iyi olmuş ya 55 iyi bence spor iştah açmıyormu sende açsa işine yarardı51 dim 55e cıktım olculere baksan fazla ama vucutta cok belli olmuyor nedense
Az ama squatım normalde 140 bugünBence gayet güzel tatlm
eğer canın acıyorsa yapma canım telafi edersin müsait bir zamanındaAz ama squatım normalde 140 bugünakşama tamamlarım inşallah
spor iştah acmıyorda kilo almak icin yardımcı oluyor sanırım yediklerin ictiklerin yarıyoriyi olmuş ya 55 iyi bence spor iştah açmıyormu sende açsa işine yarardıama iyisin bence 55 olarak çok stres yapma yüzünde öyle çökük falan değildi zaten gayet sağlıklı duruyorsun sağlıklı olduktan sonra kilo çok büyük dert değil 3 5 kilo az yada çok olmak yani
ben sonra telafi ederim derim yapmam kesineğer canın acıyorsa yapma canım telafi edersin müsait bir zamanında
evet aynen öyle yediklerin önemli çok ilgin bir şey hem kilo vermene yardımcı oluyor hem almana yediklerimize bağlı galibaspor iştah acmıyorda kilo almak icin yardımcı oluyor sanırım yediklerin ictiklerin yarıyor
tamam sen bilirsin o zamanben sonra telafi ederim derim yapmam kesin
o yüzden acısada yapıcam yapcak bişey yokşimdi zaten yapamam yüklendim üstünede akşam zorlıcam bakalım:)
Seve seve canım. Ne yiyip içiyorsun canım ölçülerin yazar mısın
Müjdeee sonunda kanamam başladı oh beee nihayetHiç yoktansa 50 de squat yaptım.
55 kiloyum 60 kilo olmaya calısıyorum bi ara demir hapı kullandım iştah acıldı kilo aldım yine kullanıyım dedim doktor demir eksikligin yoksa zehirlenme yapar dedi tırstım
173Boyun kacti senin canim :)
Yooo görmedim tatlım link atsana?Ya bdvdeki olaydan haberiniz var mı? Baştan sona okudum canım çok sıkıldı, konu sahibinden de haber alınmıyor, son mesajı kendine ve çocuklarına fare zehiri ile son vermek..
geldim geldim bugün işler çok yoğun ondan fazla uğrayamadım
aklımda canım atıcam resim artık üzerimde büyük etkin var (hatta baskı mı desek)
Hmm tabi tabi gece rüyalarıma giriyosun luneeBaskı mı yok canımm
Harika bence.bildirimim;
- 2 mil lesli
- 100 squat
- 3 bacak hareketi 100'er tane .
daha fazla yapamıyacağım çünkü ayağımın altında yara çıktı canımı acıtıyor ancak bu kadar dayanabildim
Bildirim zamanı bugün formumda degilim regl olmak üzereyim
Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1 kilo ağırlikla)
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
30 deatlift 5 kilo ağırlikla ( squat benzeri bi haraket)
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
70 üçgen
Şöyle bi baktim da fena değil yahuuu
Yapilacalar en az 300 thigh master
225 squat
Amin tatlım.olabilir aslında ihbar sebebiçocukların ve kendinin suçu ne acaba anlamıyorum bu insanları tamam çok zor bir olay ama çocukları için aykata kalması gerekmez mi çok zor bir durum kimsenin başına böyle birşey gelmesin kimsede böyle yollar aramasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?