Tikkam bende seni çok seviyorumLa Lune norwegian Kuzular ne oluyor böyle karamsar karamsar? Hiç yakışmıyor şu topiğe böyle şeyler.. Hele ki sen Lunem, bu topiğin direği sensin.. Zor zamanlar da geçecek elbet, sabret.. Evet çok zor biliyorum ama gerçekten geçecek, buna odaklan..
Ben de buraya pek gelmiyorum çünkü spor yapmıyorum, daha çok biraz kilo almaya odaklandım, birkaç kilo alınca spora başlayacağım yeniden.. Ayrıca buralar buz gibi, daha kalorifer de yanmıyor maalesef, spor yapacak ortamım yok, donuyorum evde..
Hepinizi çok seviyorum kuzularımSekerPancarii ve deadline sizi deee..
3 ton kömür aldırdı ev sahibi, 2000 lira bayıldım, hala yakmıyor. Buz gibi ev resmen ya..Tikkam bende seni çok seviyorumvalla havalar mi yaptı bizi böyle sonbahar hüzün mevsimi diyip gecelim hüzün de geldiği gibi gider inşallah bizden ya bende spora başlayacağım da yavaştan bakalım bende çok Üşüyorum ya
Valla tıkla iç Anadoluda böyle yapıyorlar Kasım gelmeden yapmazlar o kaloriferi yada en erken kar buz olursa tahmininde ev sahibi onu bekliyor kısa saklıyor yani en azından sabahi değil evin birde sabahi olsa fena olurdu ya ama inşallah yakar yakın zamanda havalar iyice soğumaya başladı çünkü ama kalın giyin evde hasta olma by arada canısi3 ton kömür aldırdı ev sahibi, 2000 lira bayıldım, hala yakmıyor. Buz gibi ev resmen ya..
Ben de hafiften karamsarım bu ara.. Ailemden ayrılmanın verdiği bir ruh hali..
pamuğumm seni de çok özledimmmLa Lune norwegian Kuzular ne oluyor böyle karamsar karamsar? Hiç yakışmıyor şu topiğe böyle şeyler.. Hele ki sen Lunem, bu topiğin direği sensin.. Zor zamanlar da geçecek elbet, sabret.. Evet çok zor biliyorum ama gerçekten geçecek, buna odaklan..
Ben de buraya pek gelmiyorum çünkü spor yapmıyorum, daha çok biraz kilo almaya odaklandım, birkaç kilo alınca spora başlayacağım yeniden.. Ayrıca buralar buz gibi, daha kalorifer de yanmıyor maalesef, spor yapacak ortamım yok, donuyorum evde..
Günaydın kuzumpamuğumm seni de çok özledimmm
iyiyim şimdik kuzum günaydın hepinizeeeeeee
slm cnm 6 km yürüdüğünü nasıl biliyorsun??Günaydın
Sabah 7 den kalkıp 6 km yürüdüm , kahvaltımı yapacağım öğleden sonra pilates yapacağıım
Sumo squat , donkey kicks , bir kaç karın bel kol hareketi tamamdır
hanı ben nerdeyım ne cabuk unutulduuuumLa Lune norwegian Kuzular ne oluyor böyle karamsar karamsar? Hiç yakışmıyor şu topiğe böyle şeyler.. Hele ki sen Lunem, bu topiğin direği sensin.. Zor zamanlar da geçecek elbet, sabret.. Evet çok zor biliyorum ama gerçekten geçecek, buna odaklan..
Canım unutulmak değil, o an konuya onların yazdıklarını gördüm ondan yani :)) Yoksam ben ayrım yapamam ki sizin aranızda, hepiciğinizi çok seviyorummmmhanı ben nerdeyım ne cabuk unutulduuuum
Bende sizi canım benimCanım unutulmak değil, o an konuya onların yazdıklarını gördüm ondan yani :)) Yoksam ben ayrım yapamam ki sizin aranızda, hepiciğinizi çok seviyorummmm
Çalışkan karincaa:)Spor bildirimi fıstıklaarr
♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma
Bu aralar evdeki islerden pek vaktim olmuyor 15 20 dklik yapabiliyorum o yüzden çoğalticam yakinda
Çok iyi tatlim:)leslie 1 mil
30 mekik
30 arkaya bacak itme
30 köpek işeme hareketi
60 üçgen
80 squat
60 sağa sola eğilme
30 zıplayarak squat ve iş yerinde ara ara kaçamak squatlar20 şerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?