- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Sağ ol inş hayırlısı olur beş gün kaldı..Aaa az kalmış, hadi hayırlısı olsun bakalım. Memişlerde büyüme olacak mı peki?
ayyy kafe çok sevindim bunu burda görüncebunu dinliyorum bunla spor mu yapsam
çok hoş
bence canım kafana göre birşeyler yapma bence squat çok ağır bir egzersiz hatta sağlam iken bile sakatlanma riski fazla
o yüzden dikkat et doktoruna sor.
Biz burada genelde sıkılaşma hareketleri ve squat yapıyoruz ama ameliyatlık bir durumun varsa doktorun önerdiği sporları yapmalısın. Hele de squat gibi ağır sporlara hiç bulaşma bence.
Kendisi yapman lazım dedi ama bunu opr sonrası anlayabilirim tabi o kadar iyi olur muyum bende bilmiyorum haklısın Dr ne derse o
bende bunu dinliyordum evde tek basıma gecen gün paylaşayım dedim :)ayyy kafe çok sevindim bunu burda görünce
Kuzumm senin sınavın nasıl geçti? inşallah istediğinden/beklediğinden çok daha güzel gelri sonuçların
çok iyi yapmışsınbende bunu dinliyordum evde tek basıma gecen gün paylaşayım dedim :)
Bizememislerini buyutmek isteyen varsa gogus buyutme bolumunde introm track'in topigi var "kizlar denendi onaylandi bir de siz deneyin" gibi bisey adi bakmanizi tavsiye ederimben bir haftadir uyguluyorum yazdiklarini 1,5 cm buyume var introm daha fazla uygulamis onda daha fazla buyume var konusunun hepsini okuyamadim isterseniz bakin
Bu alkışlar ona gelsin o zaman.Ne kadar fedakar bi davranisarkadasimizi tebrik ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?