Bir Ayda bile o kadar fark ediyor ki inanamazsın.inşAllahhh canım yaa o kadar etkilidir umarım
Çok teşekkür ederim canımLa Lune bende yaza kadar devam etmek istiyorum bu arada çok güzel bir anne olucağından eminimhedef 5kilo almak ve hepimizin hakkı olan sıkı dolgun kalçalar
Yaaa neden tikkayi ayriiiiKızlarrr hepinizi çok seviyorum, öğleden sonra yanıtlarla buradayım. Tikkayı ayrı seviyorum .
Boy kilo kaç senin canim ben 165 boy 55 kiloyum kalçam 94 hiç erisin istemiyorum o yüzden squati ağırlıkla yapıyorum seninki de iyi sankiÖyle valla:))
Ben gibi 95 kalcali balik etli olaydin ya napardin
Valla canim sen gayet fistiksin malsef ben o kadar yok 1,60 boyum ben 51 kiloyim canim tok tartilinca 52 kiloyimBoy kilo kaç senin canim ben 165 boy 55 kiloyum kalçam 94 hiç erisin istemiyorum o yüzden squati ağırlıkla yapıyorum seninki de iyi sanki
Canim karin için plank egzersizi yapabilirsinSpor gerçekten şart 2 kilo daha verince istediğim kiloda oluyorum ama istediğim bacaklara ve karina sahip değilim kilo verme işim bitince spora cok daha sıkı devam etmeliyim iç bacak ve alt karin sorunum varLa Lune hanimcim
Ahahahahhahahhahaa topiğe en son o uğradı da ondan. Nerelerdesin sen kaptan?Yaaa neden tikkayi ayriiii
Yaaa çok üzüldüm canım o evdeyse işler değişiyor elbette. Minik kızın ne yapıyor?La Lune merhaba tatlim ben sporu bi düzene otutturamadim malesef bi yapıyorum bi bırakıyorum devamlilik bulamıyorum eşim iki ay önce falan işten çıkarildi ve sürekli evde tabi hiç bişeyin düzeni olmuyor eşim evde olunca bu bahane değil ama spor yapsamda düzenli olmuyor Şubat başı yeni bi işe başlıcak Allah kısmet ederse o zaman daha düzenli olacağim söz
Spor gerçekten şart 2 kilo daha verince istediğim kiloda oluyorum ama istediğim bacaklara ve karina sahip değilim kilo verme işim bitince spora cok daha sıkı devam etmeliyim iç bacak ve alt karin sorunum varLa Lune hanimcim
Selam canım, dondurma sever misin?Kızlar selam, buraya yazmasam da squata az da olsa devam etmeye çalışıyorum. En azından günde 20 defa yapmaya çalışıyorum. Şu ara kilo almam lazım, ameliyat olacağım yarıyıl tatilinde bademciklerden.. Duyduğum kadarıyla 1 haftada 5 kilo kadar veriliyormuş. Hatta toplamda 1 ayda daha fazlası.. Korkuyorum cidden, 5 kilo verirsem bir daha ömrü billah toparlayamam ben kendimi..
Dondurma hiiiiç sevmem. İşte o yüzden de korkuyorum. Sadece dondurma, meyve suyu, puding tarzı şeyler yeniyor ve ben tatlı sevmem. Hele de aç karna yersem yediğim gibi çıkarırım ben onları.. Biliyorsun zaten iştah denen bir şey yok. Bir iki yemedim mi tamamen kapanıyor. Hiç hayırlı bir ameliyat değil biliyorum, onlarca kişinin yorumunu okudum. Cehennem azabı diyorlar ilk 2 hafta özellikle.. Vazgeçmek üzereyim o derece..Selam canım, dondurma sever misin?
Bademcik ameliyatından sonra bol bol yersin kilona katkısı olur canım. Tabii ameliyattan önce de ne kadar toplarsan o kadar iyi.
Peki canım ameliyat olman illa gerekli mi?Dondurma hiiiiç sevmem. İşte o yüzden de korkuyorum. Sadece dondurma, meyve suyu, puding tarzı şeyler yeniyor ve ben tatlı sevmem. Hele de aç karna yersem yediğim gibi çıkarırım ben onları.. Biliyorsun zaten iştah denen bir şey yok. Bir iki yemedim mi tamamen kapanıyor. Hiç hayırlı bir ameliyat değil biliyorum, onlarca kişinin yorumunu okudum. Cehennem azabı diyorlar ilk 2 hafta özellikle.. Vazgeçmek üzereyim o derece..
Canım şu an bademciklerimin sağlıklı hali bile paramparça, hasta olunca da tek kutu antibiyotik yetmiyor. Hadi bu neyse acıya katlanırım bir şekilde ama kalbime vuruyor. Benim bebeklikten beri var bu bela başımda.. İleride kalp romatizması vs yapma riski var.Peki canım ameliyat olman illa gerekli mi?
Fazla hasta olduğun için mi olacaksın? Hiç bilmediğim için soruyorum.
Tabii o zaman aldırman daha mühim canım. Peki dondurma puding yerine çorba içsen? Sıcak olması zarar verir mi acaba? Çok üzüldüm canım umarım kolaylıkla atlatırsın.Canım şu an bademciklerimin sağlıklı hali bile paramparça, hasta olunca da tek kutu antibiyotik yetmiyor. Hadi bu neyse acıya katlanırım bir şekilde ama kalbime vuruyor. Benim bebeklikten beri var bu bela başımda.. İleride kalp romatizması vs yapma riski var.
Sıcak yasak diye biliyorum. Soğuk çorba içiyorlar sanırım, onu bile çiğniyorum yazmış biri.. 10 gün bile tehlike geçmiyor. Damarlar çatlayıp kanama riski var. Sık görülüyor o da.. 2. ameliyata giriyorsun mecburi.. Ama işte atlatırsam bir daha kafam rahat olacak. Bu yaşıma kadar neden bıraktık bunu bilmiyorum, çocuklar 1 haftada iyileşiyormuş.Tabii o zaman aldırman daha mühim canım. Peki dondurma puding yerine çorba içsen? Sıcak olması zarar verir mi acaba? Çok üzüldüm canım umarım kolaylıkla atlatırsın.
Kötü seçenekleri düşünme canım umarım en kısa zamanda iyi olursun. Öpüyorum çok.Sıcak yasak diye biliyorum. Soğuk çorba içiyorlar sanırım, onu bile çiğniyorum yazmış biri.. 10 gün bile tehlike geçmiyor. Damarlar çatlayıp kanama riski var. Sık görülüyor o da.. 2. ameliyata giriyorsun mecburi.. Ama işte atlatırsam bir daha kafam rahat olacak. Bu yaşıma kadar neden bıraktık bunu bilmiyorum, çocuklar 1 haftada iyileşiyormuş.
Sağol canım öpüyorum ben de..Kötü seçenekleri düşünme canım umarım en kısa zamanda iyi olursun. Öpüyorum çok.
Vücut alışıyor canım, şimdi yaptığın 75 vız gelecek vücuduna :)6.gün bittiama 75 squatı yapana kadar öldüm bittim 250 de napcm bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?