Allah seniiiTöbeEee yazık memişleri eziliyor
Marjinal olmakbenimde ayrıca kafası iyiymiş diye düşündüm mantığı neydi acaba
Bence süper canım hiç yapmamaktan iyidirkızlar bende bildirim zamanı bu bildirmr az diyen olursa kafasını uçururm ona göre zira şu anda belden aşağı bölgemi hissetmiyorum o kadar yoruldum
leslie 1 mil
jillian ripped in 30 week 1
ebru şallı pilates kalça hareketleri 30 dk
10 dk streching
not: zaten az yapmışsın diyen olacağını sanmıyorumbirde bu jillian manyak o ripped beni benden aldı sırf merak ettiğim için yaptım normalde spor programıma göre yarın başlayacaktım ama dayanamadım nasıl bişey acaba dedim öldüm yahu fazla merak başa bela bişey
kızlar bende bildirim zamanı bu bildirmr az diyen olursa kafasını uçururm ona göre zira şu anda belden aşağı bölgemi hissetmiyorum o kadar yoruldum
leslie 1 mil
10 dk streching
not: zaten az yapmışsın diyen olacağını sanmıyorumbirde bu jillian manyak o ripped beni benden aldı sırf merak ettiğim için yaptım normalde spor programıma göre yarın başlayacaktım ama dayanamadım nasıl bişey acaba dedim öldüm yahu fazla merak başa bela bişey
kızlar bende bildirim zamanı bu bildirmr az diyen olursa kafasını uçururm ona göre zira şu anda belden aşağı bölgemi hissetmiyorum o kadar yoruldum
leslie 1 mil
10 dk streching
Uuu göğüs 90 mı? Maşallah maşallah :) Benim ölçülerim şu an ne acaba hiç bilmiyorum. En son yaz aylarında ölçmüştüm. 86-60lı bişi-90 çıkmıştı.vicidimi ölctüm 90-65-97 belim incelmiş 2-3 cm
kilo aldıkca goguslerde buyuyor ya en guzel tarafı oUuu göğüs 90 mı? Maşallah maşallah :) Benim ölçülerim şu an ne acaba hiç bilmiyorum. En son yaz aylarında ölçmüştüm. 86-60lı bişi-90 çıkmıştı.
Benimkiler hiç büyümediler, dümdüzdü bildiğin, bir kere 8 kilo almıştım, yine gram farketmedi, ben de en sonunda ameliyat oldum.kilo aldıkca goguslerde buyuyor ya en guzel tarafı o
Gel beraber ağlayalım. Ölüyorum şu an yazık Natalie bile dayanamadı bu levele.kızlar bende bildirim zamanı bu bildirmr az diyen olursa kafasını uçururm ona göre zira şu anda belden aşağı bölgemi hissetmiyorum o kadar yoruldum
leslie 1 mil
10 dk streching
Süpersinn.vicidimi ölctüm 90-65-97 belim incelmiş 2-3 cm
Bende ölçeceğim mezurayı bulursam.Uuu göğüs 90 mı? Maşallah maşallah :) Benim ölçülerim şu an ne acaba hiç bilmiyorum. En son yaz aylarında ölçmüştüm. 86-60lı bişi-90 çıkmıştı.
Benimkiler hiç büyümediler, dümdüzdü bildiğin, bir kere 8 kilo almıştım, yine gram farketmedi, ben de en sonunda ameliyat oldum.
jillianının ripped programı squat deryası hiç yaptın mı yaparsan görürsün ne squatı ayryeten jillian bacı kardiyolu squat manyağı eğil hop zıpla falanSquat yok mu squat?
ben en kilolu halimle 92 ydi ya enson 88 di oda kilo verdikçe küçülüyor çok kötü bişeyvicidimi ölctüm 90-65-97 belim incelmiş 2-3 cm
62-63 kiloyken 95 olmustu benimde bolgesel kilo vermek lazım boyle zamanlarda kalcadansa kalcayı calıstırcan falan ancak oyle gitmez gogusdenjillianının ripped programı squat deryası hiç yaptın mı yaparsan görürsün ne squatı ayryeten jillian bacı kardiyolu squat manyağı eğil hop zıpla falan
ben en kilolu halimle 92 ydi ya enson 88 di oda kilo verdikçe küçülüyor çok kötü bişey
Teşekkür ederim :)Gel beraber ağlayalım. Ölüyorum şu an yazık Natalie bile dayanamadı bu levele.
Süpersinn.
Bende ölçeceğim mezurayı bulursam.
Süper olmuş ama.
jillianının ripped programı squat deryası hiç yaptın mı yaparsan görürsün ne squatı ayryeten jillian bacı kardiyolu squat manyağı eğil hop zıpla falan
ben en kilolu halimle 92 ydi ya enson 88 di oda kilo verdikçe küçülüyor çok kötü bişey
evet kalça hareketlerine ağırlık verdim artık kardiyo lazım çünkü vermem gereken biraz kilo var belden yukarı çalışmıyorum artık iyice küçülüyor62-63 kiloyken 95 olmustu benimde bolgesel kilo vermek lazım boyle zamanlarda kalcadansa kalcayı calıstırcan falan ancak oyle gitmez gogusden
Olursun bebeğim yeter ki iste.Ay böyle olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?