- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
Nişanlım sevmiyor yoksa baklavam bile vardı ki.:) beslenme ve dediğim gibi tuvalet alışkanlığı ile göbek gidiyor. Onu kazanmak önemli. Bacak kalın benim deAyyy dövmeni yesinlerrrgayet güzel fizigin tatlmm popisde iyi bence sanki göbiş az daha sikilasabilir (benimki o kadar sıkı degil yaaa kıskandiiiiimmm )
Nişanlım sevmiyor yoksa baklavam bile vardı ki.:) beslenme ve dediğim gibi tuvalet alışkanlığı ile göbek gidiyor. Onu kazanmak önemli. Bacak kalın benim de
Doğumdan normal ama salma kendini mekik çekerken streç bağla ben yağ surup streç bağlayıp mekik çekiyordum o bölge sıcak olsun. Bişeylerde bağla iş yaparken evdeyken sıkı olsunBana kalin gelmedi iyi bence canim bacaklarinbenim karnim cok sarkik dogumdan ve kilo verdikten sonra kötü durumda insallah toparlanir
Ama kötü görünüyo ve sinir bozucu
yatmadan once yapıcam sporumu..ben birde kantaron yagı aldım onunla bacaklara masaj yapcam selulıt falan gidiyomus oyle
ne bilim kuzum öyle diyorlar kaslandı gibi ya ben fit ama ince isterim ust bacak özellikle . acaba ağırlıkla mı çalıştım iç dış bacak çalıştıran iki aletle çalıştım ağırlığı artırdım azaltayım en iyisi
Kizlar
leslie 3
20dakika kadar hareketli egzersiz. Adi yok
200mekik
63,squat
Neden 63,diye sormayin pilim bitti
Cilveli hatun seni, nasıl da muhabbeti kurdun iki dakikada.Aman allahim
Tütütürü
AY dur tütü derken uzerine geldi yakisikli temizlememe izin ver
Regl oldum kızlar erken oldu biraz ama iyi ki oldum yani göbeğimdeki şişlij gitti karnım çıkınca kötü oluyordum gitmiyor diye :) ben bugün sadece leslie 3 mil yaptım.artık karar verdim leslie, pilates ve bacak videosu içinde squat var bunları yapıcam çok olunca sıkılıyorum sonra. Ben yatıyorum malum karın ağrısı yüzşndensize iyi geceler kızlarr. Öpüldünüzz
Beyaz şortlunun bacaklardan olaydı eyiydi.
Hemen yap gel madem bekliyoruz bildirimlerini.ben squatı saldım son zamanlar,tekrar başlamam lazımm
selam kızlar bugun üçgende tatil günüm ama yaptım çünkü 20 dk yaptığım kardiyop videosunda vardı 1 dk üçgen 1 dk squatlı zıplama falan yaptımsayılır yani yine
artı 3 mil leslie ve 10 dk streching videosu ay çok rahatladım spor yapınca
sağol canımHarikasın. Kocaman bir hakettin.
sağol canımbacaklarımın üstü yeni yeni ağrımaya başladı yalnız bugün yeni yeni üçgende fena değilmiş yani
evet çaktırmadan etki ediyor otururken malum yerrlerim ağrıyor oturamıyorumÜçgen candır, ben çok seviyorum.
bende istiyorum
100 ip atlama
50 sguat
İşteyken ancak bu kadar. Ay yoruldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?