fitim fitsin fit (squat)

Sporumu yazam:spor:
İsinma
75 squat ( 3 set 35-20-20)
20 tam mekik
30 ayakta arkaya tekme
20 lunge
20 ayak kanepede lunge:KK45:
15 iki bacak aşşaği yukari
25 köprü hareketi
25 karin hareketi
25 bel hareketi
Vee soguma hareketleri:spor:
Harikasin okuyunca spor yapAsim geldi. Bn bugun sadece 20+20+20 squat yapabildim

Bu arada tabata yapan varmi arAnizda?bn hamilelik oncesi bi ara yapmistim baya etkili egzersizler var youtube da var amac kisa surede fazla kalori yakmak. Ben gibi az zamani olanlar icin ideal. 10 dk da bile deli gibi terleyip nefes nefese kaliyordum. Kondusyonu da acaip artiriyor ve verdigi enerji gun boyunca deva ediyor. Tekrar baslamayi dusundum bugun yazarim burdan

Bugun eski kotlarimin hicbirine giremedim acaip moralim bozuldu. Kilo verdim diye denedim ama coook zor onlara tekrar girmem bacagimin ust kismi bile girmedi:KK1:

Spoğumu yazaam:spor:
İsinma
80 squat (40-40 2 set)
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 selulit savar hareketi
30 istiridye hareketi
30 köprü hareketi
30 sn plank
20 lunge
20 ayak kanepede lunge
20 tam mekik
15 karin hareketi
15 bel hareketi

Bugun eski kotlarimin hicbirine giremedim acaip moralim bozuldu. Kilo verdim diye denedim ama coook zor onlara tekrar girmem bacagimin ust kismi bile girmedi:KK1:
Canım daha dur bakalm doğum yapalı ne kadar oldu ki? Regl oldun mu? O kotların ve fıstık gibi elbiselerin içine gireceksin. Acele etme sabret.
Tabata yok canım ama bir ara şekerpancarı insanity max yapıyordu. O da 25 dk dinlenmesiz acayip kalori yakıyor.

Canım daha dur bakalm doğum yapalı ne kadar oldu ki? Regl oldun mu? O kotların ve fıstık gibi elbiselerin içine gireceksin. Acele etme sabret.
Tabata yok canım ama bir ara şekerpancarı insanity max yapıyordu. O da 25 dk dinlenmesiz acayip kalori yakıyor.
50 gun oldu dogum yapali. Sandigimdan daha uzun surecek eski fitligime kavusmam malesef. Insanity max bilmiyorum hic videolarini izliycem yaparim belki. Regl olmadim onunda mi etkisi var ki?

Spoğumu yaptiimm:spor:
İsinma
30 jumping jack
80 squat (40-40 2 set)
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 istiridye hareketi
30 köprü hareketi
30 sn plank
20 lunge
20 ayak kanepede lunge
20 tam mekik
15 karin hareketi
15 bel hareketi

50 gun oldu dogum yapali. Sandigimdan daha uzun surecek eski fitligime kavusmam malesef. Insanity max bilmiyorum hic videolarini izliycem yaparim belki. Regl olmadim onunda mi etkisi var ki?
Tabii vücut su tutuyor. Regl olunca şişlikler iniyor. Daha çok az olmuş. Kaç kilo almıştın?
Spoğumu yaptiimm:spor:
İsinma
30 jumping jack
80 squat (40-40 2 set)
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 istiridye hareketi
30 köprü hareketi
30 sn plank
20 lunge
20 ayak kanepede lunge
20 tam mekik
15 karin hareketi
15 bel hareketi
:KK57::KK8::KK8::rolleyes::KK9:

Tabii vücut su tutuyor. Regl olunca şişlikler iniyor. Daha çok az olmuş. Kaç kilo almıştın?

:KK57::KK8::KK8::rolleyes::KK9:
16 yada 17 filan 15 kg den sonrasini tartilmadim moralim bozuluyodu. Baya aldim ya. Birden aliveriyosun dikkat etmezsen ozelikle son ay deli gibi tatli yedim serbetli tatlilar istedi canim. Sevindim buna demek bi regl olsam daha cabuk gidicek 6 kilo fazlam vardi gecen hafta bakalim bu hafta kac kiloyum daha tartilamadim

16 yada 17 filan 15 kg den sonrasini tartilmadim moralim bozuluyodu. Baya aldim ya. Birden aliveriyosun dikkat etmezsen ozelikle son ay deli gibi tatli yedim serbetli tatlilar istedi canim. Sevindim buna demek bi regl olsam daha cabuk gidicek 6 kilo fazlam vardi gecen hafta bakalim bu hafta kac kiloyum daha tartilamadim

Ooo baya bir kısmını vermişsin reglle beraber de 2-3 kg verirsin. Sıkma canını, sporuna bol su içmeye dikkat et yeter.

Back
X