- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Popodan bi şey almayacak galiba f azladan basen yaptım alırsa o nu alacak popo ya bi şey yok ama saldım çayıra bu aralar.. beş gün kaldı cumartesi oluyorum ameliyat bakalım iki üç hafta sonra spor a başla dedi.... şöyle düzgün bacak dar kalça kalkık popo göbek te gitti mi tamammmGel canım gel, senin popodakiler alınınca zaten ufalmaz mı ya?
Aaa az kalmış, hadi hayırlısı olsun bakalım. Memişlerde büyüme olacak mı peki?Popodan bi şey almayacak galiba f azladan basen yaptım alırsa o nu alacak popo ya bi şey yok ama saldım çayıra bu aralar.. beş gün kaldı cumartesi oluyorum ameliyat bakalım iki üç hafta sonra spor a başla dedi.... şöyle düzgün bacak dar kalça kalkık popo göbek te gitti mi tamammm
Tesekkur ederim bebegm ya ama artik yapamicam cunku az once ayagama merdiven dustuyapma artik yeter dediler bnde biraktim artik ellerim tutmuyor zaten
bendeee geldimmmm popomuda aldım yanımaaa
Hoşgeldin. Boy kilo problemli bölge alalım. Bir de ilk sayfayı okursan daha kolay olur bizim için.bendeee geldimmmm popomuda aldım yanımaaa
Burda napıyoruz kızlar br ay sonra başlarım bende Spora.. Amaç malesef kilo vermek olmayacak yağım erimesin diye ama kilo aaldıkça popo m çok kötü oldu bundan kurtulmak istiyorum
Biz burada genelde sıkılaşma hareketleri ve squat yapıyoruz ama ameliyatlık bir durumun varsa doktorun önerdiği sporları yapmalısın. Hele de squat gibi ağır sporlara hiç bulaşma bence.Popodan bi şey almayacak galiba f azladan basen yaptım alırsa o nu alacak popo ya bi şey yok ama saldım çayıra bu aralar.. beş gün kaldı cumartesi oluyorum ameliyat bakalım iki üç hafta sonra spor a başla dedi.... şöyle düzgün bacak dar kalça kalkık popo göbek te gitti mi tamammm
Günaydın kızlar bugün konyadan ve ankaradan ablalarim geliyo annemlere ve bende orda olcam 3 gün falan squat harici spor yapamicam çünkü biz biraraya gelince zaten hiç vaktimiz bos geçmiyo kakarakikiri derken sabahlara kadar oturuyoruz az yicem söz buraya da giricem lütfen beni uyarin az yeee deyin bana
Ooo bu kaçamaklarla 53 hayal olur bebeğim. Bunu düşün elin cips, çerez kasesine giderken.
Ve her yediğini bana özelden yazıyorsun, ona göre ben sana motive edici resimler gönderirim.Bundan ala takip olmaz herhalde.
Kuzumm senin sınavın nasıl geçti? inşallah istediğinden/beklediğinden çok daha güzel gelri sonuçlarınGunaydiiiin
Popodan bi şey almayacak galiba f azladan basen yaptım alırsa o nu alacak popo ya bi şey yok ama saldım çayıra bu aralar.. beş gün kaldı cumartesi oluyorum ameliyat bakalım iki üç hafta sonra spor a başla dedi.... şöyle düzgün bacak dar kalça kalkık popo göbek te gitti mi tamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?