Boylar aynı canım. Ben 49da iyi hissediyorum kendimi. Kemik yapınla da alakalı. Göbek vs sevmiyorum. Tabii şu an benden önce giden kocaman bir göbeğim varMaşallah nasıl güzel bi duygu allahım bana da nasip etsin inşallah boyun kaç canım benim 162 sence kaç kiloya inmeliyim ben 48 istiyorum doğumdan önce ama diyetisyenim çok az olur dedi
Aminnn canim benim doğumdan sonra bence hemen eski haline Döneceksin ben eminim doğumun nasıl olacak karar verdin mi Epidural mi sezaryen mi normal mi ona göre doktorunun izin verdiği zamandan sonra sporunu da yaparsın ayyy çok güzel maşallah sanada kuzuya daBoylar aynı canım. Ben 49da iyi hissediyorum kendimi. Kemik yapınla da alakalı. Göbek vs sevmiyorum. Tabii şu an benden önce giden kocaman bir göbeğim vardoğumdan sonra eski haline dönmeyi umuyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Çook teşekkür ederim dediğiniz gibi deneyeceğim :)Isınmadan yapma canım sakatlık olabilir. Ben ters bastığımda ya da yanlış hareket yaptığımda çıtlama oluyordu. Hareketin ağırlığını başka yöne kaydırıp dene.
Aminnn canim benim doğumdan sonra bence hemen eski haline Döneceksin ben eminim doğumun nasıl olacak karar verdin mi Epidural mi sezaryen mi normal mi ona göre doktorunun izin verdiği zamandan sonra sporunu da yaparsın ayyy çok güzel maşallah sanada kuzuya da
Kızını yerimmmm seniinnYersen alınıyor. Her ay 3 kilo alsan 30 kilo yapar doğuma kadar. Ben karataya 2 ay olacak geçeli öncesinde 6 kilo almıştım. 49 ile hamile kaldım 55e çıktım. Şekerin bebek için zararını görünce kestim 2 aydır sadece 1 kilo aldım. Onun da yarısı kızım.
Canımsın kuşum. İyiyiz bakalım. Topiğe uğra da konuşalım özledim seni.Kızını yerimmmm seniinnnasilsin bitanem ayy ne güzel az kilo aldin Allah kismet ederse bi daha ki hamileligimde bende bilincli davranicam örnek bir hamilesin kuzum
Bende ozledimm seni bitanemm daha sık gelicemmmCanımsın kuşum. İyiyiz bakalım. Topiğe uğra da konuşalım özledim seni.
Gel valla. Koptun yine. Doktor değiştirdim şimdi yenisinden çıktım sahilde balık yiyeceğiz. Bebek 1150 gram olmuş. Allah a şükür bir sıkıntı yok. Umarım sorunsuz bir dogumla alırım kucağıma.Bende ozledimm seni bitanemm daha sık gelicemmm
Bence en kısa sürede en etkilisi squatKızlar bana acilen şu popo altı bıngıllarını eritecek çok etkili egzersiz lazım 3 hafta sonra tatile gidiceznolur yardım edinnnnnn
Bol bol squat ve üçgen. Hatta üçgen yaparken bir ayağı diğer dizin üstüne köy.Kızlar bana acilen şu popo altı bıngıllarını eritecek çok etkili egzersiz lazım 3 hafta sonra tatile gidiceznolur yardım edinnnnnn
Üçgen nasıl bi hareket canım görsel varsa paylaşabilir misin tatlım bide squat in sayısı ne olsunBol bol squat ve üçgen. Hatta üçgen yaparken bir ayağı diğer dizin üstüne köy.
Sağol canım ♡♡♡Bence en kısa sürede en etkilisi squat
İlk sayfada resmi var oradan bakabilirsin. Bir de yine ilk sayfada squat sayıları içeren 1 ayda 250 ye çıkan bir tablo var. Bitince baştan sumo squat ile tabloyu tekrar edebilirsin.Üçgen nasıl bi hareket canım görsel varsa paylaşabilir misin tatlım bide squat in sayısı ne olsun
Canım çok teşekkür ederim bitanesinİlk sayfada resmi var oradan bakabilirsin. Bir de yine ilk sayfada squat sayıları içeren 1 ayda 250 ye çıkan bir tablo var. Bitince baştan sumo squat ile tabloyu tekrar edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?