- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
Sguat yapanlara dikkat ⚠ ettim üst bacak kas ve kalın.?kısa durur ama kalın olunca
Yokyok boyunun da masallahi varrkısa durur ama kalın olunca
bazı kadınlar da genlerden midir nedir hiç selülit olmuyor kilolu olsalarda :) bu da onlardan olabilir bence :) pek photoshop gibi gelmedi banadaAma kilolu mankenler oluyo ya onlarda olmuyo belki bu da oyle biseydir
Naslsn bitanembazı kadınlar da genlerden midir nedir hiç selülit olmuyor kilolu olsalarda :) bu da onlardan olabilir bence :) pek photoshop gibi gelmedi banada
kızlar merhabaaa :)
bir sürelik aradan sonra geri geldim ..
sporum:
- 100 squat
- 8 bacak egzersizi 60'ar tane
- 20 mekik
- 2 mill Lesli
üstünde biraz kalınlaşma oluyormuş bende öyle biliyorum ama zamanla tekrar iniyormuş sanırım kaslar alışıncakızlar bendede bacak kalınlaşması oluştu gibi sizce mümkünmüdür
sporla ?
squatı bıraksammı kiSguat yapanlara dikkat ⚠ ettim üst bacak kas ve kalın.?
ay umarım kalınlaşmaz tatlım ya kalın bacak uymuyor pek vücuduma :Süstünde biraz kalınlaşma oluyormuş bende öyle biliyorum ama zamanla tekrar iniyormuş sanırım kaslar alışıncaben 3 gündür yapıyorun üstü sertleşti kalınlaştı gibi ama kaslar toparlanmaya çalışıyor diye düşündüm pek sallamadım bakalım görücez zamanla
tatlım kalınlasması icin agırlıkla uzun sure calısmak lazımsquatı bıraksammı ki
ay umarım kalınlaşmaz tatlım ya kalın bacak uymuyor pek vücuduma :S
ne bilim kuzum öyle diyorlar kaslandı gibi ya ben fit ama ince isterim ust bacak özellikle . acaba ağırlıkla mı çalıştım iç dış bacak çalıştıran iki aletle çalıştım ağırlığı artırdım azaltayım en iyisitatlım kalınlasması icin agırlıkla uzun sure calısmak lazım
squattan sonra yürüyüş yada koşu yapınca kalınlaşma pek olamdığını duymuştum spor salonuna gidiyorsun galiba orda yürüyüş yapıp denesquatı bıraksammı ki
ay umarım kalınlaşmaz tatlım ya kalın bacak uymuyor pek vücuduma :S
evet ağırlıklı squat yapıyorsan o etkili olabilirne bilim kuzum öyle diyorlar kaslandı gibi ya ben fit ama ince isterim ust bacak özellikle . acaba ağırlıkla mı çalıştım iç dış bacak çalıştıran iki aletle çalıştım ağırlığı artırdım azaltayım en iyisi
haklısın tatlım hocaya da sorayım bir daha koşuyu basta yapıyordumsquattan sonra yürüyüş yada koşu yapınca kalınlaşma pek olamdığını duymuştum spor salonuna gidiyorsun galiba orda yürüyüş yapıp deneeğer kalınlaşma oluyor gibi gelirse bırakırsın olmadı yada üçgen yaparsın sende la lune resmini yollamıştı ben ondan yapıyorum
resim varsa bi atsana bakalım..uzun suredir calııyorsan kaslanma yapar hem biraz kaslansın kız spor yaptıgın belli olurne bilim kuzum öyle diyorlar kaslandı gibi ya ben fit ama ince isterim ust bacak özellikle . acaba ağırlıkla mı çalıştım iç dış bacak çalıştıran iki aletle çalıştım ağırlığı artırdım azaltayım en iyisi
ağırlıklı squat değil de ayrıca iç bacak dış bacak aletini yapıyorumevet ağırlıklı squat yapıyorsan o etkili olabilir
bacaklarımdan foto yok yarın çekip atayım bir bakınresim varsa bi atsana bakalım..uzun suredir calııyorsan kaslanma yapar hem biraz kaslansın kız spor yaptıgın belli olur
ağırlıklı squat değil de ayrıca iç bacak dış bacak aletini yapıyorum
şu alet
çocukta hoşmuş he ekleyince farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?