fitim fitsin fit (squat)

kuzum yaaa kapama gelmesende olur yaaa üzüldüm

Canım bende çok üzülüyorum inan ihmal ettiğim için sizleri. Ama günün sonunda okuldan bitik geliyorum eve.
Henüz hiçbir şeye alışamadım. Kalkıp yemek yapmak bile işkence gibi oldu. Okuldan sonra hep uyuyorum.
Söz veriyorum kendime ve tutamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi.

kuzum hayat temposu izin vermiyor bazen haklısın

Tamam kuzularım kapatmayayım ama kızmayın ne olur gelemediğim için.
Yeterince önemsemediğimden asla değil. Sadece çok garip nereye ait olduğunu bilemediğim bu ruh hali yüzünden.
Sürekli ağlamak ve uyumak istiyorum. Sanırım alışma evresi.

Biz seni tanıyoruz bitanem önemsedigini hiç düşünmedim zaten hayatında bişeyler değişti ve sen adapte olmaya çalışiyorsun evet hayat bazen çok zor oluyor ama feraha ereceksin sonunda Alllah in izniyle canim benim burası senin evin ve biz senin evine göz kulak oluruz sen dönene kadar kendine bol bol vakit ayir kendini dinle inşallah çok iyi olacaksin fıstığım

Aslında tempo da yok canım ama insanlar çok yordular beni,
yaz tatilim çok zor geçti, okula alışamadım, düzenim yok doğru düzgün. Çok depresifim. Ağlıyorum şimdi de.
Yaa kiyamam ağlama canimm keşke yakın olabilsek hemen gelirdim

Çok sağol kuzum ya, benimle konuşacak birilerine ihtiyacım varmış demek ki.
Çok doldum çok bitkinim. Biraz hava alayım gözler balon oldu.
Yaa kiyamam ağlama canimm keşke yakın olabilsek hemen gelirdim

Kimseyi tanımıyorum, adapte olamıyorum. Keşke olsan şekercik.

birisi ile telde konuştum da moralimi b.k etti
bana kendimi kötü ve suçlu bulmamı istiyor
kendi mükemmel gibi
gerçekten yetti kuzum

Bosver canim sen haklı olduğunu biliyorsun ve karşındaki bunu anlamamakta ısrar ediyorsa boşuna dil dökme bile hiç moralini de bozma bitanem insanlar bazen çok bencil olabiliyor :/

Spor yapiilldiii

♥50twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥50 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 50 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥50 köprü haraketi
♥50 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥50 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 25 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 50 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 50 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 50 thing master aletiyle göğüs çalışma

Zorluyorum kendimi ama midem bulaniyor su icerken oyle sacma bisey
bende içemiyordum senin gibi midem bulanırdı bu yaz küçük şişeleri dondurdum dolapta sonra yanıma aldım günlük 3l falan fazlasıyla içtim şimdi daha az ama şişe yine yanımda içmek istemesemde birer yudum alıyorum böylelikle yavaş yavaş içmiş oluyorum.Bizde babamda pek su içmez bende ve oğlumda bize çekmiş o da aynı içince midem bulanıyor diyor.

bende sizlere katılacağım kısmetse bu günden itibaren bir ara salona gittim zayıfım diye hoca hangi aletle çalışmaya başlasam fazla yapma kas yapçan onu kullanma yürüyüş bandını tırmanma olarak kullanmak istedim yok olmaz diye diye soğuttu bende bıraktım 165 boy 47-50 kg gidip geliyorum yaş 38 bende popo dikleştirme ve sıkılaşma istiyorum inşallah devamlı olur akşamdan bu yana eski mesajları okuyorum ve bu bana iyi geldi hırs yaptım Benim sorunum sabah biraz atıştırdığımda akşama kadar acıkmıyorum et ürünleri yemiyordum 2 haftadır yavaş yavaş yemeye başladım.Gün içinde çok çay tüketiyorum iş yerinde asitli içecek sevmiyorum cips falanda bi dayanamadığım çukulata onuda canım istediğinde doyasıya yerim. Sebebi de şeker kullanmamam sanırım bir anda çok tatlı ihtiyacı duyduğumda oluyor istek.Göbek falan hiç yok 36 beden --kottada 26-27 giyorum.Çocuklarım anne sen çok zayıfsın diyorlar ben 1 kg alsam onun farkını hissediyorum

Spor yapiilldiii

♥25 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥25 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥25 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥30 köprü haraketi
♥30 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥30 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 25 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥25 sn plank
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 30 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Soğuma

Bu dünkü spor bildirimim yazmayi unutmuşum
Ama bugün yapamadim yoğunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…