fitim fitsin fit (squat)

ben 10 gün yapıp bırakmıştım squatıtekrardan başlıcam..ama okul başladı artık ikinci öğğretimim bide..yarım saat yürüyüş+squat programı+üçgen hareketi yapsam cok mu tembellik yapmış olurumkibi türlü knsantre olamıyorum öyle selülitsiz sıkı bi vücudum olcagına..10 kilo fazlam var..jillian için de ağırlık yok falan diye hep bahane üretiyorum
sevgili La Lune lütfen bana biraz tavsiyede bulunurmusun ama açıkçası öyle videolardan yapmayı sevmiyorum elimde 3 hareket olsun onları yapim hergün arttırark öyle bi sonuca varabilirmiyim?bacaklarım kalın selülit çatlak..berbat durumda vücudum..göğüslermde de çatlak var..bu vücut nasıl toparlanır tecrübeli arkadaşlar?

Selam kızlar :)))
Benim popis biraz küçük en son olctugumde 86 cm di diye hatırlıyorum ve de yumuşak bi popo ya sahibim bu yüzden squat yapmak istiyorum fakat kafam da soru işaretleri var.. sayfaların tamamını okuyamadim . Bi ara squat programına başladım ama bıraktım. Bacakları min kalinlasmasindan kkorktum çünkü. Bacakları incellttigii ni söyleyen de var kalinlastigini söyleyen de. Sizler nasıl sonuç aldınız aacaba ???

Selam herkese döndü mu kızlar ezgi hariç tabi o güzellik çalışmaktan giremiyor artık sanirim
Bende spora bir ay ara verdim bayram falan derken sanki yağlanmış yada spor yapmadigimdan biraz gevşedi kasların bilmiyorum ama beni sinir eden bişeyler var spora döneceğim ama su aralar misafirlerim var tabi ben onlara yemek börek yapmak zorundayım birde itiraf ediyorum yine yemek yarışmasında katıldım luneye yakalanmadan ben itiraf edeyim

Bende bir yukarıdaki mesajında senden bahsetmiştim tam güzellik sanada selam nasıl gidiyor is hayati
ya ok yoğun bebeğim.. bu belki bahane değil ama inan hıc vaktım kalmıyor.. 8 gibi evde oluorum yemek ye duş al diyene kadar zaten uyuyorum.. sabah 8 de geri iş başı, 6.30 gibi uyanıyorum ki anca hazırlanıyım diye.. herkes zayıfladığımı söylüyor, müsait bi zamanda fotoğrag paylasırım bakarsınz siz de:)
senin nasıl gidiyor? çok özledim

Bu tempo yoğun canım anca alışirsin benimde aynı işte çalış dur bide sınava falan girdim yine uzmanlık için yoğunum bu aralar bakalım bende bayram falanda girdi araya bayagi bende ugrayamiyorum bende özledim ya senin çok yoğun ya kilo vermen normal ama dikkat et hasta falan olma da tatlim bekleriz senin fıstık fotoları tabiki

merhaba pazar bildirimim banlıydım
20 dk hızlı tempolu yürüme
20 dk eliptik(body trainer)
15 dk bisiklet(8 km)
15 x 3 butterfly
15x 3 omuz aleti
15 x 3 iç bacak
15 x 3 dış bacak
20 x 3 dummble side bend ( 2 haftadır ekledim bunu bel yanlarım da sıfır yağ olması için tavsiye ederim harika ! )
100 gym stick twist ( 2 serli)
30 squat
20 x 3 alt karın
esneme ve finish

bugünde spora gideceğimm

sizi özledimmmmmmmmmmmm

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napim işteyim canımmmmmm

Bende diyetteyim 4 kilo aldim kiizz bugün sporda yapcam ayy burda beraber spor yapmamiz motivasyon açısından o kadar önemliymiş ki şu bi aydr bi başlıyorum bi bırakıyorum sporu ama bu sefer birakmicam bacaklarım selulit doldu

ben bildiirm yazmaya çalışıyorum kuzummm ara ara bırakmadım allaha şükür sporu
bırakma ben desteklerim yerim seni :)

Bildirim zamani fistilaarr

♥50 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥50 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 60 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥50 köprü haraketi
♥50 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥50 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 25 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 50 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 50 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla
♥ 50 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 50 thing master aletiyle göğüs çalışma

Arkadaşlar bu ara zor bir dönemden geçiyorum, spor yapamıyorum. Düzgün bir şekilde gelemiyorum bile.

O yüzden kusura bakmayın topiği kapatacağım. Diğer arkadaşlar da belki daha işlerine yarayacak bir sayfaya yönlenebilir bu şekilde.

Hoşça kalın.

kuzum yaaa kapama gelmesende olur yaaa üzüldüm

zor dönemi en kısa sürede atlatırsınız inşallah, sizden birşeyler öğrenip motive oluyordum, en kısa sürede dönmeniz dileğiyle sağlıklı günler dilerim....

Lunem niye kapatiyosun canim bak ben ve norwe bildirime devam ediyoruz hem belki işler yoluna girdiğinde yine hep birlikte oluruz sizleri çok seviyorum çok da özledim kendini iyi hissettiğinde dönersin kucaklariz bizde seni topiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…