- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
bu gosterdigin harekette fena ya ben yapmıstım amma agrıtmıstıbacaklarımdan foto yok yarın çekip atayım bir bakın
evet tatlım azaltmak lazım benim gibibu gosterdigin harekette fena ya ben yapmıstım amma agrıtmıstısen yaparken agırlıgı arttırma ozaman kalınlasmaz
hoşbulduk tatlımmmHoşgeldin caniimmmm
iyiyim bebeğim sporumu yaptım takılıyorum şimdi öyle sen nasılsın :)Naslsn bitanem
İyiyim kuzum sen iyi oldugun icin ama :)iyiyim bebeğim sporumu yaptım takılıyorum şimdi öyle sen nasılsın :)
hep iyi ol tatlımmİyiyim kuzum sen iyi oldugun icin ama :)
maşallah süpersinnnKizlar
leslie 3
20dakika kadar hareketli egzersiz. Adi yok
200mekik
63,squat
Neden 63,diye sormayin pilim bitti
Oyyyyyyyyyyşşşşşşşağırlıklı squat değil de ayrıca iç bacak dış bacak aletini yapıyorum
şu alet
çocukta hoşmuş he ekleyince farkettim
Kiz zorladim zorladimmmaşallah süpersinnnsquatı 65 yapaydın bari
Kiz zorladim zorladimm
Oturdugum yerden kalkamadm kaldim oylece ahahah
bacccaklara bak kollara bak hay maşallahOyyyyyyyyyyşşşşşşş
bu gosterdigin harekette fena ya ben yapmıstım amma agrıtmıstısen yaparken agırlıgı arttırma ozaman kalınlasmaz
abartmamak lazım dicektim pen gibi ayy bir doğru yazamıyorumevet tatlım azaltmak lazım benim gibi
Aman allahimnorwegian .!.:bacccaklara bak kollara bak hay maşallah
Aynen ya bende tatilde yapamadm yabu kadarına da şükür ben bugün 2 mil yaptım ya Lesliyide fena yordu bi kaç gün ara verince fena oluyormuş
yaparsın sen yaaa arayı kapatırsın canım benim bu tempoylaAynen ya bende tatilde yapamadm ya
Puuu bana
Karnimdaki kaslari gorebiliyorum ama tamamen cikmak icin zorlaniyolar sezaryenle mi aldirmam lazimyaparsın sen yaaa arayı kapatırsın canım benim bu tempoyla
Karnimdaki kaslari gorebiliyorum ama tamamen cikmak icin zorlaniyolar sezaryenle mi aldirmam lazim
İyyy igrenc bi espriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?