Gececi tayfa günaydıngızlar gızlar gelem miiiyağlarımı eritem miii
Bu ne enerjiii harikasinnngızlar gızlar gelem miiiyağlarımı eritem miii
Canım ben hergün acı badem sütü ile siliyorum, cildimin müthiş parlak olduğu söylenemez çünkü çok kuruHayırlı sabahlar güzellersize bir sorum olacak konumuzla alakası yok. Spor yaptıkça yüzüm matlaşıyor cildi canlandırmak ve parlak görünmesi için ne yapmam lazım- siz neler yapıyorsunuz
İyi bir nemlendirici kullanman lazım canım ya da yağ. Su ve kimyasallar cildi çok kurutuyor malesef. Arada da nem maskesi yaparsan cildin toplanır.Hayırlı sabahlar güzellersize bir sorum olacak konumuzla alakası yok. Spor yaptıkça yüzüm matlaşıyor cildi canlandırmak ve parlak görünmesi için ne yapmam lazım- siz neler yapıyorsunuz
Selam güzeller ben de bu ay adet olursam katılacam aranıza :) ankarada yaşıyorum yaş 28 öğretmenim 1.67 boyum 59 kilom varyıllık spor salonu üyeliğimz bitmek üzere orada squat değil ama bacaklarımı bayağı çalıştırmıştm bakalım yıllardr hedeflediğim 53e düşmek istiyorum hayırlısı :) şu ara bebek derdine düştk, adetim yakın hareketler ağır, eğer başlarsam ve gebelik varsa ağır gelebilir bu yüzden adeti bekliycem aslında birkaç gün önce gördüm sizi ve takibe başladım iki gün 30ar squat yaptm, adımlarım kontrol altında hergün en az 7000 adıma programlıyım, en az 2 litre su iki bardak yeşil çay felan bebiş olırsa da bebişten sonra başlarız artık napalım :))
merhaba canım hoşgeldin aramıza :) bende bebiş isteyenlerdenim hem spor yapıyorum hem bebiş istiyorum ama çok zorlamıyorum kendimi yarın adet günüm bakalım olur muyum olmaz mıyım kısmet ama inşallah olmam.Selam güzeller ben de bu ay adet olursam katılacam aranıza :) ankarada yaşıyorum yaş 28 öğretmenim 1.67 boyum 59 kilom varyıllık spor salonu üyeliğimz bitmek üzere orada squat değil ama bacaklarımı bayağı çalıştırmıştm bakalım yıllardr hedeflediğim 53e düşmek istiyorum hayırlısı :) şu ara bebek derdine düştk, adetim yakın hareketler ağır, eğer başlarsam ve gebelik varsa ağır gelebilir bu yüzden adeti bekliycem aslında birkaç gün önce gördüm sizi ve takibe başladım iki gün 30ar squat yaptm, adımlarım kontrol altında hergün en az 7000 adıma programlıyım, en az 2 litre su iki bardak yeşil çay felan bebiş olırsa da bebişten sonra başlarız artık napalım :))
Çok teşekkür ederim yazıcam buraya :)Merhaba canım hoşgeldinProgramın iyi bekliyoruz ten önce ya da sonra
Gönlünce olsun her şey.
Ya harikasın valla squat ta yapıyor musunmerhaba canım hoşgeldin aramıza :) bende bebiş isteyenlerdenim hem spor yapıyorum hem bebiş istiyorum ama çok zorlamıyorum kendimi yarın adet günüm bakalım olur muyum olmaz mıyım kısmet ama inşallah olmam.
senin için de herşeyin hayırlısı olsun inşAllah
yapıyorum canım ama zorlamadan mesela önce yarısını sonra diğer yarısınıYa harikasın valla squat ta yapıyor musun
Harikaaa valla tammadr o zaman kim tutar beniyapıyorum canım ama zorlamadan mesela önce yarısını sonra diğer yarısını
çok zorlamadan kendini yapabilirsin bence deHarikaaa valla tammadr o zaman kim tutar beniben de devam edeyim bugün :)
Aynen öyle canım..Hep o kör olası hazır gıdalar yüzünden. Dayaya dayaya hormonu ne düzen kaldı ne bir şey.
Aynen kalcak malesef göğüs bölgesini zorlamicak hareketler lazım squatta orayı zorlamıyor ya sadece orayı gercek hareketler yasak mekik gibiLune benim canım. Bence squat senin durumun için ağır olur onun yerine
Bu hareketlerden yapabildiğin kadar yaparsın. Kolay görünse de squat çok zor bacak ve sırtı zorlayan bir hareket.
Ay ne bılım kız kızayız ya kafayı kestık gercı no problem
Burası herkesin görebileceği bir yer albüm yapsaydın ya da özelden mesaj atsaydın daha iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?