kuzumyaaa kapama gelmesende olur yaaa üzüldüm
kuzum hayat temposu izin vermiyor bazen haklısınCanım bende çok üzülüyorum inan ihmal ettiğim için sizleri. Ama günün sonunda okuldan bitik geliyorum eve.
Henüz hiçbir şeye alışamadım. Kalkıp yemek yapmak bile işkence gibi oldu. Okuldan sonra hep uyuyorum.
Söz veriyorum kendime ve tutamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Lunemniye kapatiyosun canim bak ben ve norwe bildirime devam ediyoruz hem belki işler yoluna girdiğinde yine hep birlikte oluruz sizleri çok seviyorum çok da özledim kendini iyi hissettiğinde dönersin kucaklariz bizde seni topiğimizde
kuzum hayat temposu izin vermiyor bazen haklısın
Tamam kuzularım kapatmayayım ama kızmayın ne olur gelemediğim için.
Yeterince önemsemediğimden asla değil. Sadece çok garip nereye ait olduğunu bilemediğim bu ruh hali yüzünden.
Sürekli ağlamak ve uyumak istiyorum. Sanırım alışma evresi.
Yaa kiyamam ağlama canimm keşke yakın olabilsek hemen gelirdimAslında tempo da yok canım ama insanlar çok yordular beni,
yaz tatilim çok zor geçti, okula alışamadım, düzenim yok doğru düzgün. Çok depresifim. Ağlıyorum şimdi de.
Biz seni tanıyoruz bitanem önemsedigini hiç düşünmedim zaten hayatında bişeyler değişti ve sen adapte olmaya çalışiyorsun evet hayat bazen çok zor oluyor ama feraha ereceksin sonunda Alllah in izniyle canim benimburası senin evin ve biz senin evine göz kulak oluruz sen dönene kadar kendine bol bol vakit ayir kendini dinle inşallah çok iyi olacaksin fıstığım
Yaa kiyamam ağlama canimm keşke yakın olabilsek hemen gelirdim
bende demin ağladımAslında tempo da yok canım ama insanlar çok yordular beni,
yaz tatilim çok zor geçti, okula alışamadım, düzenim yok doğru düzgün. Çok depresifim. Ağlıyorum şimdi de.
bende demin ağladımoluyor kuzum çok zor hayat
Neyin var kuzum paylaşmak ister msnsizi üzgün görmeye dayanamam bitanelerim
birisi ile telde konuştum da moralimi b.k etti
bana kendimi kötü ve suçlu bulmamı istiyor
kendi mükemmel gibi
gerçekten yetti kuzum
Bosver canim sen haklı olduğunu biliyorsun ve karşındaki bunu anlamamakta ısrar ediyorsa boşuna dil dökme bile hiç moralini de bozma bitanem insanlar bazen çok bencil olabiliyor :/
bende içemiyordum senin gibi midem bulanırdı bu yaz küçük şişeleri dondurdum dolapta sonra yanıma aldım günlük 3l falan fazlasıyla içtim şimdi daha az ama şişe yine yanımda içmek istemesemde birer yudum alıyorum böylelikle yavaş yavaş içmiş oluyorum.Bizde babamda pek su içmez bende ve oğlumda bize çekmiş o da aynı içince midem bulanıyor diyor.Zorluyorum kendimi ama midem bulaniyor su icerken oyle sacma bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?