fitim fitsin fit (squat)

La Lune La Lune mmmm canim spor yapmak istiyo ama oruçla zor oluyor bende sadece squat yapiyim diyorum bugün başliyorum :eğlence:yatmadan yapicam:spor: kahveyi bırakamıyorum ve selülit problemim oluyor bimden aldigim krem baya bi işe yaradi bende squatla destekleyim diyorum:spor:

image.webp
Canım bimden aldığın krem hangisi
İste bunlar canim biri selülit kremi biri de kalça karın sıkılaştirici krem ben çok memnun kaldim:KK49:

La Lune La Lune mmmm canim spor yapmak istiyo ama oruçla zor oluyor bende sadece squat yapiyim diyorum bugün başliyorum :eğlence:yatmadan yapicam:spor: kahveyi bırakamıyorum ve selülit problemim oluyor bimden aldigim krem baya bi işe yaradi bende squatla destekleyim diyorum:spor:
Tatlım nescafe yerine Türk kahvesi iç. Selülit için de çok faydalı. Tabii yine de spor ve bol su desteği olmalı.

Hemen bakıcam buna fıstık inşallah bulurum alırım :skandal:kalça sıkılaştırıcıya çok ihtiyacım var :olamaz:teşekkür ederim bebiş bitanesin :KK200:
Kiz ben alirken bide indirimdeydi 2 liraya aldim:skandal:şaka gibi dimi:oha: selülit kreminden de sıkılaştirici kremden de çok memnun kaldim:süslü:hemen kap bulursan:süslü:

Back
X