kuruntumakinesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Kasım 2014
- 179
- 62
- 73
Goren de neyi var derŞuan fıstık diilim(((
Vıcık vıcık etlerim varGoren de neyi var der
Oooo iyiymişşAyiptir soylemesi goguslerimden cok memnunum biraz verebilirim isteyene
Lunecim iyiki boyle bi topik acmissin yaaa
Rica ederim tatlım. Umarım işe yarar. Bunları yaptıktan sonra da bildirim ver. Hatta ölç de ne kadar işe yaradığına bakalım.Sen varyaaaa harikasin ya fevkaladenin fevkisisin sen allah razi olsun canimin ici ya cok saol bitanem
MerhabaGece sporla ilgili yazılar okudukça yataktan kalkıp yapasım geliyor yahu. Nasıl güzel motivasyon sağlamak var burda :)) en kısa zamanda bende başlamak istiyorum, hırs yaptım şuan!
Hoşgeldin boy kilo problemli bölge bilgilerini alabilir miyizz?ben de varım
Günaydınn kızlarr. Nasılsınızz?? Ben birazdan kahvaltı öncesi yürüyüşümü yapıcam ama bir türlü yataktan kalkamıyorum :)
O.ne laaaan
Erken kalkıp sporu yapanların hali bu.
Bu da diğerleri. Seçim senin. Günaydın bu arada
Hayirrrrr hemde rengarenk bikini giycez gorduk ki siyah bisey saklamiyomusDötBikinden vazgeçtim bu şorttan al banaa.
Yess iste bu hareket vazgecilmezim
Azmin elinden ne kurtulmuş. Bu kız da sabah uyanıp bu popoyla kalkmamıştır. Spor spor spor!Yess iste bu hareket vazgecilmezim
Ama henuz oyle bi popicigim olamadi
ay Allah korusunn 2. resim ne öylee :) 2 mile yürüdüm geldimm :) hedef5 mildi ama aç olunca dayanamadım
Erken kalkıp sporu yapanların hali bu.
Bu da diğerleri. Seçim senin. Günaydın bu arada
Ayy bunlar ne güzel şeyler onlar yaaa bende istiyorum
Olsun bu da yatmaktan iyidir. Şu an yatakta dönüp pazartesi diyete başlayacağım diyenlerden kmlerce öndesin.ay Allah korusunn 2. resim ne öylee :) 2 mile yürüdüm geldimm :) hedef5 mildi ama aç olunca dayanamadım
Başka topiclerde saldırı olmuştu. Sapık kadınlar şu paylaştıklarına bakın diyeAyy bunlar ne güzel şeyler onlar yaaa bende istiyorumbizden biri görse bu yazdıklarımı şaşırırr herhalde
İlk resimdeki popo bende olsa yürüyen döt olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?