fitim fitsin fit (squat)

Günaydın fit hatunlaaar La Lune dünkü spordan sonra yine bileklerim ağrıdi krem sürdüm sardim bugün hiç ağırlık kullanmicam spor yaparken ve en kisa sürede doktora gidicem

YOo hiçte çok şey istemiyorsunuz. Öncelik sıkılaşma ise jillian öneririm. Jillian level 1 ile başlayın. 10 gün sonra level 2ye geçelim. Squat ise ideal kiloya geldikten sonra.
Isınmadan sakın yapma. Ayrıca 40 dakika ama o kadar yorucu değil. İstersen express leslie yapabilirsin. Hem kısa hem etkili.
Günaydın fit hatunlaaar La Lune dünkü spordan sonra yine bileklerim ağrıdi krem sürdüm sardim bugün hiç ağırlık kullanmicam spor yaparken ve en kisa sürede doktora gidicem
En doğrusunu yaparsın tatlım. Çok geçmiş olsun.

Tamam. Hadi bakalım deneyimlerine güveniyorum.
Teşekkürler.

Iyi pazarlar
Dünkü sporum
20 dk yürüyüş
Kizimla bale Jimlastik tarzi hareketlerhem oyun hem spor
30 squat

Jillian level 1 gözümü korkuttu. Çok profesyonel bir çalışma. Belki az az yapıp artırabilirim. Yada daha kısa basit bir şeyler araştıracağım.

jillian level 1
20 dk dans zumba kafama göre hareketler
200 ip atlama
10 dk strech

bu aralar çok yoğunum akşama kadar duraksız çalışıyorum çok yoğun hep ayaktayım hareket halindeyim eve zor atıyorum kendimi o nedenle spor biraz yalan oluyor normalde bile sırt ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum bazen o nedenle spora zaman kalmıyor kızlar hafta sonları ve daha az yoğun zamanlarda burdayım ama

bu arada dünde 100 ip atlama 50 squat 20 dk zumba yaptım çeşiyli videolarla yazmamışım

Arkadaşlar iyi geceler 7 kilo fazlam var bende ekibinize dahil olmak istiyorum
Benim belim çok kalın popamda düz( ne kadar ideal bir tipim değil mi ) bAna faydası olur mu sizce

Ay bende yarından itibaren başlamak istiyorum katılabiliyor muyuz? Haricinde yürüyüş mekik falanda yapmam lazım. Kilo vermek deil sıkılaşmak tam olarak istediğim sey

Arkadaşlar iyi geceler 7 kilo fazlam var bende ekibinize dahil olmak istiyorum
Benim belim çok kalın popamda düz( ne kadar ideal bir tipim değil mi ) bAna faydası olur mu sizce
Tam aradığın spor. Hem bel inceltiyor hem de poposu şekillendiriyor.
Ay bende yarından itibaren başlamak istiyorum katılabiliyor muyuz? Haricinde yürüyüş mekik falanda yapmam lazım. Kilo vermek deil sıkılaşmak tam olarak istediğim sey
Tabii katılabilirsiniz. İlk sayfayı okuyun mutlaka.

Tam aradığın spor. Hem bel inceltiyor hem de poposu şekillendiriyor.

Tabii katılabilirsiniz. İlk sayfayı okuyun mutlaka.
Çok teşekkür ederimYapacağımız egzersizler ilk sayfada sanırım Bi kaçgündür yarım yamalak yapıyordum zaten hemen başlıyorum kahvaltıdan sonra

Kızlar birazdan yapmaya başlayacağımda hani 50 squat demişsiniz aynı hareketi 50 defa mı yapacağız ben şimdi bir video indirdim telefonuma 9 dakikalık Nasıl yapayım fikri verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…