fitim fitsin fit (squat)

Sporumu yaptiimm:KK49:
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için(2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●65 full sumo squat ( 2 set)
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğuma:KK49:
60 lunge
60 squat
Donkey kick 120
plank 35 saniye ×3
crunch 70×3
Şınav 18×3 yarına feci hamlayacağım

:KK9::KK9::KK9:

Spor yapildiii:KK49:
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için(2kilo.ağlkla)
●40 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●25 sn plank
●70 full sumo squat ( 2 set)
●20 tam mekik
●9 dk stand up abs Laura London
Ve soğuma:KK49:

Ben mi cevval? :KK70:

Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..

sen cevval sen ki ameliyatlardan korkmuyorsun bak halluks valgus dan bile oldun sana tabi cevbal dicem :D benim ayak da dar giyince ağrıyor ama cesaret edemiyorum
ye kuzum yarasınnnn zaten inceciksin

Ben mi cevval? :KK70:

Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..

sen cevval sen ki ameliyatlardan korkmuyorsun bak halluks valgus dan bile oldun sana tabi cevbal dicem :KK70: benim ayak da dar giyince ağrıyor ama cesaret edemiyorum
ye kuzum yarasınnnn zaten inceciksin
Olmadığım ameliyat mi kaldı kız :KK70:

aaa kuzum banlanmışşş :S

Neler yapıyorsun çalışkan karincam?
Bildirimimi gördün dimi bugünkü sporumu:KK28: selulitler yok olmaya başladiii:KK73::KK73: iyyim canim ebbuşu yikadim miss gibi oldu onu uyumaya ikna etmeye çalışıyorum:-):-) sen nasılsın tatliiiiimmm:KK74:

Bildirimimi gördün dimi bugünkü sporumu:KK28: selulitler yok olmaya başladiii:KK73::KK73: iyyim canim ebbuşu yikadim miss gibi oldu onu uyumaya ikna etmeye çalışıyorum:-):-) sen nasılsın tatliiiiimmm:KK74:
Kıyamam yaa iyiyim bende ne olsun pazartesiye cinsiyet öğreneceğiz onu bekliyorum. Ayy kaç hafta oldu bebeği görmeyeli. Ama tekme attı bugün. Annecim ben burdayım diyor.:KK46:

Kıyamam yaa iyiyim bende ne olsun pazartesiye cinsiyet öğreneceğiz onu bekliyorum. Ayy kaç hafta oldu bebeği görmeyeli. Ama tekme attı bugün. Annecim ben burdayım diyor.:KK46:
Ayyy en güzel duygu miniğin kıpırtılarını hissetmek:KK68::KK68:yerimm onu bennn yeriiimm:21::21:lunem bence kızın olacak senin öyle doğuyor içime:KK200::anneadayı:

Back
X