fitim fitsin fit (squat)

Kesin öyledir ben öyleyim. Kilom yok zayıfım ustum sıfır beden kilom hep aynı. Yağ yok kas var. Bacaklar sorun kalın biraz
Aynen yaklaşık bir aydır beslenmeme dikkat ediyorum. Önceden cardio yaparak kilo vermiştim. Ama şimdi ağırlıkla çalışıyorum hiç kilo vermiyorum. Benim de göbek sıkıntı maalesef.

Aynen yaklaşık bir aydır beslenmeme dikkat ediyorum. Önceden cardio yaparak kilo vermiştim. Ama şimdi ağırlıkla çalışıyorum hiç kilo vermiyorum. Benim de göbek sıkıntı maalesef.
Göbek için en iyi yol mekik ben oyle yapmştım. Ama çok kas olunca bıraktım erkek gibi hiç hoş olmuyor.şimdi düz.fazlam yok.

Göbek için en iyi yol mekik ben oyle yapmştım. Ama çok kas olunca bıraktım erkek gibi hiç hoş olmuyor.şimdi düz.fazlam yok.
Mekik kaç tane yapıyordunuz? Ben internetten kadınlar için 8dk da karın kası adlı videoyu yapıyorum. Baya etkili oluyor. Ne kadar süreçte kaslar belli olmaya başlamıştı sizde. Ben biraz kas istiyorum fazlasını değil tabii :)

Valla benim bacaklar kalın anneme çekmiş o yüzden :) canım hatırlamıyorum ki ama 20 nin altında değildir. Kolay yapıyordm ısıtınca vucudu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…