• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

bugünün bildrimi shaun t nin programı focus t25 e başladım 28 dk onu yaptım cardio videosu aslında alıştırma turları yapıyorum asıl pazartesi başlayacağım:21::21: SekerPancarii SekerPancarii bana katılır mısın ne dersin balımm sen yapıyordun sanki bir ara:KK60:
şöyle söyleyim jillian programı gibi sadce daha çok video var azıcık daha zor gibi diyim bilmeyenlere:confused:
Olur askitom katilirim tabi ben insanty max 30 yapıyordum bi ara buna da baktim ama videolarini bulamadım :KK16:

Süper diğerlerini de buldum atarim isteyince sen:KK66: 28 dk sürüyor toplam şekercim bakalım ama zorlayatak gibi:KK66:
Ben bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorum :KK35: hafif versiyonunu yapan kiz gibi yaparım bi hafta falan sonra zorlaştiririm:cool:

Ben bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorum :KK35: hafif versiyonunu yapan kiz gibi yaparım bi hafta falan sonra zorlaştiririm:cool:
Bende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirz:KK66: pazartesi başlayorum ben buraya yazalım tamam mi:KK66: birde callan da yapıcak bir sorayım ona 7. Takımda hatırlarsın jillianda yapmıştık beraber ;)

Bende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirz:KK66: pazartesi başlayorum ben buraya yazalım tamam mi:KK66:
Tamamdir tatliş bende spora bu adapte olamadim böylece düzenli yaparim zaten kilo da aldimm:mad:

Tamam şekercim sakin ol vericez o kiloları geri:KK67:ben düzene koymuştum yavastan ama bu daha iyi :KK66:
Vericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozuldu :110: inşallah hersey yoluna girecek geri:KK200:yarin Allah izin verirse başlıcam spora ve düzenli beslenmeye:KK19:

Vericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozuldu :110: inşallah hersey yoluna girecek geri:KK200:yarin Allah izin verirse başlıcam spora ve düzenli beslenmeye:KK19:
A gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım ya :( sonuçta isteyerek kilo da almamamissin canısi bu günlerde geçecek inşallah ;)

A gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım ya :KK43: sonuçta isteyerek kilo da almamamissin canısi bu günlerde geçecek inşallah :KK66:
Saol bitanem kısmet böyleymiş :KK74: hadi bakalım moraller yüksek spora başlıyoruum sağlıkli besleniyorum:KK73::KK73:herşey Güzel olacak inşallah:KK36:

kızlar bende bel fıtığı var biri sağ kalçada iki omurilikte hareketlerimde kısıtlama yapmıyor sadece hareketsiz ayakta durduğumda sonrası batma yapıyor. Squat yaparken ve merdivenlerde 2 şerli çıkarsam belimin üst kısmında bi yerde anlık elektrik çarparmış gibi bir durum oluyor.Her squatta da değil arada bu fıtıkla alakalımıdır ki yoksa sizlerdede oluyormu.

Back
X