fitim fitsin fit (squat)

Ben geldimm
Kizlar bugun spor yapamadm yapiycam da sanirm regl oldum acayip şişkinim kendimi igrenc hissediyorum cok cirkn hissediyorum berbat hissediyorum
ay canım sen istesende iğrenç olamaszsın şişlik gidince yine fıstık olurusun
Kızı çok begendım ya
tatlıbikızında ondan kalır yanı yok

Bu tarz benıme mı katıldın ooo

En tarz uye yarismasi yapiliyor cabim
Telefondaym smdi link bulmam zor olur sanirim
Bilgisayardaysan ustteki yarismalar sekmesine tikla moda secenegini tikla gorursun
evet yukarda var yarışmalar

Fizik olarak böyleyim :/ göbeğim çokmu var kızlar nasıl erır o kısım tamam taktım Eki Görüntüle 1422167 Eki Görüntüle 1422168
allahım ay birde ameliyatmı olsam diyorya doktora gitsen şöyle bir güler önce ben ne haldeyim haberin var mı bence fıstık gibisin bir kaç hareketle birkaç aya mükemmel olur yüzme işini de düşün

Kiz senin eriyecek neyin var allah npmasin seni
aynen değil mi

Gececi tayfa günaydın
Hani bildirim?
ben daha bişey yapmadım pilates yapcam bugün programıma göre ve leslie bakalım yemeğimi yiyimde acıktım
Günaydın kızlar saat 2oldu ben kalkmış ben bilmem eşim bilir eşliğinde yarımtabak dolusu kısır ile böreği götürüyorum
oh oh götür sen sonra niye erimiyor bu göbüş yok selülitlerim var falan yok öyle

Bildirim zamanı..
marri winsor ile bacak basen hareketleri
70 mekik
20 yan mekik
50 makas
20 yana bacak açma
40 üçgen Ve bacak arasına çember koyup 50 tane sıkıştırdım
80 thigh master
80 tane bacak popo kaldırmaca
100 selülit savar
20 top bacak arasında kaldır indir
vee jillian.
Ben kaçar banyoya girmem lazım

harikasın sen ama

Harikasın

Annem onu yapmış evde napim ya bıktım hergün ot yemekten b12 im düştü yav b12neyde var biliyomusunuz :/ teşekkür ettim bu arada tatlım:) vala bozmasam iyi ya bu tatiller işi bozuyor kar tatili bana yaramadı hiç ya

aslında ot çöp derekn neyi kastettin bilemedim onlardanda yiyebilirsin ama kararınca tabi evde pişen sebze yemkleride yiyebilrisn etli yemeklerde yiyebilirsin fazla abartmadığın sürece sonuçta ev yemeği abur cubur yemediğin sürece zararlı olduğunu düşünmüyorum evde pişen yemeklerin bence senin toptan fikirlerinde değişiklik lazım diyet mantığıyla takılıyorsun ot çöp yiyerek yada aç kalarak bu işlerin yürüdüğünü düşünüyorsun işte büyük hata önemli olan diyet değil sağlıklı beslenme programında sağlıklı besinler yemekler yiyecekler olmalı yanında olduğu kadar spor tamam

Ya bdvdeki olaydan haberiniz var mı? Baştan sona okudum canım çok sıkıldı, konu sahibinden de haber alınmıyor, son mesajı kendine ve çocuklarına fare zehiri ile son vermek..

aynen ya malesef birileri taktırıyor bana bu konuda çok hassas oldum

Ben onu sabah okumuştum.inş kötü birşey yapmaz Allah kahretsin böyle adamları

Hadi ya çok üzüldüm umarım kötü bişey yapmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…