fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamanı:
1 saat 20 dk hamile yogası

Adım sayısı güncel:
10.266

Ya bende öyle çözemedim bi türlü vücut yapımı dışarıdan gören zayıfsin kilo al diyo ama aynaya baktığımda bacaklarımı üst bedene göre kalın görüyorum pantolon alırken L alıyorum üstüme de s

dışarıdaki birilerini boşver. belkide zayıfsındır bilemem. squat zaten bacak kalınlaştırmaz ağırlıkla yapmadığın sürece. ama gözle görülür değişiklikler oluyor . ayrıca şu bacak videosunu öneririm bende diz bölgemde yağlanma vardı bi miktar azaldı

Cokk teşekkür ederimm diz bölgesinde yağlanma bende de var (

BİLDİRİM

8 dk kol videosu
8 dk karın videosu
10 dk bacak videosu
100 squat

12 gün boyunca sadece iki gün arayla adettim ve spor yapamadım . Çok özlemişim çoookkkkkk

BİLDİRİM

8 dk kol videosu
8 dk karın videosu
10 dk bacak videosu
100 squat

12 gün boyunca sadece iki gün arayla adettim ve spor yapamadım . Çok özlemişim çoookkkkkk
Harika. Zaten bir Köroğlu bir Ayvaz misali ikimiz kaldik. Yaz da geliyor bilmem nerede bu hatunlar.

İyiyiz kaptan ne yapalim. Büyüyoruz beraber. Az kaldi kavusmamiza. Sen neler yapıyorsun
Bende iyyim balim keptınn degilim artik devrettim kaptanlığı ama hala oradayim tabi kilomu koruyorum canimmm spora baslicam yaz geldi eve güneş girdikce yerimde oturasim gelmiyoo e yapimm artik bende dimii çok ara verdim yarin birgun regl olcam sonra bi program belirlicem kendimehala 53 kiloyum guzel koruyorum bu sefer alamak içindekisi hep dikkatteyim

Niye devrettin kuzum sen harika bir ornek annesin.
Yoksa etrafta aman hamile iken her gordugunu ye hic canin cekmesin aman emzirirken dikkat etme sutun azalir diyen bircok kisi var. Dogum ya da hamilelik kilosu diye birsey yokmus ben anladim. Bizim doktorun hastalari biri haric hep fit. Kollar bacaklar cop minik yuvarlak bir karin. Ve kizimin kilosu gayet normal gidiyor. Her gun de en az 6000 adim atmaya ve yoga yapmaya gayret ediyorum. Umarim kolay bir hamilelik ve dogum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…