- 16 Haziran 2016
- 48
- 36
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim Kardasyan poposu istemiyorsan mümkün elbette. Ama çok sıkı çalışma ve beslenme ile.![]()
Böyle olmak mümkün mü ya, spor ile.. bende soldaki gibiyimyoksa o brezilya poposu gibi olmak için estetik mi lazım
Kim Kardasyan
Ha şunu da söyleyeyim 5-6 tane bu popo dan var topik te. Resimli paylaşım zamanlarından biliyorum. Hatta daha iyileri.
Özel mesajdaydı silindi resimler. Herkese açık bir platformda paylaşıma zaten ben izin vermem.nasıl, nerede..
Temizlik de bir çeşit spor tatlım. Önemli olan yatıp kalmamak.La Lune iyiyim bende canım bugün Spor yapamadım tatil öncesi evi temizledim bi güzel akşama vakit ayırmaya çalışıcam yürüyüş için tatlım ♡
Sicaklar iyce bastirdi lunemBildirim zamanı
1 saat hamile yogası
4 km yuruyus
Kızlar o kadar sıcaktı ki bugün çok kötü oldum. Bundan sonra evde leslie 3 mile yapacağım.
Aşkım 7de çıktım ama halen fena sıcaktı. Yavas yavas yürüdüm ama kötü oldu. Şimdi ılık bir düş aldım uzanıyorum.Sicaklar iyce bastirdi lunemserinlikte çik yada dedigin gibi evde yap tansiyonun falan düşer
kötü olma
![]()
Aman lunem dikkat et kendine canimmAşkım 7de çıktım ama halen fena sıcaktı. Yavas yavas yürüdüm ama kötü oldu. Şimdi ılık bir düş aldım uzanıyorum.