Sadece squat yapar beslenmeye de dikkat etmezsen suçlu squat gibi görünür ama değildir. Düzenli yapan kimsenin kalınlasmadi. Lütfen önce ideal kilonuzu gelin sonra sıkılaşma yapın. Çünkü fazla kilo bu hareketlerde tehlike arz eder.Merhaba,
Bir kaç sorum olacak ilk sayfayı okudum aslında bacak kalınlaştırmaz yazıyor ama burada tecrübeli olduğunuz için bir de size sormak istedim.
Benim boyum 1.68, 64 kiloyum. Üst vücudum çok zayıf ama alt kısım kalın malesef.
Dünden beri araştırıyorum bir sürü yorum kafamı karıştırdı. Squat kilo verildikten sonra mı yapılmalı ? Bacakları olduğu şekilde bırakır kalınlaştırır diye okudum ben. Birde kalça kısmım büyük ama geniş (nefret ediyorum) Acaba devamlı yapsam arkaya doğru mu çok mu büyür diye de korkuyorum açıkçası...
Bir de dün akşam spor yapmaya başladım ve 1mil Leslie 30 mekik 15 dk zumba yaptım. Bu ara çok stresli olduğum için ölü gibi uyuyordum yatınca dün gece ilk kez rüya gördüm ve mutlu uyandım :)
Cevaplarınızı bekliyorum :)
Beraber yapalım aynen benimde vücut şekilsiz üst kalın alt ince
Sadece squat yapar beslenmeye de dikkat etmezsen suçlu squat gibi görünür ama değildir. Düzenli yapan kimsenin kalınlasmadi. Lütfen önce ideal kilonuzu gelin sonra sıkılaşma yapın. Çünkü fazla kilo bu hareketlerde tehlike arz eder.
Cardio ile başlayabilirsiniz.
4 kilo fazlam var.Kiloları verdikten sonra mı başlamam gerek.Squat la sıkılaşırken,aynı zamanda kilo kaybı olmaz mı?Sadece squat yapar beslenmeye de dikkat etmezsen suçlu squat gibi görünür ama değildir. Düzenli yapan kimsenin kalınlasmadi. Lütfen önce ideal kilonuzu gelin sonra sıkılaşma yapın. Çünkü fazla kilo bu hareketlerde tehlike arz eder.
Cardio ile başlayabilirsiniz.
4 kilo fazlam var.Kiloları verdikten sonra mı başlamam gerek.Squat la sıkılaşırken,aynı zamanda kilo kaybı olmaz mı?
E Ozaman bende önce kilomu verip sonra yapayım o Zaman kafam karıştıÖnce kilonu versen daha iyi bence.
Dünkü sporum
30 dk yürüyüş
Bugünde hava çok güzel yine yürüyüş yapicam ama bugun arti squat da yapicam
Hayırlı günler canlar
40 dk 500 kalori videosu dan 20 dk sı yapıldı
10 dak Karın videosu
Yap tabii.Bugünkü sporum
40 dk yürüyüş
50 sumo squat(daha yapmadım yazayim ki kesin yapayim dedim)
3 aldım canım. 52 oldum.fıstık lunemmm kaç kilo aldin lunem bebiş büyüyor
Maşallah canimm yarasın bebişimize3 aldım canım. 52 oldum.sabah akşam süt içmek süper yarıyormuş. Kilo almak isteyen varsa tavsiye ederim.
E Ozaman bende önce kilomu verip sonra yapayım o Zaman kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?