fitim fitsin fit (squat)

kızlar bende bildirim zamanı bu bildirmr az diyen olursa kafasını uçururm ona göre zira şu anda belden aşağı bölgemi hissetmiyorum o kadar yoruldum
leslie 1 mil
jillian ripped in 30 week 1
ebru şallı pilates kalça hareketleri 30 dk
10 dk streching

not: zaten az yapmışsın diyen olacağını sanmıyorum birde bu jillian manyak o ripped beni benden aldı sırf merak ettiğim için yaptım normalde spor programıma göre yarın başlayacaktım ama dayanamadım nasıl bişey acaba dedim öldüm yahu fazla merak başa bela bişey

Bence süper canım hiç yapmamaktan iyidir

Squat yok mu squat?

Az ne demekkk canimmmmmm uçmussuuuuumnnn 1 saat 15dk spor 10 dk esneme yapmissin daha neee

Gel beraber ağlayalım. Ölüyorum şu an yazık Natalie bile dayanamadı bu levele.
vicidimi ölctüm 90-65-97 belim incelmiş 2-3 cm
Süpersinn.
Uuu göğüs 90 mı? Maşallah maşallah :) Benim ölçülerim şu an ne acaba hiç bilmiyorum. En son yaz aylarında ölçmüştüm. 86-60lı bişi-90 çıkmıştı.
Bende ölçeceğim mezurayı bulursam.
Benimkiler hiç büyümediler, dümdüzdü bildiğin, bir kere 8 kilo almıştım, yine gram farketmedi, ben de en sonunda ameliyat oldum.

Süper olmuş ama.

62-63 kiloyken 95 olmustu benimde bolgesel kilo vermek lazım boyle zamanlarda kalcadansa kalcayı calıstırcan falan ancak oyle gitmez gogusden

Gel beraber ağlayalım. Ölüyorum şu an yazık Natalie bile dayanamadı bu levele.

Süpersinn.

Bende ölçeceğim mezurayı bulursam.

Süper olmuş ama.
Teşekkür ederim :)

Hiç bakmadım ben ona ya, ama ben de arada hoplamalı zıplamalı yapıyorum squatı, bide öyle eğilip kalma var, o da beter bişi :)

62-63 kiloyken 95 olmustu benimde bolgesel kilo vermek lazım boyle zamanlarda kalcadansa kalcayı calıstırcan falan ancak oyle gitmez gogusden
evet kalça hareketlerine ağırlık verdim artık kardiyo lazım çünkü vermem gereken biraz kilo var belden yukarı çalışmıyorum artık iyice küçülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…