fitim fitsin fit (squat)

Ayiptir soylemesi goguslerimden cok memnunum biraz verebilirim isteyene
Oooo iyiymişş bende tam kendime yetecek kadar var. 75b yi desteksiz dolduruyoruz.
.
Lunecim iyiki boyle bi topik acmissin yaaa

Evet yaa iyi ki sizin gibi cici hatunlar geldi topiğime. Başından ayrılamıyorum vallahi.
Sen varyaaaa harikasin ya fevkaladenin fevkisisin sen allah razi olsun canimin ici ya cok saol bitanem
Rica ederim tatlım. Umarım işe yarar. Bunları yaptıktan sonra da bildirim ver. Hatta ölç de ne kadar işe yaradığına bakalım.

Gece sporla ilgili yazılar okudukça yataktan kalkıp yapasım geliyor yahu. Nasıl güzel motivasyon sağlamak var burda :)) en kısa zamanda bende başlamak istiyorum, hırs yaptım şuan!
Merhaba hoşgeldin. Sporun saati olmaz. Ne zaman istersen yap, gece yatağa girdin mi duş alıp miiis bildirimlerini bekleriz

Günaydınn kızlarr. Nasılsınızz?? Ben birazdan kahvaltı öncesi yürüyüşümü yapıcam ama bir türlü yataktan kalkamıyorum :)

ay Allah korusunn 2. resim ne öylee :) 2 mile yürüdüm geldimm :) hedef5 mildi ama aç olunca dayanamadım
Olsun bu da yatmaktan iyidir. Şu an yatakta dönüp pazartesi diyete başlayacağım diyenlerden kmlerce öndesin. Kahvaltıdan sonra ne var peki?
Ayy bunlar ne güzel şeyler onlar yaaa bende istiyorum bizden biri görse bu yazdıklarımı şaşırırr herhalde
Başka topiclerde saldırı olmuştu. Sapık kadınlar şu paylaştıklarına bakın diye Olursa tedarikli olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…