İnan 75 daha zor..6.gün bittiama 75 squatı yapana kadar öldüm bittim 250 de napcm bilemiyorum.
Merhaba elbette katılabilirsin, hoşgeldin kendinden bahsetsene biraz.Bende katilabilirmiyim araniza
- kızlar tam adını bilmiyorum bacak kaldırma hareketi 20 tane
- bacak çapraz kaldırma
- bi kaç karın hareketi 50tane
- 70squat
- 15tane zıplamalı squat ve oda arkadaşımıda spora başlatım bacakları ağrıyor
ona resimler gösteriyorum seksi kızların yapıyor
Selam güzelim ne var ne yok?
Iyilik tatlim oturuyorum küçük kuzuya tabletten yapboz oyunu yükledim oynuyo bende onu izliyorumSelam güzelim ne var ne yok?
İnşallah güzeller güzelim
Fistiğimmmİnşallah güzeller güzelim
Benim düğünüm ne zaman daha belli bile değilKizlaarr ayyy bahara hem teyze kizimin düğünü hemde arkadaşimin düğünü vaarrr hemen tekrar spor düzeni otutturmaliyim
Iyilik tatlim oturuyorum küçük kuzuya tabletten yapboz oyunu yükledim oynuyo bende onu izliyorumsen nasilsin canimmmmm bebiş nasil
Canım yüzünü duvara dön ayakta duvarı itiyormuş gibi yap. Bu da göğüsleri toparlıyormuş. Bir de duştan sonra soğuk su yap mutlaka.La Lune canim benim bileklerim hemen inciniyor o yüzden şinav falan yapamıyorum ama göğüslerimi toparlamak istiyorum ne yapsam kii???
Kız mı olacak acaba erkek mi çok merak ederimİyiyim canım bugün miniğin kalp atışlarını duyduk, Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok harika bir şey.
Canım yüzünü duvara dön ayakta duvarı itiyormuş gibi yap. Bu da göğüsleri toparlıyormuş. Bir de duştan sonra soğuk su yap mutlaka.
Kız mı olacak acaba erkek mi çok merak ederimBenim içime kız doğdu.
Okuldaki arkadaş da hamile, ona da erkek diyorum. Hislerim kuvvetlidirBenim de kız doğuyor ama sadece benim tüm ailem erkek diyor. Bakalım hayırlısı daha iki ay var öğrenmeye.
Haber veririm kuzum öğrenince :))Okuldaki arkadaş da hamile, ona da erkek diyorum. Hislerim kuvvetlidir
maşallah allah sağlıkla kucağın almayı da nasip etsin inş.İyiyim canım bugün miniğin kalp atışlarını duyduk, Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok harika bir şey.
Canım yüzünü duvara dön ayakta duvarı itiyormuş gibi yap. Bu da göğüsleri toparlıyormuş. Bir de duştan sonra soğuk su yap mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?