Hahah kiz allah seni emii1000. sayfada benim de mesajım olmalı
Bize katıl hayatını yaşa asilimBiri bna özet geçsin lütfen
Çok geçmiş olsun canım.Tesekkur ederim bebegm ya ama artik yapamicam cunku az once ayagama merdiven dustuyapma artik yeter dediler bnde biraktim artik ellerim tutmuyor zaten
Spor programında neler var?Biri bna özet geçsin lütfen
Saol bebegim oyle yapiyorum cay sigara yapiyimda uyucam birazdan :))Çok geçmiş olsun canım.Dinlen bence de iyi olur.
bendeee geldimmmm popomuda aldım yanımaaa
hahah geldim bakalım bende varım artıkBize katıl hayatını yaşa asilim
şimdii bende geldim birazcık kendimden bahsediyim ozaman 175 boyum kilom 55 yani amacım zayıflamak falan degildi sıkı ve kalkık bir popo fit vucud için başladım bu yoola ben ilk olarak ocak ayında 30 days squat challenge programına basladım ve gerçekten güzel sonuc aldım subat ayında agırlıga geçtim yeni oldugum için 2 kg ile başladım ve squatın yanında kalça germe hareketlerini köprü haeketini dış bacak harektlerini yapıyorum ve omuz çalışıyorum ondada 4 hareket var yaptıgım adlarını bilmiyorum sonraa işte mekik çekiyorum plank yapıyorum ve bir harekt daha var adını bilmediğim şimdi marttayız aynı bu şekilde devam bi ara 15 günluk ara verdim dizlerimden ses çıkıyor diye şimdilik iyiyim 3 gün yapıp 1 gun dinleniyorum bazen aksama oluyor tabi bu şekilde benimde programımSpor programında neler var?
Ben senin fiziğini çok beğeniyorum vallahahah geldim bakalım bende varım artık
şimdii bende geldim birazcık kendimden bahsediyim ozaman 175 boyum kilom 55 yani amacım zayıflamak falan degildi sıkı ve kalkık bir popo fit vucud için başladım bu yoola ben ilk olarak ocak ayında 30 days squat challenge programına basladım ve gerçekten güzel sonuc aldım subat ayında agırlıga geçtim yeni oldugum için 2 kg ile başladım ve squatın yanında kalça germe hareketlerini köprü haeketini dış bacak harektlerini yapıyorum ve omuz çalışıyorum ondada 4 hareket var yaptıgım adlarını bilmiyorum sonraa işte mekik çekiyorum plank yapıyorum ve bir harekt daha var adını bilmediğim şimdi marttayız aynı bu şekilde devam bi ara 15 günluk ara verdim dizlerimden ses çıkıyor diye şimdilik iyiyim 3 gün yapıp 1 gun dinleniyorum bazen aksama oluyor tabi bu şekilde benimde programım
Gayet iyi bildirimlerini bekliyoruz o zaman.hahah geldim bakalım bende varım artık
şimdii bende geldim birazcık kendimden bahsediyim ozaman 175 boyum kilom 55 yani amacım zayıflamak falan degildi sıkı ve kalkık bir popo fit vucud için başladım bu yoola ben ilk olarak ocak ayında 30 days squat challenge programına basladım ve gerçekten güzel sonuc aldım subat ayında agırlıga geçtim yeni oldugum için 2 kg ile başladım ve squatın yanında kalça germe hareketlerini köprü haeketini dış bacak harektlerini yapıyorum ve omuz çalışıyorum ondada 4 hareket var yaptıgım adlarını bilmiyorum sonraa işte mekik çekiyorum plank yapıyorum ve bir harekt daha var adını bilmediğim şimdi marttayız aynı bu şekilde devam bi ara 15 günluk ara verdim dizlerimden ses çıkıyor diye şimdilik iyiyim 3 gün yapıp 1 gun dinleniyorum bazen aksama oluyor tabi bu şekilde benimde programım
sagol tikkam bende seninkini squatla popon kalktımı harika olcak ooohhh miisssBen senin fiziğini çok beğeniyorum valla
sagol canım evet bende burdayım artıkGayet iyi bildirimlerini bekliyoruz o zaman.
yarasınnnnn kuzumElektrkler yoktu ohhh bi uyumusum misil misilll
Tesekkrler kedii:)Helllooo :) bu videoyu önerrim kısa ama etkili karın bacak popo çalışsın diyenlere !
Gel canım gel, senin popodakiler alınınca zaten ufalmaz mı ya?Burda napıyoruz kızlar br ay sonra başlarım bende Spora.. Amaç malesef kilo vermek olmayacak yağım erimesin diye ama kilo aaldıkça popo m çok kötü oldu bundan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?