fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamani (dün)
6407 adim. Gerci daha fazladir telimi evde unutmustum saat 4e kadar.

Çok zaman ayıramadığım için devrettim kuzum ama ordayim yine. Bencede dikkat edip sağlıklı beslenmek çok önemli hamilelikte sen kaç kilo aldın lunem insallah dogumun kolay olur çok iyi spor yapiyorsun

Çok zaman ayıramadığım için devrettim kuzum ama ordayim yine. Bencede dikkat edip sağlıklı beslenmek çok önemli hamilelikte sen kaç kilo aldın lunem insallah dogumun kolay olur çok iyi spor yapiyorsun
6 aldim canim. 10u gecmemeye gayret edecegim. Ben degil de bebis alsin. Top gibi cok seker bir karnim var.

6 aldim canim. 10u gecmemeye gayret edecegim. Ben degil de bebis alsin. Top gibi cok seker bir karnim var.

En iyisini yapıyorsun ablacım. Malesef toplumumuzda yanlış bir düşünce var. 3 kilo doğacak bebek için 20 kilo almaya gerek yok. Hep şey derler ya bir şey nasıl olmaz doğumdan sonra veririz , diye. ama hiç uğraşmazlar. Ve doğumunun kolay geçeceğine , bebeğinin çok sağlıklı olacağını inanıyorum

Cok sagol tatlim. Aynen bebek zaten anne hic yiyemese bile onun depolarini kullaniyormus. Bebege yarasin diye tatliya kizartma hamur isine abanmaya gerek yok. Aksine yagdan cocuga yer kalmadigi icin cocuk gelisemiyor. Onun yerine sut yogurt sebze et balik tavuk tuketmek cok daha faydali.

Bildirim zamanı:
1 saat 20 dk hamile yogası
9074 adım (1 saatten fazla yüksek tempolu yürüyüş)
Bugün çok enerjiktim bebeğe zarar vermeyeceğimi bilsem koşacaktım o derece.

Sen neler yaptın canım?
Malesef üşütmüşüm. Okuldan izin alıp eve gedlim. Sağlıkocağına gittim ilaç falan aldım.
Eczaneye gidince kilomu ölçeyim dedim . En son ne zaman ölçmüştüm hatırlamıyorum ama 51 dim, bugün 53.5 çıktım . Ama hiç belli değil kilo aldığım. Hatta eskisinden daha sıkı bir görünüm var. Gerçi kiloya pek bakmıyorum nasıl göründüğüm benim için daha önemli ama şaşırdım

Kas yagdan daha agirdir ve az yer kaplar. Onemli olan tarti degil ayna. Zayif degil fit hatunlar olacagiz. Cok gecmis olsun canim.
Ilgiyle ve gıptayla takip ediyorum sizi.
Teşekkürler katilmak istemez misin?

BİLDİRİM

8 dk karın videosu
10 dk bacak videosu
8 dk kol videosu

Boğazım biraz ağrıdığı halde yaptım inşallah bir şeycik olmaz

Ayyy yutkunurken boğazım ağrıyor , tüm vücudum üstünden tır geçmiş gibi ağrıyor. Dokunsalar kırılacakmışım gibi hissediyorum. Yarın okul var . Yapabileceğim bir şeyler varsa lütfen söyleyinnn

Cok gecmis olsun canim bol sivi alip dinleneceksin. Baska yolu yok. Doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…