fitim fitsin fit (squat)

Gel valla. Koptun yine. Doktor değiştirdim şimdi yenisinden çıktım sahilde balık yiyeceğiz. Bebek 1150 gram olmuş. Allah a şükür bir sıkıntı yok. Umarım sorunsuz bir dogumla alırım kucağıma.
Oyyy masallah bebişimizeebüyüyooorr sağlicakla büyüsün daha sık gelicem tatlikommm

Azminize bayılıyorum oncelikle. Benim basenler zayıf değil ama çok kalın da değil. Kalinligiyla sıkıntım yok benim isteğim selulitlerimin gitmesi. Arka bacakta dalgalanma var squata başladım su an. Ne kadar etkili olur acaba? Başka öneriniz var mi?

Teşekkür ederim. Sadece squat uzun sürede selülit probleminizi çözer. Gazlı içecek nescafe gibi şeyler içip tuzlu gıdalar tüketiyorsanız sonuç almanız uzar. O yüzden doğru beslenme bol su ve yeşil çay desteği ile 1 ayda gözle görülür değişiklik elde edebilirsiniz. İlk sayfayı okumanızı tavsiye ederim.

Cok teşekkür ederim. Egzersiz olarak squat ve üçgen i onermissiniz. Ikisi yeterli mi diyet su ve yesilcayla

Kızlar kusura bakmayin yazamadım iki gündür biraz rahatsızlandim spor yapamadım ama bu aksam inşallah bi 45 dk kadar yürümek istiyorum ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…