Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek canm yararlı olduysam ne alatamam canım sağolasın teşekkürler deadline![]()
bende bilmiyorum belki yapmam yarın tatil diyepazartesi deneyim pazar es geçiyorum tatilimiz pazar![]()
Olur askitom katilirim tabi ben insanty max 30 yapıyordum bi ara buna da baktim ama videolarini bulamadımbugünün bildrimi shaun t nin programı focus t25 e başladım 28 dk onu yaptım cardio videosu aslında alıştırma turları yapıyorum asıl pazartesi başlayacağım![]()
SekerPancarii bana katılır mısın ne dersin balımm sen yapıyordun sanki bir ara
şöyle söyleyim jillian programı gibi sadce daha çok video var azıcık daha zor gibi diyim bilmeyenlere![]()
İndiremedim ama buraya link atayım dur birdaha cardio videosu bu linkte oldu bakalım acilacakmiOlur askitom katilirim tabi ben insanty max 30 yapıyordum bi ara buna da baktim ama videolarini bulamadım![]()
Beliz linkw baksana açılıyor sanada atarım başlamaya karar verirsen dedim ama acilmadipazartesi deneyim pazar es geçiyorum tatilimiz pazar![]()
Açıldı kiiiizz
Süper diğerlerini de buldum atarim isteyince senAçıldı kiiiizz![]()
Ben bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorumSüper diğerlerini de buldum atarim isteyince sen28 dk sürüyor toplam şekercim bakalım ama zorlayatak gibi
![]()
Bende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirzBen bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorumhafif versiyonunu yapan kiz gibi yaparım bi hafta falan sonra zorlaştiririm
![]()
Tamamdir tatliş bende spora bu adapte olamadim böylece düzenli yaparim zaten kilo da aldimmBende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirzpazartesi başlayorum ben buraya yazalım tamam mi
![]()
Tamam şekercim sakin ol vericez o kiloları geriTamamdir tatliş bende spora bu adapte olamadim böylece düzenli yaparim zaten kilo da aldimm![]()
Vericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozulduTamam şekercim sakin ol vericez o kiloları geriben düzene koymuştum yavastan ama bu daha iyi
![]()
A gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım yaVericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozulduinşallah hersey yoluna girecek geri
yarin Allah izin verirse başlıcam spora ve düzenli beslenmeye
![]()
Saol bitanem kısmet böyleymişA gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım yasonuçta isteyerek kilo da almamamissin canısi bu günlerde geçecek inşallah
![]()
İnşallah canimSaol bitanem kısmet böyleymişhadi bakalım moraller yüksek spora başlıyoruum sağlıkli besleniyorum
herşey Güzel olacak inşallah
![]()
açıldı canım pc me aldım linki kısa yol olarak alpha cardıo deadline olarak kaydettimBeliz linkw baksana açılıyor sanada atarım başlamaya karar verirsen dedim ama acilmadidediğim gibi Bulcaz artik