fitim fitsin fit (squat)

Gel canım gel, senin popodakiler alınınca zaten ufalmaz mı ya?
Popodan bi şey almayacak galiba f azladan basen yaptım alırsa o nu alacak popo ya bi şey yok ama saldım çayıra bu aralar.. beş gün kaldı cumartesi oluyorum ameliyat bakalım iki üç hafta sonra spor a başla dedi.... şöyle düzgün bacak dar kalça kalkık popo göbek te gitti mi tamammm

Aaa az kalmış, hadi hayırlısı olsun bakalım. Memişlerde büyüme olacak mı peki?

kızlarrr,
yağmur çamur demedim, gece gündüz demedim yaptım hareketlerimi
jillian level 2/7. gün
hadi artık ben yatar, size de iyi geceler öpücüklerimi yollarım

Şu victoria secret videoları kendi mankenlerimi yapıyormuş bunları kızlar Biliyormusunuz

Günaydın kızlar bugün konyadan ve ankaradan ablalarim geliyo annemlere ve bende orda olcam 3 gün falan squat harici spor yapamicam çünkü biz biraraya gelince zaten hiç vaktimiz bos geçmiyo kakarakikiri derken sabahlara kadar oturuyoruz az yicem söz buraya da giricem lütfen beni uyarin az yeee deyin bana

Burda napıyoruz kızlar br ay sonra başlarım bende Spora.. Amaç malesef kilo vermek olmayacak yağım erimesin diye ama kilo aaldıkça popo m çok kötü oldu bundan kurtulmak istiyorum
Biz burada genelde sıkılaşma hareketleri ve squat yapıyoruz ama ameliyatlık bir durumun varsa doktorun önerdiği sporları yapmalısın. Hele de squat gibi ağır sporlara hiç bulaşma bence.

Ooo bu kaçamaklarla 53 hayal olur bebeğim. Bunu düşün elin cips, çerez kasesine giderken.
Ve her yediğini bana özelden yazıyorsun, ona göre ben sana motive edici resimler gönderirim. Bundan ala takip olmaz herhalde.

Ooo bu kaçamaklarla 53 hayal olur bebeğim. Bunu düşün elin cips, çerez kasesine giderken.
Ve her yediğini bana özelden yazıyorsun, ona göre ben sana motive edici resimler gönderirim. Bundan ala takip olmaz herhalde.

Yaa iste bu sözler beni çok motive ediyor lunecim söz Abur-cubura elim giderken sen geleceksin aklima ve aksam 6 dan sonra tetikte olcam söz sana yazarim kacamak yaparsam ama yapmicamm cok eğlenceli bi 3 gün geciricemmm ablalarimmm inceciiiiiiiiikkkk belki onlarinda aklini celer beraber squat yapariz yada neyse en güzel popi benim olsunnn günlük 150 squat sözü veriyorum sana her gün yazicam yaptim diye

Günaydın güzellerrr sporu bol, enerjisi yüksek, mis gibi bir gün diliyorum sizee
Bizi gören pazartesi sendroma girsin biz değil

bence canım kafana göre birşeyler yapma bence squat çok ağır bir egzersiz hatta sağlam iken bile sakatlanma riski fazla
o yüzden dikkat et doktoruna sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…