fitim fitsin fit (squat)

1. kızlar tam adını bilmiyorum bacak kaldırma hareketi 20 tane
  2. bacak çapraz kaldırma
  3. bi kaç karın hareketi 50tane
  4. 70squat
  5. 15tane zıplamalı squat ve oda arkadaşımıda spora başlatım bacakları ağrıyor ona resimler gösteriyorum seksi kızların yapıyor

Merhaba
Ben de bir an önce başlamak istiyorum. Kendimi bildim bileli kalkık ve sıkı olan popom doğum sonrasında kilo verdikçe ve hareketsiz kaldıkça düzleşip sarktı maalesef.
Boyum 1.70, kilom 51 52 civarı.
Sayfalara baktım ama çok da inceleyemedim, 1 yaşında bir fındığınız varsa ve çalışıyorsanız çok rahat giremiyorsunuz internete
Nerden başlayayayım, hangilerini ne aralıklarla yapayım yardımcı olabilir misiniz bana? Yetkili kim burda?

Bende katilabilirmiyim araniza
Merhaba elbette katılabilirsin, hoşgeldin kendinden bahsetsene biraz.

Kizlaarr ayyy bahara hem teyze kizimin düğünü hemde arkadaşimin düğünü vaarrr hemen tekrar spor düzeni otutturmaliyim

La Lune canim benim bileklerim hemen inciniyor o yüzden şinav falan yapamıyorum ama göğüslerimi toparlamak istiyorum ne yapsam kii???

Iyilik tatlim oturuyorum küçük kuzuya tabletten yapboz oyunu yükledim oynuyo bende onu izliyorum sen nasilsin canimmmmm bebiş nasil

İyiyim canım bugün miniğin kalp atışlarını duyduk, Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok harika bir şey.
La Lune canim benim bileklerim hemen inciniyor o yüzden şinav falan yapamıyorum ama göğüslerimi toparlamak istiyorum ne yapsam kii???
Canım yüzünü duvara dön ayakta duvarı itiyormuş gibi yap. Bu da göğüsleri toparlıyormuş. Bir de duştan sonra soğuk su yap mutlaka.

Kız mı olacak acaba erkek mi çok merak ederim Benim içime kız doğdu.

33yasinda 3kiz annesiyim.en kücügü 9aylik dogum kilolarimdan kurtulup sıkılasmak istiyorum.
kilom;65
boy157
cuma yarismasinda 14.takimda yarisiyorum

maşallah allah sağlıkla kucağın almayı da nasip etsin inş.
hamile iken yapıyormusun spor?
yapıyorsam hangi hareketleri yapıyorsun, bi de ben senin vücudunu çok merak ediyorum doğrusu)
ben de ham,lelik deni,yorum bu yüzden spor yapamıyorum bi düşüğüm var çünkü, kiloluyum be çok rahatsızım ve spor yapmadığım her gün vücudum daha da bozuluyor gibi berbat bi duygu içindeyim ki gerçekten çok yumuşak ve selülit ve yağ doluyum maalesef((
hamilelik denediğim için de sporsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…