fitim fitsin fit (squat)

Merhaba,
Sayfaların tamamını okuyamadım ama birkaç gündür biraz gezinme fırsatı buldum. Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, ALLAH kucağınıza almayı, sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
Çok güzel bir sayfa olmuş hem motivasyon hem bilgi paylaşımı açısından. Kim bilir kaçıncı bu soruyu alışınız belki de çoktan bıktınız bunu duymaktan ama ben yine de soracağım, emin olup tüm şüphelerden kurtulmak için; squat programına başlamak istiyorum ama bacağı kalınlaştırmasından korkuyorum, bir hafta düzenli yaptığımda bile üst bacaktaki ön kas belirginleşiyor gibi geliyor ya da ben psikolojik olarak, kafaya taktığım için öyle hissediyorum bilemiyorum pek çok yerde böyle bir şeyin olmadığını okusam da bizzat yapanlardan duymak çok daha iyi gelecek. 2'şer kg'lık ağırlıklar ile başlamak istiyorum, biraz bilgi ve motivasyon için geldim. Var mı bana yardımcı olabilecek biri?
 
Ağırlıkla yaparsanız elbette kalınlasma yapar. Ayrıca 2 kg ile başlamak çok fazla. Yanlış bir harekette sakatlığa sebep olursunuz. En azından listeyi 1 kere ağırlıksiz tamamlamalisiniz. Ben ve arkadaşlarım ağırlıksiz çalıştık ve kimsede kalınlasma olmadı. İlk sayfada herkesin yaptığı süre ve gördüğü etkileri okuyabilirsiniz.
 
Ağırlıksız etkili olurmu dersiniz birde protein tozu kullanıyormusunuz
 
Ağırlıksız etkili olurmu dersiniz birde protein tozu kullanıyormusunuz

Proteinin kendisini tüketmeye gayret ediyorum. Toz vs hiç kullanmadım. Ben çok faydasını gördüm ağırlıksiz 1 seneden fazla yaptım şimdi de hamıle yogası ile devam ediyorum. Doğumdan sonra tekrar başlayacağım.
 
Bildirim zamanı
1 saat orta tempolu yürüyüş. 6331 adım.
 
bence squat yürümekten daha etkili. günde 10 12 km yürüdüğüm zamanlar oldu ama squat yaptığım kadar hiç fit hissetmedim kendimi. tabi diyetinde etkisi var ama verdiğiniz emeğin karşılığını görmek istiyosanız kesinlikle squat yapın.
 

Hamile iken mi?
 
Şubat ayının ortalarında ölçülerim : 84-74-90
Bugün yaptığım ölçüm (10 Nisan) : 85-68-92


Belimdeki incelme az da olsa benim karın bölgem aşırı inatçı olduğu için bu bile mucize. Aşırı gaza geldim ben sporaaaa

 
Squatın etkisini hemen gördünüzmü gerçekten kalçaniz 90 iken 92 olmuş Basenlerden mi genişledi yoksa poponuz büyüdüğü için mi 92 oldu
Şöyleki zaten zayıf bir vücudum vardı. Biraz duruş bozukluğum , iğrenç bir karın bolgem , normal bir kalcam vardı. Squata 4-5 ay önce basladim ama hiç düzenli olmadı. Şubat ayında düzenli bir şekilde başladım. Sadece squat değil. Kol ,karın, bacak videoları yaptım. Yanı ciddi anlamda düzelme oldu. Zayıf olduğuma bakma. Zayıflık mükemmel vücut değildir.
Popom genislemedi. Dolgunlasti ve daha kalkık görünüyor. Squatin etkisi büyük sadece videolarla desteklemek lazım :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…