- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Hahaha o kadin zsten dunyaca unlu o kadar yapmamiza gerek yok 4yil vermis kadin o popo icinİlk resimdeki popo bende olsa yürüyen döt olurumBoy da kısa.
kahvaltıdan sonra pek kararsızım 30 day butt lıft diye bir video var bir takvim gibi onu daha önce başlayıp bırakmıştım tekrar o programamı başlasam diye düşünüyorum düşüncelerde kalırsa bacak hareketlerini yapmaya devam ederim :)sizin bügünkü programınız nedir kızlarr?Olsun bu da yatmaktan iyidir. Şu an yatakta dönüp pazartesi diyete başlayacağım diyenlerden kmlerce öndesin.Kahvaltıdan sonra ne var peki?
Başka topiclerde saldırı olmuştu. Sapık kadınlar şu paylaştıklarına bakın diyeOlursa tedarikli olalım.
Jilliankahvaltıdan sonra pek kararsızım 30 day butt lıft diye bir video var bir takvim gibi onu daha önce başlayıp bırakmıştım tekrar o programamı başlasam diye düşünüyorum düşüncelerde kalırsa bacak hareketlerini yapmaya devam ederim :)sizin bügünkü programınız nedir kızlarr?
Ayyy suna bak yaaaBize böyle olsa yeter.
Regl sancim gecsin squatimi yapicam canmchatgecsost: 39049717 .!.:kahvaltıdan sonra pek kararsızım 30 day butt lıft diye bir video var bir takvim gibi onu daha önce başlayıp bırakmıştım tekrar o programamı başlasam diye düşünüyorum düşüncelerde kalırsa bacak hareketlerini yapmaya devam ederim :)sizin bügünkü programınız nedir kızlarr?
İstersen daha hafif geç tatlımRegl sancim gecsin squatimi yapicam canm
Evet kuzum ilkİstersen daha hafif geç tatlımbugün ilk günün sanırım. Reglken squat önerilmiyor.
Leslie 2 mile yapabilirsin. Çok yüklenme kendine. Bugün rest günün olsun.Evet kuzum ilk
Ne yapmami onerirsin oeki
harikaa :) senin üçgen hareketi için bir video göstercektim sana ama link yollamak yasak mı ?Jillian
80 squat
80 üçgen
Muhasebeci bildirim bekliyoruz?Kaçamak var mı?
İyi olur canm sagolLeslie 2 mile yapabilirsin. Çok yüklenme kendine. Bugün rest günün olsun.
Yok canım niye yasak olsun. Fikir alışverişine açığızharikaa :) senin üçgen hareketi için bir video göstercektim sana ama link yollamak yasak mı ?
O ağrıyı iyi bilirim. Bugün sıcak su ve yatak günü.İyi olur canm sagol
anladım canım benimde regl sancım çok ağrılı geçer. Bir ara hergün pilates yapıyordum regl olduğumu bile hissetmemiştim ama bıraktım işteRegl sancim gecsin squatimi yapicam canm
o zaman bu videoyu öneriyorum sana canım süper hemde eğlencelii :)Yok canım niye yasak olsun. Fikir alışverişine açığız
ah bilirim o ağrıları ama sen dinleme hiç o ağrıları canım. benimde bugün yeni yeni geçiyor gibi düne kadar yürüyemiyordum bile ağrıdanGünaydın geleceğin taş dötlü hatunları
Bugün benimde regl günüm galiba sabah hafif sancılarım vardı şimdi yok birazdan squatımı da yapıp bildirimimi yapıcam :)
dün akşam kaçamak sayılmaz ama azıcık mantı yedim kayınvalidemlere gitmiştik gözüm kalmasın diye şeyettim
sabah kahvaltımı da yaptım bi haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir biraz da domates tabi bi diilimde tam buğday ekmeği yedim afiyetle şimdi suyumu içiyorum
kalkıp squatımı yapayım diyorum ama her yanım çok ağrıyo dünden daha mı çok ağrıyo ne :) neyse çok konuştum yaa squatımı yapıym da geliym
sağol canıımo zaman bu videoyu öneriyorum sana canım süper hemde eğlencelii :)
ah bilirim o ağrıları ama sen dinleme hiç o ağrıları canım. benimde bugün yeni yeni geçiyor gibi düne kadar yürüyemiyordum bile ağrıdanafiyet olsun bu arada bende kahvaltı etmedim daha evdekileri bekliyorum
Ayy yok canım insanı kendisine getiriyorOlsun bu da yatmaktan iyidir. Şu an yatakta dönüp pazartesi diyete başlayacağım diyenlerden kmlerce öndesin.Kahvaltıdan sonra ne var peki?
Başka topiclerde saldırı olmuştu. Sapık kadınlar şu paylaştıklarına bakın diyeOlursa tedarikli olalım.
İyi yapmışsın zaten önemli olan az yemek, belki bugün yiyeceklerinden birinden feragat edebilirsin.Günaydın geleceğin taş dötlü hatunları
Bugün benimde regl günüm galiba sabah hafif sancılarım vardı şimdi yok birazdan squatımı da yapıp bildirimimi yapıcam :)
dün akşam kaçamak sayılmaz ama azıcık mantı yedim kayınvalidemlere gitmiştik gözüm kalmasın diye şeyettim
sabah kahvaltımı da yaptım bi haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir biraz da domates tabi bi diilimde tam buğday ekmeği yedim afiyetle şimdi suyumu içiyorum
kalkıp squatımı yapayım diyorum ama her yanım çok ağrıyo dünden daha mı çok ağrıyo ne :) neyse çok konuştum yaa squatımı yapıym da geliym
Aaaa bilseydim beraber ederdik. Şimdi topladım soframı. Mantar var öğle yemeğimde, pişirdikten sonra da spor zamanı. Kadına bayıldım yaa ne enerjik, bugün bunu da ekleyeceğim sporuma. Çok teşekkürlero zaman bu videoyu öneriyorum sana canım süper hemde eğlencelii :)
ah bilirim o ağrıları ama sen dinleme hiç o ağrıları canım. benimde bugün yeni yeni geçiyor gibi düne kadar yürüyemiyordum bile ağrıdanafiyet olsun bu arada bende kahvaltı etmedim daha evdekileri bekliyorum
bugün öğle yemeğimde sadece elma yiycem o yüzden dün iki tane de tatlı yemiştimİyi yapmışsın zaten önemli olan az yemek, belki bugün yiyeceklerinden birinden feragat edebilirsin.3. günden sonra hepsi geçecek sabret.
Aaaa bilseydim beraber ederdik. Şimdi topladım soframı. Mantar var öğle yemeğimde, pişirdikten sonra da spor zamanı. Kadına bayıldım yaa ne enerjik, bugün bunu da ekleyeceğim sporuma. Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?