fitim fitsin fit (squat)

Dokora danismadan kullanma canm ya

sogan suyu kurune basla iyi geliyor hayıt suyu icinde hormonları dengeledigini soyluyorlar

Dokora danismadan kullanma canm ya
Canım doktor vermişti zaten yoksa kafama göre kullanmam, kist vardı bende 6 cm e yakın 2 yıl önce işte, atanınca bir daha baktıramadım kaldı öyle.. Hap kullanmadıkça kist oluyor. Yıllardır bununla uğraşıyorum bıktırdı artık ya.. :/

Fizik olarak böyleyim :/ göbeğim çokmu var kızlar nasıl erır o kısım tamam taktım

Ya gecicek bisey mi yani hep bu skintiyla mi yasamak zorundasin kuzm

Ya gecicek bisey mi yani hep bu skintiyla mi yasamak zorundasin kuzm
Sürekli tedavi olcam heralde valla ben de bilmiyorum, ilaç içmeden olamıyorum,4 aya kadar olmadığım oluyor, içsem her şey güllük gülistanlık ama nereye kadar işte.. 8 yıldır bu ilaçları kullanıyorum çeşit çeşit, ileride daha da zararı olur diye korkuyorum. Bu yaz memlekete gidince iyi bir doktor bulmak istiyorum.

Kalple ilgili rahatsızlığın mı var doktor neden önermiyor spor?

Şimdi okudum neden olduğunu. O tel hep mi kalacak vücudunda?

Ben geldimm
Kizlar bugun spor yapamadm yapiycam da sanirm regl oldum acayip şişkinim kendimi igrenc hissediyorum cok cirkn hissediyorum berbat hissediyorum

Hiçte bile insan öyle hissetse de yüzüne bir parlaklık bir güzellik geliyor, hiç laf söylettirmem ayağını denk al küçük hanım benim arkadaşım bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…