- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
Bence yok gayet maşallah sı varkız ılk gonderdıgın kadında selulıt yok mu ne
Kesin öyledir ben öyleyim. Kilom yok zayıfım ustum sıfır beden kilom hep aynı. Yağ yok kas var. Bacaklar sorun kalın birazAcaba ben de kas yaptığım için mi aynı kiloda kalıyorum
Aynen guzel kilolulardanBence yok gayet maşallah sı var
Aynen yaklaşık bir aydır beslenmeme dikkat ediyorum. Önceden cardio yaparak kilo vermiştim. Ama şimdi ağırlıkla çalışıyorum hiç kilo vermiyorum. Benim de göbek sıkıntı maalesef.Kesin öyledir ben öyleyim. Kilom yok zayıfım ustum sıfır beden kilom hep aynı. Yağ yok kas var. Bacaklar sorun kalın biraz
bende özlemişim burayı yaa canımmMerhaba tatlım hoşgeldin.Ara verme özlüyoruz.
Göbek için en iyi yol mekik ben oyle yapmştım. Ama çok kas olunca bıraktım erkek gibi hiç hoş olmuyor.şimdi düz.fazlam yok.Aynen yaklaşık bir aydır beslenmeme dikkat ediyorum. Önceden cardio yaparak kilo vermiştim. Ama şimdi ağırlıkla çalışıyorum hiç kilo vermiyorum. Benim de göbek sıkıntı maalesef.
Mekik kaç tane yapıyordunuz? Ben internetten kadınlar için 8dk da karın kası adlı videoyu yapıyorum. Baya etkili oluyor. Ne kadar süreçte kaslar belli olmaya başlamıştı sizde. Ben biraz kas istiyorum fazlasını değil tabii :)Göbek için en iyi yol mekik ben oyle yapmştım. Ama çok kas olunca bıraktım erkek gibi hiç hoş olmuyor.şimdi düz.fazlam yok.
Ne kadar surede kas olustu asmenGöbek için en iyi yol mekik ben oyle yapmştım. Ama çok kas olunca bıraktım erkek gibi hiç hoş olmuyor.şimdi düz.fazlam yok.
Valla benim bacaklar kalın anneme çekmiş o yüzden :) canım hatırlamıyorum ki ama 20 nin altında değildir. Kolay yapıyordm ısıtınca vucudu oluyorMekik kaç tane yapıyordunuz? Ben internetten kadınlar için 8dk da karın kası adlı videoyu yapıyorum. Baya etkili oluyor. Ne kadar süreçte kaslar belli olmaya başlamıştı sizde. Ben biraz kas istiyorum fazlasını değil tabii :)
photoshop o tatlım o kiloda selülitsiz olur mu bildiğin oynamakız ılk gonderdıgın kadında selulıt yok mu ne
Kiz snin bacaklarn ne kadar kalinlasabilirkızlar bendede bacak kalınlaşması oluştu gibi sizce mümkünmüdür
sporla ?
Valla canm çok oluyor. Ha bide kabızlık problemim vardı onu çözdüm. Oyle mekik çekerekduzeldim.Ne kadar surede kas olustu asmen
Ama kilolu mankenler oluyo ya onlarda olmuyo belki bu da oyle biseydirphotoshop o tatlım o kiloda selülitsiz olur mu bildiğin oynama
ya ama aşırı şişkooooAma kilolu mankenler oluyo ya onlarda olmuyo belki bu da oyle biseydir
Kiz snin bacaklarn ne kadar kalinlasabilir
Oh ne guzel iste kizüstleri kalınlaştı kuzu kaslı kaslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?