Yaptın mi bakiyim sporunuuuBugun yapamadim cook yorgun hissettim kendimi gunah cikarmak icin geldimm
Canlarim napiyosunuzzz
Selam kuzumCanlarim napiyosunuzzz
Yaptın mi bakiyim sporunuuu
Sen niye yapmiyorsun haaaYaptın mi bakiyim sporunuuu
MERHBA COK OKUDUM AMA BIRAZ SIZDEN BILGI ALABILIRMIYIM SUAN 81 KILOYUM VE HEDEFIM 70 KILO OLMAK ILK ETAPTA SONRSINDA 65 E DUSMEK NELER YAPUIYOSUNUZ ILK SAYFADAKI HAREKETLER FALAN MI DIYET YAPIYORUM AYNI ZAMANDA BU 30 GUNLUK SQUAT NASIL OLUYO BENIM ADET DONEMIM 7 GUN SURUYO VS.. VS.. YARDIM ISTIYORUM ANNLAYACNIZ UZRE KUCUK BI RICA :)
Azalttım günde 100 ile devam ediyorum.Peki aynı tempoyla mı devam ediyorsun yoksa azalttın mı squatları
Dünün bildirimi
3 dk ip atlama
50 squat
3 x 10 butterfly
3 x 10 omuz
60 mekik
30 iç bacak
30 dış bacak
Ben bugün yapamadım yaneyse yarın mutlaka fırsatını bulup telafi ederim.
Olur bazen öyle. Ben de kışlık hazırlıklarımı yaptığım için gelemedim ve spor yapamadım.Bugun yapamadim cook yorgun hissettim kendimi gunah cikarmak icin geldimm
Bugün yaptıklarım:
Isınma
100 karın
100 yan yağlar
30 alt karın
60 squat
100'er dış bacak
30 üçgen
40 pop kaldırma
10 şınav
100 iç bacak
soğuma
Okuldan geldikkk dinleniyoruuuzz.Canlarim napiyosunuzzz
Döndün mü güzelim?Nasılsın bebeğim ♥♥ annemlerdeyim ben :))
Merhabalarr :) squat takvimine göre bugün dinlenme günümdü fakat boş duramadım..
squat yapmadım. Bacak ve pop hareketleri yapmadım dinlenme günü olduğu için ama karın egzersizlerimi yaptım ve şınavımı çektim.. Yapmayınca kendimi kötü hissediyorum
Aynı vereceğim cevap tşkler.Merhaba ben nacizane ideal kilonuza ulasana kadar squat yapmayin derim diger arkadaslar ne der bilemiyorum ama. Squat kilo vermek icin degil guc ve kas kazanmak icin yapilan bi hareket kilo vermek icin bol bol kardiyo videosu var onlari yapmanizi oneririm 5dkdan 80dkya kadar seceneginiz var...squat hem kilodan dolayi bacak agrisi yapar hem anlamsiz olur cunku yag yaktirmaz yag olan yerde de kas gorunmez o yuzden kardiyo, yuruyus ya da ip atlama oneriyorum ben :)
Squat + Jillian tam sana göre. Ne kadar süre ayırabilirsin spora?Kızlar benimde sıkılaşmaya ve dimdik bir popoya ihtiyacım var. Çok saldım kendimi bu sıralar. Nereden nasıl başlamalayım bilemedim.
Fazlalıklarım;
Bel, Göbek, basen
Eksiklerim;
Kas, popo, sıkı bacak, incecik bel.
Çok kilo fazlan yoksa sorun olmaz. Isınmadan yapma ısın mutlaka.Merhabalar:)
Şu aralar vücudumu güzelleştirmeye fena taktım. Kilo vermeye çalışıyorum, yürüyüş yapıyorum. Bir taraftan şekilli popoda istiyorum. Günlük az az yapmaya çalışıcam ve burda bildiricem :) Sayfanın en başındaki popo resimleri fena gaza getirdi :) Çok aşırı kilom olmadığı için bu hareketi yapmanın şu aşamada sıkıntı olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?