Oohhh Afiyet olsun onları eritmek için ne kadar spor yapmayı düşünüyorsun canımGünaydın kızlar saat 2oldu ben kalkmış ben bilmem eşim bilir eşliğinde yarımtabak dolusu kısır ile böreği götürüyorum
ay canım sen istesende iğrenç olamaszsın şişlik gidince yine fıstık olurusunBen geldimm
Kizlar bugun spor yapamadm yapiycam da sanirm regl oldum acayip şişkinim kendimi igrenc hissediyorum cok cirkn hissediyorum berbat hissediyorum
tatlıbikızında ondan kalır yanı yokKızı çok begendım ya
Bu tarz benıme mı katıldın ooo
evet yukarda var yarışmalarEn tarz uye yarismasi yapiliyor cabim
Telefondaym smdi link bulmam zor olur sanirim
Bilgisayardaysan ustteki yarismalar sekmesine tikla moda secenegini tikla gorursun
allahım ay birde ameliyatmı olsam diyorya doktora gitsen şöyle bir güler önce ben ne haldeyim haberin var mıFizik olarak böyleyim :/ göbeğim çokmu var kızlar nasıl erır o kısım tamam taktımEki Görüntüle 1422167 Eki Görüntüle 1422168
aynen değil miKiz senin eriyecek neyin var allah npmasin seni
ben daha bişey yapmadım pilates yapcam bugün programıma göre ve leslie bakalım yemeğimi yiyimde acıktımGececi tayfa günaydın
Hani bildirim?
oh oh götür sen sonra niye erimiyor bu göbüş yok selülitlerim var falan yok öyleGünaydın kızlar saat 2oldu ben kalkmış ben bilmem eşim bilir eşliğinde yarımtabak dolusu kısır ile böreği götürüyorum
harikasın sen amaBildirim zamanı..
marri winsor ile bacak basen hareketleri
70 mekik
20 yan mekik
50 makas
20 yana bacak açma
40 üçgen Ve bacak arasına çember koyup 50 tane sıkıştırdım
80 thigh master
80 tane bacak popo kaldırmaca
100 selülit savar
20 top bacak arasında kaldır indir
vee jillian.
Ben kaçar banyoya girmem lazım
Bu tarz şeyleri yazmıyoruz ama. Çünkü beslenme programı uygulayan arkadaşlar var. Dikkatli olalım.Günaydın kızlar saat 2oldu ben kalkmış ben bilmem eşim bilir eşliğinde yarımtabak dolusu kısır ile böreği götürüyorum
Bildirim zamanı..
marri winsor ile bacak basen hareketleri
70 mekik
20 yan mekik
50 makas
20 yana bacak açma
40 üçgen Ve bacak arasına çember koyup 50 tane sıkıştırdım
80 thigh master
80 tane bacak popo kaldırmaca
100 selülit savar
20 top bacak arasında kaldır indir
vee jillian.
Ben kaçar banyoya girmem lazım
Annem onu yapmış evde napim yaay canım sen istesende iğrenç olamaszsın şişlik gidince yine fıstık olurusun
tatlıbikızında ondan kalır yanı yok
evet yukarda var yarışmalar
allahım ay birde ameliyatmı olsam diyorya doktora gitsen şöyle bir güler önce ben ne haldeyim haberin var mıbence fıstık gibisin bir kaç hareketle birkaç aya mükemmel olur yüzme işini de düşün
aynen değil mi
ben daha bişey yapmadım pilates yapcam bugün programıma göre ve leslie bakalım yemeğimi yiyimde acıktım
oh oh götür sen sonra niye erimiyor bu göbüş yok selülitlerim var falan yok öyle
kesin bir işler karıştırıyor@bir garip muhasebeci nerede uğramadı mı bugün? Pazartesiye yeni fotoğraf göndereceksin ona göre. Ağzına bir şey atarken aklına gelsin.
Kızlar merhabalar, bugün belimden bacaklarıma kadar sancım var, regl olcam olamıyorum, spora ara verebilirim bugün..
aslında ot çöp derekn neyi kastettin bilemedim onlardanda yiyebilirsin ama kararınca tabiAnnem onu yapmış evde napim yabıktım hergün ot yemekten b12 im düştü yav b12neyde var biliyomusunuz :/ teşekkür ettim bu arada tatlım:) vala bozmasam iyi ya bu tatiller işi bozuyor kar tatili bana yaramadı hiç ya
ay canım sen istesende iğrenç olamaszsın şişlik gidince yine fıstık olurusun
tatlıbikızında ondan kalır yanı yok
evet yukarda var yarışmalar
allahım ay birde ameliyatmı olsam diyorya doktora gitsen şöyle bir güler önce ben ne haldeyim haberin var mıbence fıstık gibisin bir kaç hareketle birkaç aya mükemmel olur yüzme işini de düşün
aynen değil mi
ben daha bişey yapmadım pilates yapcam bugün programıma göre ve leslie bakalım yemeğimi yiyimde acıktım
oh oh götür sen sonra niye erimiyor bu göbüş yok selülitlerim var falan yok öyle
aynen ya malesef birileri taktırıyor bana bu konuda çok hassas oldumaslında ot çöp derekn neyi kastettin bilemedim onlardanda yiyebilirsin ama kararınca tabievde pişen sebze yemkleride yiyebilrisn etli yemeklerde yiyebilirsin fazla abartmadığın sürece sonuçta ev yemeği abur cubur yemediğin sürece zararlı olduğunu düşünmüyorum evde pişen yemeklerin bence senin toptan fikirlerinde değişiklik lazım diyet mantığıyla takılıyorsun ot çöp yiyerek yada aç kalarak bu işlerin yürüdüğünü düşünüyorsun işte büyük hata önemli olan diyet değil sağlıklı beslenme programında sağlıklı besinler yemekler yiyecekler olmalı yanında olduğu kadar spor tamam
Bdv ney? Kim miş oYa bdvdeki olaydan haberiniz var mı? Baştan sona okudum canım çok sıkıldı, konu sahibinden de haber alınmıyor, son mesajı kendine ve çocuklarına fare zehiri ile son vermek..
Teşekkür ederim canım hepimiz öyleyiz burası olmasa olmazdı bu kadarharikasın sen ama
Bir derdim var bölümü canım, nice1985 isimli bir üye, eşi tarafından 2 yıldır aldatılıyormuş, daha önce açtığı konularda da hep şüphelerinden bahsetmiş ama kocası bir şekilde ikna etmişti. Şimdi kesinleşmiş. Kazen kadına ulaşmaya çalışıyor şu an..Bdv ney? Kim miş o
Ben onu sabah okumuştum.inş kötü birşey yapmaz Allah kahretsin böyle adamlarıBir derdim var bölümü canım, nice1985 isimli bir üye, eşi tarafından 2 yıldır aldatılıyormuş, daha önce açtığı konularda da hep şüphelerinden bahsetmiş ama kocası bir şekilde ikna etmişti. Şimdi kesinleşmiş. Kazen kadına ulaşmaya çalışıyor şu an..
Hadi ya çok üzüldüm umarım kötü bişey yapmamıştırBir derdim var bölümü canım, nice1985 isimli bir üye, eşi tarafından 2 yıldır aldatılıyormuş, daha önce açtığı konularda da hep şüphelerinden bahsetmiş ama kocası bir şekilde ikna etmişti. Şimdi kesinleşmiş. Kazen kadına ulaşmaya çalışıyor şu an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?