara zor bir dönemden geçiyorum, spor yapamıyorum. Düzgün bir şekilde gelemiyorum bile.
O yüzden kusura bakmayın topiği kapatacağım.Diğer arkadaşlar da belki daha işlerine yarayacak bir sayfaya yönlenebilir bu şekilde.
Hoşça kalın.
Arkadaşlar bu ara zor bir dönemden geçiyorum, spor yapamıyorum. Düzgün bir şekilde gelemiyorum bile.
Hoşça kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?