Üzme canını yaparsın, ayağın acıyormuş keyfi değil ya.Az ama squatım normalde 140 bugünakşama tamamlarım inşallah
Sağol canım hem oku hem de güncel muhabbetimize katıl.Evet ben geld i M mm Leslie 1 yapıldı efenim
ağrılara alışmaya başladım veya artık vücut harekete alıştık ca geçiyor bilemedim
kızlar ne yazmışsınız maşallah yaa okumaya çalışacağım geçmiş sayfaları. Muhabbet süper burda
Oooo çok sevindim tatlım. Reglin bittikten sonra da bir karın resmi koyar mısın? Şişlikten mi yoksa yağ mı var bakalım.Müjdeee sonunda kanamam başladı oh beee nihayetHiç yoktansa 50 de squat yaptım.
Hahahhaaa neler ediyorum sana? Kırbaçla squat mı yaptırıyorum yoksa?Hmm tabi tabi gece rüyalarıma giriyosun lunee
bana jartiyer giydirmişsin elinde de kırbaç zorla squat yaptırıyosunHahahhaaa neler ediyorum sana? Kırbaçla squat mı yaptırıyorum yoksa?
bana jartiyer giydirmişsin elinde de kırbaç zorla squat yaptırıyosun
Sağol tatlım :)Gözün aydin tikkammm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-cok-kotuyum-cokk.798194/page-61Yooo görmedim tatlım link atsana?
Tamam bitince atarım, yaklaşık 10 gün sürüyor benimki :/Üzme canını yaparsın, ayağın acıyormuş keyfi değil ya.
Sağol canım hem oku hem de güncel muhabbetimize katıl.
Oooo çok sevindim tatlım. Reglin bittikten sonra da bir karın resmi koyar mısın? Şişlikten mi yoksa yağ mı var bakalım.
Baktım canım şimdi ama hala haber yok herhalde. Bir şey yapacağını sanmıyorum ama belli de olmaz. Bence kızgınlıkla yazdı. Haber alırız inş.Sağol tatlım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-cok-kotuyum-cokk.798194/page-61
Tamam bitince atarım, yaklaşık 10 gün sürüyor benimki :/
ımmm şeeyyyySen 2 hafta sonra bana aynı ölçülerinle foto gönder hele onu da yaparım.
İnşallah ya, merak ettim çok..Baktım canım şimdi ama hala haber yok herhalde. Bir şey yapacağını sanmıyorum ama belli de olmaz. Bence kızgınlıkla yazdı. Haber alırız inş.
OHA FALAN OLDUM YANİ
Vaşşş
TöbeEee yazık memişleri eziliyor
benimde ayrıca kafası iyiymiş diye düşündüm mantığı neydi acabaVaşşşAma kaburga görüntüsü hoşuma gitmedi.
Ay böyle olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?