fitim fitsin fit (squat)

Ayyy dövmeni yesinlerrr gayet güzel fizigin tatlmm popisde iyi bence sanki göbiş az daha sikilasabilir (benimki o kadar sıkı degil yaaa kıskandiiiiimmm)
Nişanlım sevmiyor yoksa baklavam bile vardı ki.:) beslenme ve dediğim gibi tuvalet alışkanlığı ile göbek gidiyor. Onu kazanmak önemli. Bacak kalın benim de

Nişanlım sevmiyor yoksa baklavam bile vardı ki.:) beslenme ve dediğim gibi tuvalet alışkanlığı ile göbek gidiyor. Onu kazanmak önemli. Bacak kalın benim de

Bana kalin gelmedi iyi bence canim bacaklarin benim karnim cok sarkik dogumdan ve kilo verdikten sonra kötü durumda insallah toparlanir

Bana kalin gelmedi iyi bence canim bacaklarin benim karnim cok sarkik dogumdan ve kilo verdikten sonra kötü durumda insallah toparlanir
Doğumdan normal ama salma kendini mekik çekerken streç bağla ben yağ surup streç bağlayıp mekik çekiyordum o bölge sıcak olsun. Bişeylerde bağla iş yaparken evdeyken sıkı olsun

yatmadan once yapıcam sporumu..ben birde kantaron yagı aldım onunla bacaklara masaj yapcam selulıt falan gidiyomus oyle

Annem de kantaron yağı hastası başı ağrısa başına, mıçı ağrısa mıçına sürüyor. İşe yararsa bende alayım. Selülit kremim bitti neredeyse.

Ağırlığı azalt canım, thigh master diye bir alet var inceltmek istersen de o etkili. Sln71 uzmanı o işin. Ben popo departmanındayım.

Topicte yarıdan fazlamız regliz. Yaşasın sıcak su torbası.

selam kızlar bugun üçgende tatil günüm ama yaptım çünkü 20 dk yaptığım kardiyop videosunda vardı 1 dk üçgen 1 dk squatlı zıplama falan yaptımsayılır yani yine
artı 3 mil leslie ve 10 dk streching videosu ay çok rahatladım spor yapınca

Harikasın. Kocaman bir hakettin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…